خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک پرتقالی با روکش گاناش

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 358


محل سکونت : قلب همسری
ارسال: #1
کیک پرتقالی با روکش گاناش
کیک پرتقالی با بافتی نرم و طعمی عالی. پیشنهاد میکنم حتما یه بار امتحانش کنید.Clap



مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی برای 12 نفر

آرد 2 پیمانه

پودر شکر 1 و نیم پیمانه

تخم مرغ 6 عدد

روغن 1/3 پیمانه (یک سوم)

آب پرتقال تازه 1 پیمانه

رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری

بکینگ 1 قاشق غذاخوری

وانیل 1 قاشق مربا خوری



طرز تهیه: اول بعضی چیزا رو که قبل از شروع کار باید آماده کرد و براتون توضیح میدم.

تخم مرغ و آرد به دمای محیط رسیده باشن.

آرد رو با بکینگ و وانیل مخلوط میکنیم.

فر رو با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. ماکروفر هم با درجه کانوکشن 170.

خب حالا شروع میکنیم به آماده کردن مایع کیک.

زرده و سفیده ها رو از هم جدا میکنیم سفیده ها رو کنار میگذارید.

زرده رو با همزن میزنید *1 پیمانه از پودر شکر رو به زرده تخم مرغ اضافه میکنید و با همزن به حدی میزنید که کرم رنگ بشه و بعد روغن رو به مخلوط زرده و شکر اضافه میکنید.

آب پرتقال تازه رو ترجیحا با تفاله هاش به همراه پوست پرتقال رنده شده به مخلوط بالا اضافه میکنیم و هم میزنیم.

این مخلوط رو کنار میگذارید و میریم سراغ سفیده ها.

سفیده های تخم مرغ رو حدود 30 ثانیه میزنید و *نیم پیمانه پودر شکر رو بهش اضافه میکنید و با دور تند همزن اونقدر هم میزنید که سفیده های تخم مرغ از ته ظرف جدا نشن..حالا همزن رو میگذارید کنار و باقی کار رو با لیسه یا قاشق یا کفگیر هرچی دم دستتون بود ادامه میدید.

مخلوط زرده های تخم مرغ و پودر شکر رو به آرومی توی ظرف سفیده تخم مرغ میریزید و به آرومی هم میزنید و بعد آرد رو اضافه میکنید. در حدی هم میزنید که فقط آرد با مواد مخلوط بشه نه بیشتر.

مایع کیک رو توی قالب میریزید و توی ماکروفر سینی پایه کوتاه و فر طبقه پایین به مدت 40 دقیقه میگذارید.

30 دقیقه اول رو اصلا درب ماکروفر رو باز نکنید.

10 دقیقه آخر رو 5 الی 10 درجه از دمای ماکروفر و فر کم میکنید و میگذارید کیک مغز پخت بشه.

برای اطمینان از پخته بودن کیک یک سیخ چوبی رو به وسط کیک فرو میکنید اگه چیزی بهش نپچسبید یعنی کیک پخته.

وقتی کیک آماده شد کیک رو روی پایه میگذارید سرد بشه.



گاناش رو آماده میکنید. طرز تهیه گاناش با ماکروفر توضیح میدم.

خامه و شکلات به یه اندازه.

شکلات تخته ایی رو رنده میکنید و به روش بن ماری ذوب میکنید. من یه روش خوب بن ماری پیدا کردم وقتی کیک داره میپزه شکلات تخته ایی م رو توی ماکروفر میگذارم اینطوری با دمای بدنه ماکروفر شکلاتم ذوب میشه لازم نیست هم کنارش بیایستم که یه وقت نسوزه ;-)

خامه رو توی ظرف پیرکس میریزید و با توان 900 (ماکرو) برای 1 الی 1دقیقه و 30 ثانیه میگذارید به جوش بیاد.

وقتی خامه رو بیرون آوردید شکلات تخته ایی ذوب شده رو توی خامه بریزید و مخلوطشون کنید.

گاناش رو بگذارید به دمای محیط برسه اگه در این فاصیه زمانی که گاناش رو گذاشتید سر بشه هر 10 دقیقه 1 بار همش بزنید گاناش مات خواهید داشت و اگر هم نزنید گاناش براق. من گاناش براق رو بیشتر میدوستدارم.

اگه گاناش رو داغ روی کیک بریزید کیک تون خمیر میشه کیک رو روی پایه و زیر پایه رو سینی میگذارید و گاناش رو به آرومی روی کیک میریزید.
امضای paradise
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
[تصویر:  qBcfp3.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۳-۱۳۹۰ ۰۲:۰۱ عصر، توسط paradise.)
۲۱-۳-۱۳۹۰, ۰۱:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از paradise به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V, shamim_13, monamona, مامان هنرمند
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 358


محل سکونت : قلب همسری
ارسال: #2
RE: کیک پرتقالی با روکش گاناش
Clap


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای paradise
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
[تصویر:  qBcfp3.png]
۲۱-۳-۱۳۹۰, ۰۱:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از paradise به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monamona, Linda, پرند
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: کیک پرتقالی با روکش گاناش
[تصویر:  97228.JPG]

مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ 5 عدد
شکر 1.5 لیوان
ارد 2.5 لیوان
پوست رنده شده 1 عدد پرتقال
اب نصف پرتقال
پکینگ پودر 1 ق م
وانیل
پودر نارگیل 3 ق غ

مواد لازم برای کرم کیک :
خامه 200 گرم
شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
نشاسته 2 ق غ
ارد 2 ق غ
وانیل

طرز تهیه :
فر رو روی 180 درجه تنظیم میکنیم .
تخم مرغ وشکر را با همزن میزینم . تا پفی و کرم مانند بشه .
پوست و اب پرتقال را اضافه کره با دور کند همزن میکس میکنیم .
پکینگ پودر – وانیل و ارد را 3 بار الک کرده و اضاقه میکنیم .
پودر نارگیل را هم اضافه کرده و مایه کیک را اماده میکنیم .

[تصویر:  97227.JPG]

قالب را چرب کرده ،مایه کیک را توش ریخته و به مدت تقریبا 30 – 40 دقیقه کیک را میپزیم .

[تصویر:  97226.JPG]

ارد – شیر – نشاسته وشکر را تو قابلمه ریخته هم میزنیم . با حرارت متوسط مدام هم میزنیم تا غلیظ و یکدست بشه .
وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارا برداشته و وانیل را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم تا کمی سرد بشه ..
کنار گذاشته و گهگاه هم میزنیم تا کرم روی نبنده . وقتی کاملا سرد سرد شد خامه را اضافه کرده و با همزن کاملا میکس میکنیم .


کیک را از وسط نصف کرده ، نصف کرم را رو ش ریخته با لیسک کاملا صاف میکنیم .


[تصویر:  97225.JPG]

[تصویر:  97224.JPG]

[تصویر:  97223.JPG]

نصفه کیک رو روی کیک گذاشته و مابقی کرم را باز روی کیک ریخته و کاملا صافش میکنیم .و کناره های کیک را هم با کرم کاملا پوشش میدیم .



[تصویر:  97222.JPG]

[تصویر:  97221.JPG]

[تصویر:  97220.JPG]

کیک را به این شکل ، یک شب تو یخچال گذاشته و موقع سرو با برشهای پرتقال تزیین میکنیم .


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۰-۱۱-۱۳۹۱, ۰۱:۳۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, neginn mht, niloofar00, ترانه خانم, tannaz.m, mansore66, mamane kiana, monamona, NAHID.V, 1368Sheri, Linda, پرند, مامان هنرمند
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #4
RE: کیک پرتقالی با روکش گاناش
كيك پرتقالي من كه تلفيقي از دستور اول و دستور سيما بود پايه كيك از دستور بهشته عزيز،كرم وسطش از دستور سيما جان و روكش گاناش هم بازم از دستور اول كه بي نظير و محشر شده بود(منم پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد)

[تصویر:  20130418170439_.jpg]

[تصویر:  20130418170631_1.jpg]
امضای monamona
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۱-۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ عصر، توسط monamona.)
۲۹-۱-۱۳۹۲, ۰۶:۳۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از monamona به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, mansore66, طاطا, negin.s, NAHID.V, 162, 1368Sheri, Galaxy, sima, tannaz.m, گل شقایق, Linda, f.nik, مامان هنرمند, dove, shamim_13, *heliya joon*, مهرناز مامانی, z.arghavani



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد