خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک کارامل آنتیک (Antique Caramel Cake)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک کارامل آنتیک (Antique Caramel Cake)
[تصویر:  20130914005419_caramel_cake_3.jpg]

مواد لازم:
برای کیک کارامل :

120 گرم گرم کره خرد شده و نرم شده در دمای محیط
1 ¼ پیمانه شکر دانه ریز
½ پیمانه شکر قهوه ای روشن
3 عدد تخم مرغ بزرگ
2 پیمانه آرد قنادی
1 پیمانه دوغ buttermilk
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید


برای رویه خامه ای کیک کارامل :
½ پیمانه شکر قهوه ای تیره
140 گرم کره خرد شده و نرم شده در دمای محیط
⅓ پیمانه خامه
220 گرم پنیر خامه ای
¼ قاشق چایخوری نمک
2 پیمانه پودر شکر

برای تزیین :
سس کارامل


روش تهیه:
کیک کارامل :

فر رو با دمای 175 در روشن کنین
دو تا قالب 23 سانتی گرد رو با کاغذ روغنی بپوشونین و داخلش رو با کره چرب کنین و آدرپاشی کرده و بذارین کنار

کره رو با سرعت متوسط حدود 2 دقیقه بزنین تا پوک بشه
شکر سفید و قهوه ای رو اضافه و 3 دقیقه دیگه بزنین تا کرمی بشه
با لیسک اطراف ظرف رو تمیز کنین و تخم مرغهارو دونه دونه و با فاصله اضافه و هربار خوب هم بزنین

دوباره اطراف ظرف رو با لیسک بگیرین و آرد و دوغ مخصوص رو طی سه مرحله یکی درمیون اضافه کنین(با دوغ شروع و با آرد تموم کنین)

در یک ظرف کوچیک جوش شیرین و سرکه رو مخلوط کنین و به خمیر اضافه و هم بزنین فقط تا زماینکه ترکسیب بشن و از زیاد هم زدن خمیر بپرهیزین

خمیر رو به طور مساوی در دو قالب ریخته و سطحش رو با لیسک صاف کنین و بذارین تو فر به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزه
بعد با خلال دندون امتحان کنین و و اگه داخل کیک پخته بود از فر خارج کنین و روی پایه خنک کننده به مدت 20 دقیقه قرار بدین
بعد کیک رو از قالب خارج کرده و بذارین کاملا خنک بشه و بعد کاغذ روغنی رو از اطرافش جدا کنین


تهیه رویه خامه ای:
60 گرم کره رو با شکر قهوه ای روی حرارت متوسط قرار بدین تا ذوب و ترکیب بشن و بذارین به مدت 10 تا 15 ثانیه بجوشه و بعد از روی حرارت وردارین خامه رو اضافه کنین و خوب هم بزنین و توی یه کاسه بریزین و بذارین تا خنک بشه
میتونین برای سریعتر خنک شدن کاسه رو در یک کاسه بزرگتر مخلوط یخ و آب قرار داده و با همزن دستی هم بزنین تا مخلوط یکنواخت سرد بشه

وقتی مخلوط تقریبا خنک شد بقیه کره رو در کاسه ای بریزین و با همزن بزنین تا زمانیکه کاملا پوک بشه
بعد پنیر خامه ای و نمک رو اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین تا یکنواخت بشه
به کمک لیسک اطراف ظرف رو تمیز کرده به وسط مواد برگردونین و شکر قهوه ای رو اضافه و باز هم بزنین تا مخلوط یکدستی حاصل بشه
اگه مخلوط بیش از حد شل بود کاسه رو به مدت 5 تا 10 دقیقه تا زمانی که شکل بگیره و از شلی در بیاد در یخچال قرار بدین


اسمبل کیک :

یک لایه از کیک رو در ظرف قرار بدین
سطحش رو با بریدن قسمت اشافه روی کیک هموار کنین و ¾ پیمانه از خامه آماده شده رو روی کیک بکشین و کمی سس کارامل بریزین
لایه بعدی کیک رو روش قرار بدین و باز سطحش ور هموار کنین و باقی خامه رو روی کیک و اطرافش بطور یکنواخت پخش کنین
با سس کارامل تزیین و در یخچال قرار بدین تا حد اقل 15 دقیقه بمونه و بعد برش زده سرو کنین


[تصویر:  20130914005234_caramel_cake.jpg]

[تصویر:  20130914005303_caramel_cake_1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۶-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۰۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
شقایق سرخ, 1368Sheri, النا طلا, گنجینه, پارانزیم, دختر شیرازی, niloofar00, الیسا جون, z.arghavani, ladybird68, khmz, McQueen, negin.s, قلب, Atefe joon, سمیرا مامان شهاب, ایسانا


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کیک کرم کارامل (Flan Cake) monamona 21 20,000 ۲-۵-۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ عصر
آخرین ارسال: شقایق سرخ
  کیک کرم کارامل غیر ممکن (Impossible Flan Cake) Galaxy 6 3,352 ۱۲-۶-۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ عصر
آخرین ارسال: سمیرا مامان شهاب


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد