تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 3.23 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک کرمدار آلمانی
#1


کیک کاکائو کرمدار آلمانی

برای کیک:

2 عدد تخم مرغ
1.5 فنجان شکر
1 فنجان ماست
کمی بیش از نیمی از فنجان روغن نباتی
3 فنجان آرد
1 ق س بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
3 قاشق غذاخوری کاکائو

برای کرم:

2 فنجان شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته
1 تخم مرغ
1 فنجان شکر


تخم مرغ و شکر رو میزنیم تا کفی و کرمی بشه.
بترتیب ماست، روغن، آرد و کاکائو، وانیل و بیکینگ پودر رو یکی یکی اضافه و هم میزنیم
مواد رو توی قالب میریزیم و با حرارت 170 درجه میذاریم بپزه حدود 40 دقیقه ای آماده میشه

مواد کرم رو با هم خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و بعد رو حرارت متوسط میذاریم و مدادم هم میزنیم تا غلیظ بشه

وقتی کیک خنک شد از وسط به دو نیم تقسیم میکنیم و کرم رو لاش میذاریم و میذاریک کمی تو یخچال بمونه تا کرم کمی خودش رو بگیره و بعد سرو میکنیم

[عکس: 20120806204800_dh.jpg]





دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2

مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
نصف فنجان شیر
نصف فنجان ماست
1 پیمانه روغن
2 فنجان آرد
1 ق س بکینگ پودر
کمی وانیل

مواد کرم:
3 فنجان شیر
3 قاشق غذاخوری سرپر آرد
1 قاشق غذا خوری نشاسته
1 عدد تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری شکر
کمی وانیل
1 قاشق غذا خوری کره

برای روی کیک:
پودر شکر

تهیه:
اول از همه، آماده کردن کرم:

 شیر، تخم مرغ، شکر، آرد و نشاسته رو در ظرفی مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا یکدست بشهو میذاریم روی حرارت متوسط و مدام هم میزنیم تا خوب غلیظ بشه
اگه بیش از حد سفت شده میتونین یکی دو قاشق شیر به مواد اضافه کنین و بزنین و بعد بذارین کنار تا خنک بشه

برای تهیه کیک:
تخم مرغ و شکر رو بزنین تا خوب پف کنه
بعد بترتیب روغن،شیر و ماست رو اضافه و هر بار هم بزنین تا مخلوط بشن
آرد و بیکینگ پودر وانیل رو با هم الک کنین و کم کم به مایه اضافه و هم بزنین
حالا مایه رو توی یه قالب مناسب صاف روغن کاری و آرد پاشی شده پهن کنین
شینی رو کمی به زمین بکوبین تا حباب های اضافی مایه ازش خارج بشه و بذارین توی فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه
کیک در حدود 20-25 دقیقه بعد آماده س
با خلال دندون چک کنین اگه پخته بود از فر خارج کنین
کیک رو توی یه بشقاب برگردونین و از وسط با یه پاقوی تیز افقی ببرین تا به دونیم بشه

کرم رو وسط کیک بریزین و لایه بالای کیک رو روش قرار بدین
پودر شکر رو روی کیک بپاشین و بذارین کیک دو تا 3 ساعت توی یخچال بمونه تا خنک بشه و خودشو بگیره
بعد برش بزنین و سرو کنین
کیک مناسبه برای مهمونی ها
شیک و خوش خوراکه
حتما امتحانش کنین


[عکس: 20120901121540_7813631886_c1c15e068d_z.jpg]
 
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
2 فنجان شکر
3 فنجان آرد
کمی وانیل
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر

برای کرم موزی:
125 گرم مارگارین
1 عدد تخم مرغ
نصف فنجان شکر
نصف فنجان آرد
3 فنجان شیر
2 عدد موز

روش تهیه:
برای کرم،شکر و تخم مرغ رو بزنین تا پف کنه و بعد آرد رو اضافه و بزنین
بعد شیر رو هم اضافه کنین و این ترکیب رو بذارین روی حرارت متوسط و هم بزنین تا غلیظ بشه
بعد مارگارین و وانیل رو هم اضافه کنین و از روی حرارت وردارین تا خنک بشه

تخم مرغ و شکر رو بزنین تا پف کنه و کرمی بشه بعد آرد و وانیل و بیکینگ پودر الک شده رو اضافه و بزنین
مواد رو توی قالب بریزین و بذارین توی فر از پیش گرم شده 175 درجه به مدت 30 دقیقه بپزه

بعد از اینکه کیک رو از فر خارج کردین و سرد شد با یه برش افقی به دو قسمت تقسیمش کنین کرم و برشهای موز رو لاش بریزین و با پودر شکر تزیین کنین
(میتونین موز رو پوره کنین و با کرم مخلوط کنین بدین لای کیک)


[عکس: 20120904162656_alman.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
(۱۵-۰۶-۱۳۹۱, ۰۴:۰۲ ب.ظ)رها نبوی نوشته:  سلام
خانمي منظور از فنجان توي اين دستورها چه اندازه است.ميشه هر 1فنجان را تقريبا معادل1/2پيمانه گرفت؟Flowerysmile

نه رها جان منظورم دقیقا یک پیمانه قنادی هست
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20120907165355_DSC01096.JPG]
[عکس: 20120907165738_DSC01097.JPG]
[عکس: 20120907165836_DSC01098.JPG]
گیسو جان از بابت اموزش خوبتان تشکر امروز که جمعه بود هوس کردم برای عصرانه این کیک را درست کنم فقط عزیزم نمیدونم چرا کیک خوب پف نکرد در ضمن برای پخت حدود 40 دقیقه فکر کنم بهتر باشد باز هم تشکر
سعی کن امروز را به گونه ای زندگی کنی که فردا حسرت امروز را نخوری[/b][/color][/size]
پاسخ }
#6
وااااااااااااااااااای چه کرم خوشمزه ای داره به به Yum2 با دستور دوم:
[عکس: 20120928083851_Photo2996.jpg]
[عکس: 20120928083938_Photo2997.jpg]
[عکس: A5J4p4.png]
پاسخ }
#7
ممنون گیسو جون (1782)


دستور پخت اول

[عکس: 20121005091524_IMG_4408.JPG]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
#8
اینم کیک من با روش دوم عالی شده بود مرسی گیسو جونم(1782)
[عکس: 20121015084453_IMG_4016.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
خیلی خوشمزه شده بود برای خودم کیک با ماست!!تجربه ی جالبی بود.! کرمش محشر بود Yum2 ممنونمFlowerysmile
[عکس: 20121027121313_DSC00583.JPG]
مهدی جان! به انتظارت نشستن بزرگترین خطای بشریت است . باید به انتظارت بی امان دوید...
پاسخ }
#10
دیروز خونه مامان اینا پختمشYum2

[عکس: 20121028091126_DSC26.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }