خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک پنیری ژاپنی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک پنیری ژاپنی
[تصویر:  20140505104811_IMG_0035_1.JPG]

مواد لازم:
140گرم پودر شکر
6 عدد سفیده تخم مرغ
6 عدد زرده تخم مرغ
1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار
50 گرم کره
250 گرم پنیر خامه ای
100 میلی لیتر شیر تازه
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
60 گرم آرد سفید قنادی
20 گرم آرد ذرت
1/8 قاشق چایخوری نمک



روش تهیه:
پنیر خامه ای، کره و شیر رو به روش بن ماری ذوب و با هم مخلوط کنین تا یکدست بشه و بعد بذارین کنار تا کاملا خنک بشه سپس آرد سفید ،آرد ذرت ، زرده تخم مرغ ، آب لیمو ، وانیل و نمک رو بهش اضافه و با همزن بزنین تا کاملا مخلوط بشه
در ظرف تمیزی سفیده تخم مرغ رو با کرم تارتار اینقدر بزنین تا کف ریز تشکیل بشه و بعد پودر شکر رو اضافه و بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه
مواد دو کاسه رو با هم مخلوط و به آرومی هم بزنین تا فقط مخلوط بشه و پف سفیده نخوابه
مواد رو در قالب کمربندی که دورش رو با فویل کانملا از بیرون پوشوندین بریزین
حالا قالب رو در ظرفی که با آب داغ پر کردین قرار بدین(به اصطلاح کیک رو با حمام آب گرم باید بپزین)
سینی رو در طبقه وسط فر به مدت تقریبی 1 ساعت و 10 دقیقه و یا تا زمانی که کیک کاملا بپزه و روش طلایی تیره بشه قرار بدین
روی کیک احتمال داره ترک بخوره که در این نوع کیک طبیعیه اگه دیدین حین پخت ترک ظاهر شد روی سطح کیک رو با یه کاغذ روغنی بپوشونین

بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد از قالب جدا کنین و چند ساعتی در یخچال قرار بدین تا سرد بشه و بعد برش زده سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۵-۱۰-۱۳۸۹, ۰۲:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, vidia
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
476
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3721


محل سکونت : ایران
ارسال: #2
کیک پنیر
کیک پنیر پنبه ای ژاپنی
کیک پنیر پنبه ای ژاپنی بسیار سبک، نرم و مرطوب است.
مدت زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان پخت و پز: 70 دقیقه

[تصویر:  20140921125539_image2617624612.jpg]

مواد لازم :
شکر : 140 گرم
تخم مرغ : 6 عدد ( زرده و سفیده جدا از هم )
کرم تارتار : 1/4 ق چ
کره : 50 گرم
پنیر خامه ای : 250 گرم
شیر : 100 میلی لیتر
آرد سفید : 60 گرم
آرد ذرت : 20 گرم
نمک : 1/4 ق چ

طرز تهیه :
فر را بروی 160 درجه سانتیگراد روشن کنید.
در یک کاسه پنیر خامه ای ، کره و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند .
[تصویر:  20140921133733_image6389476212.jpg]
سپس زرده تخم مرغ را بریزید و با همزن بزنید تا زمانی که ترکیب شوند.
[تصویر:  20140921133925_image7721577612.jpg]
اضافه کردن آرد ، نشاسته و نمک و هم بزنید تا ترکیب شده و کنار بگذارید.
[تصویر:  20140921134044_image7963351312.jpg]
سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را در یک کاسه مخلوط کن ریخته و با همزن زده تا کف آلود شود و کم کم شکر را به آن اضافه کرده و همچنان مخلوط را با همزن بزنید .
[تصویر:  20140921134144_image3065135112.jpg][تصویر:  20140921134229_image3412143412.jpg]
1/3 از سفیده تخم مرغ و شکر را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و با کاردک به آرامی بریزید ، بقیه مواد را هم اضافه کنید و تا زمانی که در بقیه مخلوط ترکیب شود هم بزنید .
[تصویر:  20140921134326_image7521442512.jpg]
دور قالب مورد نظر را با کاغذ آلومینیوم پوشانده و داخل آن را کاغذ روغنی که کمی چرب شده قرار دهید.
[تصویر:  20140921134512_image9777334612.jpg]
اکنون مواد را در قالب مورد نظر ریخته و قالب را در یک قالب بزرگترکه درون آن آب ریخته شده بگذارید . ( این کار باعث می شود بافت کیک نرم و مرطوب بماند )
[تصویر:  20140921134634_image3004852712.jpg]
قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه بگذارید تا بالای کیک طلایی شود. .
بعد از طلایی شدن روی کیک فر را خاموش کرده و بمدت 1 ساعت در فر را کمی باز بگذارید ( دلیل اینکار این است که تغییر ناگهانی دما باعث می شود که پف کیک از بین برود. )
کیک را قبل از برش زدن حداقل برای مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید.
[تصویر:  20140921134742_image2083992212.jpg]

دستور و ترجمه اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای vidia
۳۰-۶-۱۳۹۳, ۱۲:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از vidia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, elhaam, Atefe joon, مهرناز مامانی, ratina, 1368Sheri, نم نم بارون



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد