خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک کاستلا (Castella Cake)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک کاستلا (Castella Cake)
[عکس: 20140505001734_IMG_6154.JPG]

کیک کاستِلا یه کیک ژاپنی بسیار نرم و خوشمزه س که طعم لذیذش رو 24 ساعت تا 2 روز بعد از پخت نشون میده پس بهتره بعد از پخت یه روز کاملا تحمل کنین و کیک رو در یخچال نگهدارین

مواد لازم:
6 عدد زرده تخم مرغ
100 گرم پودر شکر
2 قاشق چایخوری عسل
کمی نمک
75 میلی لیتر یا 5 قاشق غذاخوری پر شیر تغلیظ شده(شیر عسلی)
90 گرم آرد سفید قنادی الک شده
1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
4 عدد سفیده تخم مرغ



روش تهیه:
فر رو با دمای 160 درجه روشن کنین تا گرم بشه
کف و دیواره یه قالب لوف 22 سانتی رو چرب کنین و با کاغذ روغنی بپوشونین و بذارین کنار

زرده تخم مرغ و شکر رو با همزن اینقدر بزنین تا کرم رنگ بشه و حجمش دوبرابر بشه
سپس عسل، نمک و شیر تغلیظ شده رو اضافه و باز بزنین تا مخلوط بشه
آرد الک شده و بیکینگ پودر رو روی مخلوط ریخته هم بزنین تا بخوبی ترکیب بشن
اول 4/1 از سفیده تخم مرغ فرم گرفته رو به ترکیب اضافه و با همزن بالونی دستی آروم دورانی مخلوط کنین و بعد بقیه رو اضافه و به آرومی زیر و رو کنین
مخلوط رو در قالب ریخته و قالب رو چند بار روی میز بکوبین تا حبابهای اضافی هوا خارج بشه
و در قفسه وسط به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی بشه قرار بدین و بعد با خلال دندون چک کنین اگه داخلش پخته از فر خارج کنین و قالب رو به صورت وارونی روی پایه فلزی قرار بدین
بعد از 5 دقیقه با احتیاط قالب و کاغذ روغنی رو از کیک جدا کنین و اجازه بدین کیک کاملا خنک بشه
کیک رو با سلفون کاملا بپوشونین و در ظرف در بسته قرار بدین و حداقل 24 ساعت در یخچال قرار بدین
کیک رو بعد از 24 تا 48 ساعت استراحت در یخچال برش بزنین و با چای سبز(به سبک ژاپنی ها) سرو کنین و از طعم و بافت بینظیرش لذت ببرین


[عکس: 20140505001833_IMG_4893.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
23-06-2014, 11:30 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 3,379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #2
RE: کیک کاستلا (Castella Cake)
کیک کاستلا
بافت خیلی خیلی خیلی نرمی داره اما یه مشکل
اساسی داره من میگم واسه نفرای بعدی که اگه خواستن درست کنن دیگه عالیه عالی بشه
مشکلش اینه که بی از حد بوی تخم مرغش زیادهDunnofبا اینکه من وانیل هم به مواد اضاف کردم اما فایده نداشت بنظرم باید اسانس یا رنده ی پوست پرتقالی چیزی داشته باشه اما بازم میگم بافت کیک محشره
چون من میخواستم روکش خامه اش کنم و خیلی حرفه اییم سه روز طول کشید از زمان پخت کیکم تا امروز که دیگه خورده شدhih

[عکس: 20140707231712_908.jpg]

اینجا هم از وسط برشش زدم بافتش معلومه

[عکس: 20140707232117_906.jpg]
07-07-2014, 10:22 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد