خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک پودینگی(نوعی کیک خیس)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک پودینگی(نوعی کیک خیس)

مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
2 فنجان شکر
1.5 فنجان شیر
دو انگشت کمتر از یک فنجان روغن نباتی
2 فنجان آرد
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 ق س بیکینگ پودر
4 قاشق سوپخوری کاکائو

برای روی کیک:
2 بسته پودینگ کاکائویی
4 فنجان شیر

برای مرطوب کردن کیک:
1 فنجان شیر

روش تهیه:
تخم مرغ و شکر رو خوب بزنین تا حجمش دوبرابر بشه
سپس شیر و روغن رو اضافه و 1 دقیقه میزنیم
آرد، وانیل، بکینگ پودر و کاکائو رو با هم الک کنین و به مواد اضافه و بزنین تا یکدست بشه
مواد رو توی دیس پیرکسی با اندازه تقریبی 40 × 25 ریخته و در فر از پیش گرم شده با حرارت 170 درجه قرار بدین تا کیک خوب بپزه حدود 40 دقیقه یا بیشتر

5 دقیقه دقیقه بعد از اینکه کیک رو از فر خارج کردین یا یه کم بیشتر که یه کم داغی کیک رفت،1 فنجان شیر رو روی تمام سطح کیک بپاشین تا کیکتون مرطوب بشه

دو بسته پودر پودینگ سرد رو با شیر خوب بزنین تا مثل فرنی بشه و روی سطح کیک ریخته و روش در صورت تمایل پودر نارگیل بریزین و داخل یخچال بذارین و بعد از یکی دو ساعت سرو کنین

[تصویر:  20120813144623_fuj.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۳-۵-۱۳۹۱, ۰۴:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, maryam1352
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: کیک پودینگی(نوعی کیک خیس)
(۲۴-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ صبح)امنه مامی سینا نوشته شده توسط:  منظور تون از دو بسته پودینگ چیه خانوم گل

(۲۴-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ صبح)رها نبوی نوشته شده توسط:  امنه مامي سيWavesmileنا پودينگ در طعم هاي مختلف از جمله كاكائوي بصورت بسته بندي توي اكثر سوپرماركت ها است.پودري است و طبق دستور روي بسته بايد با مقداري شير يا اب مخلوط بشه
اما سوال گيسو جون.ببخشيد.اما براي اطمينان ميپرسم
2 بسته پودينگ را بدون توجه به دستور روي بسته با 4 فنجان شير بدون گذاشتن روي حرارت حل كنيم.درست متوجه شدم؟

همونطور که رها جان گفتن منظور پودینگهای بسته بندیه که بصورت پودر هستن و با ترکیب شیر تهیه میشن که باز خودشون دو نوع سرد و گرم دارن
نوع سردش با اضافه کردن شیر و هم زدنش آماده میشه(مثل دسرهای فیت و فان)
ولی نوع گرمش رو بعد از اضافه کردن و هم زدن شیر باید مثل فرنی روی حرارت قوام بیارین


رها جان چون کارخونه سازنده پودینگ ها متفاوته ترجیحا طبق دستور روی خود بسته عمل کنین عزیزم


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam1352



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد