تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک پسته شربتی
#1
Xeyes 
[عکس: 20140526011707_DSC_0577.jpg]

خلال پسته ۱۰۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
پودر هل ۱ و ۱/۲ ق س
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۱/۳ پ
آرد ۱۲۰ گرم
ب پ ۱ و ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ (کمتر بریزید)

شربت
شکر ۸۰ گرم
مخلوط آب و گلاب ۱/۴ پ پر
محلول زعفران ۱ ق چ

فر ۱۸۰ درجه روشن.
قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته مجددا چرب کنید(من کاغذ ننداختم.یکمی کیکم چسبید)

خلال پسته را در غذاساز کاملا پودر کنید.سپس شکر و پودر هل را نیز به محفظه غذاساز افزوده و چند ثانیه مخلوط.کره خنک تکه تکه شده را افزوده مخلوط کرده تا خمیری شود.تخم مرغها را دونه دونه افزوده و بعد ماست.حدود ۳۰ ثانیه مخلوط تا یکدست بشه.غذاساز را خاموش کرده.درب آنرا برداشته و با قاشق مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک را درون مواد الک کنید.و به خورد مواد بدهید.داخل قالب ریخته به مدت ۳۰ دقیقه طبقه وسط فر.بعد از پخت کیک را داخل قالب خنک کنید بعد برگردانید و کاغذ را جدا کنید .دوباره داخل قالب برگردانید و با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کرده.

شربت:شکر+مخلوط آبو گلاب+زعفران روی حرارت ملایم تا شکر حل شود.بعد از جوش ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.سپس از روی حرارت برداشته و ۱ دقیقه کنار گذاشته.بعد شربت گرم را با قاشق روی سطح کیک. بدهید.بهتر است روی کیک رو با نایلون فریزر بپوشانید و حدود ۳ ساعت در یخچال گذاشته.بعد سرو کنید.
نوش جان
خوشمزس نترسید امتحان کنیدYum2

[عکس: 20140526003834_DSC_0578.jpg]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }