تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک پای میوه
#1
پای میوه از کتاب پانیذ دستور خانم جنت دوست

مواد لازم:
روغن جامد 150 گرم(3/2 پیمانه)
شکر 130 گرم(3/2 پیمانه)
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 8/1 ق م
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد 250 گرم(3/4 1 پیمانه)
بکینگ پودر 10 گرم( 1 ق س)
شیر 80 میلی لیتر (2/1 پیمانه)
مواد لازم برای تهیه کرم پای:
آرد 35 گرم(4/1 پیمانه)
شکر 130 گرم(2/1 پیمانه)
شیر 180 میلی لیتر(4/3 پیمانه)
کره 15 گرم(1 ق س)
وانیل4/1 ق م
مواد لازم برای تهیه ژله
پودر ژلاتین 5 گرم(1 ق م)
شکر 100 گرم(2/1 پیمانه)
آب 250 میلی لیتر(1 پیمانه)
اسانس دلخواه 2-3 قطره
برای 8-10 نفر
زمان آماده سازی 60-50 دقیقه
زمان پخت60-50 دقیقه
قابلیت فریزر ندارد
طرز تهیه:
فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم.روغن و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود.تخم مرغ کامل و وانیل را اضافه کنید با هم زن برقی بزنید.زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و پساز اضافه کردن هر زرده ، سی ثانیه بزنید.آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.نیمی از مواد خشک را داخل مواد بریزید و با همزن برقی بزنید شیر را اضافه کرده سپس بقیه ی مواد خشک را اضافه کنید و به مدت سی ثانیه بزنید تا مواد صاف و یکدست شود.
قالب تفلون مخصوص پای را چرب کنید .مواد را داخل قالب ریخته در طبقه وسط فر به مدت 50 دقیقه قرار دهید تا بپزد.به طوری که اگر چنگال تمیزی را در وسط کیک فرو کنید چیزی از مایع به چنگال نچسبد.کیک را از فر در آورید و پس از پانزده دقیقه از قالب خارج کنید و بگذارید سرد شود.
کرم پای:
آرد را با شکر مخلوط کنید و شیر سرد را به تدریج اضافه کردهم بزنید. مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود.کره را اضافه کرده از روی حرارات بردارید.وانیل را اضافه کنید.کرم را تا سرد شدن کامل گاهی هم بزنید تا رویه نبندد.
ژله
پودر ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کنید.آب سرد را اضافه کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.محلول را زا روی حرارت بردارید و اسانس دلخواه را افزوده و بگذارید سرد شود.
پای میوه
روی کیک سرد شده کرم بمالید.روی کرم را با میوه تزئئن کنید و روی میوه ها را با قاشق یا برس ژله سرد ریخته در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

من این دستور را از مامی سایت برداشتم

تجربیات من : بسیار بسیار خوشمزه و خوشگله

من توی قالب کاپ کیک پرستیژ(مارکش را برای این نوشتم که یک قالب کاپ کیک مثلا تفلن چینی هم دارم که اندازش نصف این قالب هست ) ریختم 15 تا کاپ کیک تپل شد اگر تو قالب تارت یا کیک یزدی بریزید دو برابر می شه

کرمش اینقدر خوشمزه بود من اینقدر از کرمش خوردم نتوانستم اول از خود کیک بخورم

ببخشید تزئین خوشگل نیست فقط انگور و شلیل داشتیم سیب خوب چون رنگش سفیده جلوه نداشت

من یک کم هولم زود کرم را ریختم هنوز کمی گرم بود به همین خاطر میوه ها هی راه می رفتند

[عکس: 20141215120714_payemive.jpg]

این سینی را برای همسایمون فرستادم یک سینی هم برای مامانم فرستادم

[عکس: 20141215120555_payemive2.jpg]
کاش خدا نشانه ای بدهد که دیگر نا امید نشوم نشانه ای به سوی امید واری 25
پاسخ }