تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک پیناکولادا (Piña Colada Cake)
#1
[عکس: 20130527175841_IMG_5382.JPG]



مواد لازم:
3/4 پیمانه کره نرم
1 پیمانه شکر
3 عدد تخم مرغ زرده و سفیده جدا شده
1 قاشق چای خوری وانیل
2 قاشق چای خوری اسانس نارگیل
2/3 پیمانه کمپوت پوره آناناس
1 و 1/4 پیمانه آرد قنادی
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری نمک
کمی کرم تارتار
2 قاشق غذا خوری شکر


روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنین
قالب رو با کاغذ روغنی بپوشونین و چرب کنین

کره و شکر رو حدود 5 دقیقه بزنین تا پفی پوک بشه
زرده های تخم مرغ رو دونه دونه اضافه و هربار خوب هم بزنین
وانیل، اسانس نارگیل و آناناس رو اضافه و هم بزنین
آرد، بیکینگ پودر و نمک رو الک کنین و کم کم به مایه اضافه و هم بزنین

در کاسه ای جدا سفیده و کرم تارتار رو بزنین تا کاملا پف کنه بعد پودر شکر رو اضافه و بزنین تا فومی و سفت بشه
هر بار 1/4 از سفیده رو به مایه اضافه و با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنین ولی زیاد هم نزنین که پفش کامل از بین بره
کیک رو در تو قالب 20 سانتی تقسیم کنین و بذارین توی فر تا حدود 20 تا 30 دقیقه بپزه بعد با خلال دندون چک کنین و اگه توش پخته بود از فر در بیارین و بذارین روی توری تا خنک بشه



رویه کیک:
220 گرم پنیر خامه ای
1/2 پیمانه کره
2 قاشق چای خوری اسانس نارگیل
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
3-4 پیمانه پودر شکر


روش تهیه:
پنیر خامه ای رو کمی بزنین تا نرم بشه و بعد با کره حدود 5 دقیقه خوب هم بزنین تا یکدست بشه
اسانس نارگیل و وانیل رو اضفه و مخلوط کنین و بعد هربار 1/2 پیمانه پودر شکر اضافه و بزنین تا جاییکه کرمی یکدست حاصل بشه

[عکس: 20130527175902_IMG_5356.JPG]

بین و روی کیک رو کرم بپوشونین و پودر نارگیل بپاشین


[عکس: 20130527175935_IMG_5454.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }