خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک کاکائویی با رویه خامه ای

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite کیک کاکائویی با رویه خامه ای
[تصویر:  20120612120348_keykekakaooii.jpg]


مواد تشکیل دهنده:
1 + ¼ پیمانه (140 گرم) آرد
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده (تلخ)
2قاشق چای خوری بکینگ پودر
2 پینچ نمک
1پیمانه (220 گرم) پودر قند
وانیل 1 قاشق مربا خوری
½پیمانه (1.2 دسی لیتر) شیر یا آب
½ پیمانه (1.2 دسی لیتر) روغن نباتی
2 عدد تخم مرغ

مواد برای رویه خامه ای کیک:
دو سوم لیوان (1.6 دسی لیتر) خامه زده شده
260 گرم شکلات (40 یا 50 درصد)

دستور پخت:
*فر را از ابتدا با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
*آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، نمک، شکر و وانیل را در یک کاسه باهم مخلوط کنید.
*شیر یا آب، روغن نباتی و تخم مرغ را به همه مواد اضافه کنید و همه چیز رابا هم با استفاده از سرعت متوسط همزن یا با دست خوب هم بزنید تا مایع یکنواختی به دست آید.
*سپس مواد را در داخل قالب چرب شده بریزید و در داخل فر به مدت 35 تا 45 دقیقه قرار دهید.
*بعد ازسرد شدن کیک آن را به دو قسمت مساوی از وسط تقسیم کنید.

برای رویه خامه ای کیک:
*دو سوم فنجان (1.6 دسی لیتر) خامه زده شده را در یک قابلمه روی حرارت بگذارید.
*260 گرم شکلات ریز خرد شده را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید، هم بزنید تا مواد صاف شوند و اجازه دهید که خنک شوند.
*یک سوم ازخامه را بین دو لایه،و یک سوم را در بالا، و بقیه را در اطراف کیک بمالید.
*کیک را در یخچال به مدت یک ساعت یا بیشتر قرار دهیدو سپس میل نمایید.


ترجمه خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع غیرقانونی میباشد.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۲۳-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam.n.g, سمیه گلبانو, النا, عشقم فقط..., الهام پرتو
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: کیک کاکائویی با رویه خامه ای
[تصویر:  20121229091802_74766_10151323706514847_2026582422_n.jpg]

مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر دانه ریز
1/4 پیمانه روغنمایع
1.5 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری سرصاف بکینگ پودر
1/4 پیمانه (3 قاشق غذا خوری) پودر کاکائو

برای کرم شکلاتی:
100 گرم شکلات تیره بن ماری شده
1پیمانه شیر
3 تا 4 قاشق غذاخوری نشاسته
4 قاشق غذاخوری شکر
آب نصف لیمو

برای خامه:
2 بسته کرم شانتی
1.5 پیمانه شیر سرد

برای تزئین:
ترافل شکلاتی


روش تهیه:
تخم مرغ هارو با شکر بزنین تا یکدست بشه
روغن رو اضافه و بزنین
 آرد، کاکائو و بکینگ پودر رو با هم الک کنین و به مخلوط تخم مرغ اضافه و هم بزنین
کف قالب رو با روغن چرب و آردپاشی کنین و مواد رو داخلش بریزین و در فر از پیش گرم شده با دمای 165 درجه حدود 45 دقیقه قرار بدین تا کیک بپزه

برای خامه، شیر، نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت متوسط مدام هم بزنین تا غلیظ بشه و بعد شکلات ذوب شده رو بهش اضافه کنین و وقتی غلیظ شد آب لیمو رو اضافه و با همزن بزنین تا یکدست بشه

پودر کرم شانتی رو هم با شیر مخلوط و با همزن بزنین تا خامه ای بشه

کیک رو به سه قسمت تقسیم کنین
لایه اول رو با کرم شکلات روکش کنین و لایه دوم رو روش قرار داده با کرم شانتی بپوشونین و لایه سوم رو بذارین و با کرم شانتی و بعد کرم شکلات خوب بپوشونین
کیک رو توی یخچال قرار بدین تا کاملا سرد بشه
بعد با خامه و ترافل تزیین و سرو کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۱۰-۱۳۹۱, ۱۲:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mhsa, یاسی123, maryam.n.g, jik jik, aida1352, سمیه گلبانو, ladybird68, قاضی, بید مجنون, النا, عشقم فقط..., monamona, cimcim, پدرام, الهام پرتو



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد