تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک کارامل آنتیک (Antique Caramel Cake)
#1
[عکس: 20130914005419_caramel_cake_3.jpg]

مواد لازم:
برای کیک کارامل :

120 گرم گرم کره خرد شده و نرم شده در دمای محیط
1 ¼ پیمانه شکر دانه ریز
½ پیمانه شکر قهوه ای روشن
3 عدد تخم مرغ بزرگ
2 پیمانه آرد قنادی
1 پیمانه دوغ buttermilk
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید


برای رویه خامه ای کیک کارامل :
½ پیمانه شکر قهوه ای تیره
140 گرم کره خرد شده و نرم شده در دمای محیط
⅓ پیمانه خامه
220 گرم پنیر خامه ای
¼ قاشق چایخوری نمک
2 پیمانه پودر شکر

برای تزیین :
سس کارامل


روش تهیه:
کیک کارامل :

فر رو با دمای 175 در روشن کنین
دو تا قالب 23 سانتی گرد رو با کاغذ روغنی بپوشونین و داخلش رو با کره چرب کنین و آدرپاشی کرده و بذارین کنار

کره رو با سرعت متوسط حدود 2 دقیقه بزنین تا پوک بشه
شکر سفید و قهوه ای رو اضافه و 3 دقیقه دیگه بزنین تا کرمی بشه
با لیسک اطراف ظرف رو تمیز کنین و تخم مرغهارو دونه دونه و با فاصله اضافه و هربار خوب هم بزنین

دوباره اطراف ظرف رو با لیسک بگیرین و آرد و دوغ مخصوص رو طی سه مرحله یکی درمیون اضافه کنین(با دوغ شروع و با آرد تموم کنین)

در یک ظرف کوچیک جوش شیرین و سرکه رو مخلوط کنین و به خمیر اضافه و هم بزنین فقط تا زماینکه ترکسیب بشن و از زیاد هم زدن خمیر بپرهیزین

خمیر رو به طور مساوی در دو قالب ریخته و سطحش رو با لیسک صاف کنین و بذارین تو فر به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزه
بعد با خلال دندون امتحان کنین و و اگه داخل کیک پخته بود از فر خارج کنین و روی پایه خنک کننده به مدت 20 دقیقه قرار بدین
بعد کیک رو از قالب خارج کرده و بذارین کاملا خنک بشه و بعد کاغذ روغنی رو از اطرافش جدا کنین


تهیه رویه خامه ای:
60 گرم کره رو با شکر قهوه ای روی حرارت متوسط قرار بدین تا ذوب و ترکیب بشن و بذارین به مدت 10 تا 15 ثانیه بجوشه و بعد از روی حرارت وردارین خامه رو اضافه کنین و خوب هم بزنین و توی یه کاسه بریزین و بذارین تا خنک بشه
میتونین برای سریعتر خنک شدن کاسه رو در یک کاسه بزرگتر مخلوط یخ و آب قرار داده و با همزن دستی هم بزنین تا مخلوط یکنواخت سرد بشه

وقتی مخلوط تقریبا خنک شد بقیه کره رو در کاسه ای بریزین و با همزن بزنین تا زمانیکه کاملا پوک بشه
بعد پنیر خامه ای و نمک رو اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین تا یکنواخت بشه
به کمک لیسک اطراف ظرف رو تمیز کرده به وسط مواد برگردونین و شکر قهوه ای رو اضافه و باز هم بزنین تا مخلوط یکدستی حاصل بشه
اگه مخلوط بیش از حد شل بود کاسه رو به مدت 5 تا 10 دقیقه تا زمانی که شکل بگیره و از شلی در بیاد در یخچال قرار بدین


اسمبل کیک :

یک لایه از کیک رو در ظرف قرار بدین
سطحش رو با بریدن قسمت اشافه روی کیک هموار کنین و ¾ پیمانه از خامه آماده شده رو روی کیک بکشین و کمی سس کارامل بریزین
لایه بعدی کیک رو روش قرار بدین و باز سطحش ور هموار کنین و باقی خامه رو روی کیک و اطرافش بطور یکنواخت پخش کنین
با سس کارامل تزیین و در یخچال قرار بدین تا حد اقل 15 دقیقه بمونه و بعد برش زده سرو کنین


[عکس: 20130914005234_caramel_cake.jpg]

[عکس: 20130914005303_caramel_cake_1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کیک کرم کارامل غیر ممکن (Impossible Flan Cake) Galaxy 6 3,845 ۰۲-۰۸-۱۳۹۶, ۱۱:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  کیک کرم کارامل (Flan Cake) monamona 21 23,058 ۰۲-۰۵-۱۳۹۴, ۱۲:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: شقایق سرخ