تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک پنیری ژاپنی
#1
[عکس: 20140505104811_IMG_0035_1.JPG]

مواد لازم:
140گرم پودر شکر
6 عدد سفیده تخم مرغ
6 عدد زرده تخم مرغ
1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار
50 گرم کره
250 گرم پنیر خامه ای
100 میلی لیتر شیر تازه
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
60 گرم آرد سفید قنادی
20 گرم آرد ذرت
1/8 قاشق چایخوری نمک



روش تهیه:
پنیر خامه ای، کره و شیر رو به روش بن ماری ذوب و با هم مخلوط کنین تا یکدست بشه و بعد بذارین کنار تا کاملا خنک بشه سپس آرد سفید ،آرد ذرت ، زرده تخم مرغ ، آب لیمو ، وانیل و نمک رو بهش اضافه و با همزن بزنین تا کاملا مخلوط بشه
در ظرف تمیزی سفیده تخم مرغ رو با کرم تارتار اینقدر بزنین تا کف ریز تشکیل بشه و بعد پودر شکر رو اضافه و بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه
مواد دو کاسه رو با هم مخلوط و به آرومی هم بزنین تا فقط مخلوط بشه و پف سفیده نخوابه
مواد رو در قالب کمربندی که دورش رو با فویل کانملا از بیرون پوشوندین بریزین
حالا قالب رو در ظرفی که با آب داغ پر کردین قرار بدین(به اصطلاح کیک رو با حمام آب گرم باید بپزین)
سینی رو در طبقه وسط فر به مدت تقریبی 1 ساعت و 10 دقیقه و یا تا زمانی که کیک کاملا بپزه و روش طلایی تیره بشه قرار بدین
روی کیک احتمال داره ترک بخوره که در این نوع کیک طبیعیه اگه دیدین حین پخت ترک ظاهر شد روی سطح کیک رو با یه کاغذ روغنی بپوشونین

بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد از قالب جدا کنین و چند ساعتی در یخچال قرار بدین تا سرد بشه و بعد برش زده سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
کیک پنیر پنبه ای ژاپنی
کیک پنیر پنبه ای ژاپنی بسیار سبک، نرم و مرطوب است.
مدت زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان پخت و پز: 70 دقیقه

[عکس: 20140921125539_image2617624612.jpg]

مواد لازم :
شکر : 140 گرم
تخم مرغ : 6 عدد ( زرده و سفیده جدا از هم )
کرم تارتار : 1/4 ق چ
کره : 50 گرم
پنیر خامه ای : 250 گرم
شیر : 100 میلی لیتر
آرد سفید : 60 گرم
آرد ذرت : 20 گرم
نمک : 1/4 ق چ

طرز تهیه :
فر را بروی 160 درجه سانتیگراد روشن کنید.
در یک کاسه پنیر خامه ای ، کره و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند .
[عکس: 20140921133733_image6389476212.jpg]
سپس زرده تخم مرغ را بریزید و با همزن بزنید تا زمانی که ترکیب شوند.
[عکس: 20140921133925_image7721577612.jpg]
اضافه کردن آرد ، نشاسته و نمک و هم بزنید تا ترکیب شده و کنار بگذارید.
[عکس: 20140921134044_image7963351312.jpg]
سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را در یک کاسه مخلوط کن ریخته و با همزن زده تا کف آلود شود و کم کم شکر را به آن اضافه کرده و همچنان مخلوط را با همزن بزنید .
[عکس: 20140921134144_image3065135112.jpg][عکس: 20140921134229_image3412143412.jpg]
1/3 از سفیده تخم مرغ و شکر را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و با کاردک به آرامی بریزید ، بقیه مواد را هم اضافه کنید و تا زمانی که در بقیه مخلوط ترکیب شود هم بزنید .
[عکس: 20140921134326_image7521442512.jpg]
دور قالب مورد نظر را با کاغذ آلومینیوم پوشانده و داخل آن را کاغذ روغنی که کمی چرب شده قرار دهید.
[عکس: 20140921134512_image9777334612.jpg]
اکنون مواد را در قالب مورد نظر ریخته و قالب را در یک قالب بزرگترکه درون آن آب ریخته شده بگذارید . ( این کار باعث می شود بافت کیک نرم و مرطوب بماند )
[عکس: 20140921134634_image3004852712.jpg]
قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه بگذارید تا بالای کیک طلایی شود. .
بعد از طلایی شدن روی کیک فر را خاموش کرده و بمدت 1 ساعت در فر را کمی باز بگذارید ( دلیل اینکار این است که تغییر ناگهانی دما باعث می شود که پف کیک از بین برود. )
کیک را قبل از برش زدن حداقل برای مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید.
[عکس: 20140921134742_image2083992212.jpg]

دستور و ترجمه اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

پاسخ }