خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 11 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک کاکائویی با رویه خامه ای

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
247
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite  کیک کاکائویی با رویه خامه ای
[عکس: 20120612120348_keykekakaooii.jpg]


مواد تشکیل دهنده:
1 + ¼ پیمانه (140 گرم) آرد
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده (تلخ)
2قاشق چای خوری بکینگ پودر
2 پینچ نمک
1پیمانه (220 گرم) پودر قند
وانیل 1 قاشق مربا خوری
½پیمانه (1.2 دسی لیتر) شیر یا آب
½ پیمانه (1.2 دسی لیتر) روغن نباتی
2 عدد تخم مرغ

مواد برای رویه خامه ای کیک:
دو سوم لیوان (1.6 دسی لیتر) خامه زده شده
260 گرم شکلات (40 یا 50 درصد)

دستور پخت:
*فر را از ابتدا با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
*آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک، شکر و وانیل را در یک کاسه باهم مخلوط کنید.
*شیر یا آب، روغن نباتی و تخم مرغ را به همه مواد اضافه کنید و همه چیز رابا هم با استفاده از سرعت متوسط همزن یا با دست خوب هم بزنید تا مایع یکنواختی به دست آید.
*سپس مواد را در داخل قالب چرب شده بریزید و در داخل فر به مدت 35 تا 45 دقیقه قرار دهید.
*بعد ازسرد شدن کیک آن را به دو قسمت مساوی از وسط تقسیم کنید.

برای رویه خامه ای کیک:
*دو سوم فنجان (1.6 دسی لیتر) خامه زده شده را در یک قابلمه روی حرارت بگذارید.
*260 گرم شکلات ریز خرد شده را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید، هم بزنید تا مواد صاف شوند و اجازه دهید که خنک شوند.
*یک سوم ازخامه را بین دو لایه،و یک سوم را در بالا، و بقیه را در اطراف کیک بمالید.
*کیک را در یخچال به مدت یک ساعت یا بیشتر قرار دهیدو سپس میل نمایید.


ترجمه خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع غیرقانونی میباشد.
12-06-2012, 01:39 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: کیک کاکائویی با رویه خامه ای
[عکس: 20121229091802_74766_10151323706514847_2026582422_n.jpg]

مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر دانه ریز
1/4 پیمانه روغنمایع
1.5 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری سرصاف بکینگ پودر
1/4 پیمانه (3 قاشق غذا خوری) پودر کاکائو

برای کرم شکلاتی:
100 گرم شکلات تیره بن ماری شده
1پیمانه شیر
3 تا 4 قاشق غذاخوری نشاسته
4 قاشق غذاخوری شکر
آب نصف لیمو

برای خامه:
2 بسته کرم شانتی
1.5 پیمانه شیر سرد

برای تزئین:
ترافل شکلاتی


روش تهیه:
تخم مرغ هارو با شکر بزنین تا یکدست بشه
روغن رو اضافه و بزنین
 آرد، کاکائو و بکینگ پودر رو با هم الک کنین و به مخلوط تخم مرغ اضافه و هم بزنین
کف قالب رو با روغن چرب و آردپاشی کنین و مواد رو داخلش بریزین و در فر از پیش گرم شده با دمای 165 درجه حدود 45 دقیقه قرار بدین تا کیک بپزه

برای خامه، شیر، نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت متوسط مدام هم بزنین تا غلیظ بشه و بعد شکلات ذوب شده رو بهش اضافه کنین و وقتی غلیظ شد آب لیمو رو اضافه و با همزن بزنین تا یکدست بشه

پودر کرم شانتی رو هم با شیر مخلوط و با همزن بزنین تا خامه ای بشه

کیک رو به سه قسمت تقسیم کنین
لایه اول رو با کرم شکلات روکش کنین و لایه دوم رو روش قرار داده با کرم شانتی بپوشونین و لایه سوم رو بذارین و با کرم شانتی و بعد کرم شکلات خوب بپوشونین
کیک رو توی یخچال قرار بدین تا کاملا سرد بشه
بعد با خامه و ترافل تزیین و سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
16-01-2013, 12:21 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد