خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک کرم کارامل غیر ممکن (Impossible Flan Cake)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک کرم کارامل غیر ممکن (Impossible Flan Cake)
[تصویر:  20130508181736_chocolate-magic-cake_15.jpg]

اسم دیگه این کیک شوکو فلن ( chocoflan ) هست ولی بخاطر تغییرات شگفت انگیزی که حین پخت برای کیک اتفاق میفته بهش کیک غیر ممکن هم میگن که در آخر متوجه علت این نامگذاری میشین

مواد لازم:
1/2 پیمانه سس کارامل
1/2 پیمانه به اضافه 2 قاشق غذا خوری آرد سفید قنادی
1/3 پیمانه پودر کاکائو
1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/4 قاشق چای خوری نمک
170 گرم شکلات تلخ و شیرین خرد شده(شکلات تلخ %60 )
6 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1/2 پیمانه باترمیلک
1/2 پیمانه شکر
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری وانیل

کرم:
2 قوطی شیر تغلیظ شده شیرین(همون شیر عسلی)
2 و 1/2 پیمانه شیر
170 گرم نیر خامه ای هم دما با محیط
6 عدد تخم مرغ
4 زرده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری وانیل



روش تهیه:
قالبتون رو چرب کنین و بذارین کنار

در یک کاسه کوچیک، آرد، کاکائو، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط و الک کنین و بذارین کنار

کره و شکلات رو در ظرف مخصوص مایکروویو به مدت 2 دقیقه با قدرت 50٪ در مایکروویو قرار بدین تا کاملا ذوب بشن یا به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کنین

[تصویر:  20130508180557_chocolate-magic-cake_2.jpg]

دوغ، شکر، تخم مرغ و وانیل رو به شکلاتاضافه و هم بزنین تا کاملا یکنواخت بشه

[تصویر:  20130508180631_chocolate-magic-cake_4.jpg]


حالا مخلوط آرد رو بهش اضافه و هم بزنین تا خمیر کاکائویی یکدستی بدست بیاد

[تصویر:  20130508180720_chocolate-magic-cake_5.jpg]


سس کارامل رو کف قالب مورد نظرتون بریزین

[تصویر:  20130508180903_chocolate-magic-cake_6.jpg]

خمیر رو روی لایه کارامل پهن کنین

[تصویر:  20130508181000_chocolate-magic-cake_7.jpg]

پنیر خامه ای ،شیر عسلی، شیر، تخم مرغها، زرده و وانیل رو به مدت 1 دقیقه در مخلوط کن بریزین تا کاملا یکنواخت بشه

[تصویر:  20130508181022_chocolate-magic-cake_31.jpg]

این مخلوط رو روی لایه خمیر شکلاتی کیک بریزین و قالب رو در حمام آب گرم قرار بدین (توی یه دیس با دیواره بلند آب جوش بریزین و قالب رو توش قرار بدین طوریکه نیمی از قالب در آب باشه) علت این کار اینه که هنگام پخت سس کارامل نسوزه

[تصویر:  20130508181228_chocolate-magic-cake_81.jpg]


قالب رو به مدت 75 تا 90 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه که از پیش گرم کردین قرار بدین
بعد از این مدت با خلال دندون تست کنین اگه داخل کیک خمیری نبود قالب رو از فر خارج کنین
طی مدت پخت لایه کرمی بین لایه کیک و کارامل قرار میگیره

[تصویر:  20130508181403_chocolate-magic-cake_9.jpg]

کیک رو با قالب روی پایه خنک کننده قرار بدین و اجازه بدین خنک بشه و بعد به مدت حداقل 8 ساعت در یخچال بذارین تا خوب خنک بشه و بعد قالب رو برای یک دقیقه در ظرفی که توش آب وش ریختین قرار بدین تا سس کاراکل کمی گرم بشه بعد دور کیک رو با کمک نوک چاقو از قالب جدا کنین و قالب رو روی ظرف مورد نظرتون برگردونین
برش زده سرو کنین


[تصویر:  20130508181532_chocolate-magic-cake_11.jpg]

[تصویر:  20130508181736_chocolate-magic-cake_15.jpg]


علت نامگذاری رو متوجه شدین؟
شما لایه کرم رو روی لایه اصلی کیک ریختین ولی وقتی قالب رو برمیگردونین توی ظرف میبینین جای دو لایه عوض شده و لایه کرمی جاشو با لایه کراست کیک عوض کرده



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, zahrareza, *sadaf*, گل شقایق, قاصدک اسمانی, 1368Sheri, طاطا, monamona, خانم طلایی, سمیرا مامان شهاب, niloofar00, tina63, آیلین2, ailari, Atefe joon, مدیون مهرت
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: کیک کرم کارامل غیر ممکن (Impossible Flan Cake)
این دستور ورژن مکزیکی کیک غیر ممکن هست که راحت تره و بجای لایه کیک از برونی استفاده شده به همین دلیل هم در مواد اولیه پف دهنده نداریم:

[تصویر:  20131222115544_IMG_1313.jpg]

مواد لازم:
لایه برونی:
200 گرم شکلات تلخ و شیرین خرد شده
125 گرم کره نرم شده در دمای محیط
3 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر دانه ریز
کمی نمک
1 پیمانه آرد سفید
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

لایه کرمی:
3 قاشق غذاخوری سس دولسه دلچه یا سس کارامل به دلخواه
4 عدد تخم مرغ
200 میلی لیتر شیر تغلیظ شده شیرین همون شیر عسلی خودمون
400 میلی لیتر شیر
1 قاشق چایخوری وانیل


روش تهیه:
فر رو قبلا با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنین و قالبوتنون رو خوب چرب کنین و بذارین کنار
سس دولسه دلچه رو کف قالب بریزی و قالب رو توی یه تابه بزرگتر قرار بدین(بعنوان حمام آب گرم)
توی تابه تا نصف قالب آب داغ بریزین

شکلات و کره رو در یک کاسه متوسط ​​ریخته در ماکروفر یا روی بخار کتری بذارین تا ذوب بشه ولی بجوش نیاد
هم بزنین تا مخلوط بشه و از روی کتری وردارین و بذارین خنک بشه
در یک کاسه متوسط ​​با همزن تخم مرغ و شکر رو با سرعت کم بزنین تا مخلوط بشه و بعد سرعت رو بیشتر کنین تا کاملا یکنواخت بشه
شکلات رو اضافه و هم بزنین و بعد آرد و نمک و پودر کاکائو رو جداگانه الک کنین و به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنین
مواد رو رویه سس در قالب بریزین

تخم مرغ، وانیل، شیر و شیر تغلیظ شده شیرین رو در مخلوط کن ریختهو خوب بزنین تا یکدست بشه
این مخلوط رو روی لایه مایه کیک در قالب بریزین
 روی قالب رو با فویلی که کاملا چربش کردین بپوشونین و با تابه حمام آب گرم ه مدت 45 تا 60 دقیقه در فر قرار بدین بعد فویل رو جدا کنین و بذارین 15 دقیقه دیگه بپزه و بعد قالب رو از فر خارج کنین بعد از اینکه از گرما افتاد در یخچال حداقل 12 ساعت قرار بدین و سپس از قالب جدا و برش بزنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, tina63, asal arya, خاله سیما, آیلین2, McQueen, mis gold, قلب, Atefe joon, 1368Sheri, سمیرا مامان شهاب, mamane kiana, مدیون مهرت, maryam_1
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
149
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 203


محل سکونت : کوچه باغ یادها
ارسال: #3
RE: کیک کرم کارامل غیر ممکن (Impossible Flan Cake)
سلام من این کیک خیلی خوشمزه رو با این دستور ساده درست کردم به نظرم برای تولد عالیه دیگه نیازی به تزیین و دردسر خامه کشی هم نداره مزه اش هم همه پسند و عالیه حتما درست کنید و لذت ببرید من از وبلاگ ترلان کافه عزیز درستیدمFlowerysmile
[تصویر:  20140310114959_DSC_0175.JPG]


[تصویر:  20140310115109_DSC_01816.jpg]

مواد لازم برای لایه کرم کارامل:

شکر ................................ سه چهارم لیوان +‌ 4 ق غ

تخم مرغ ........................... 2 عدد

وانیل ................................ 1 ق م

شیر خشک ....................... یک و نیم لیوان

آب ................................... 2 لیوان

(4 ق غ شکر برای کارامل کردنه و اون سه چهارم لیوان برای خود کرم کارامل)



مواد لازم برای لایه کیک شکلاتی:

تخم مرغ ........................... 2 عدد

آرد سفید .......................... یک و یک چهارم لیوان

روغن مایع ......................... نصف لیوان

وانیل ................................ 1 ق م

بکینگ پودر ........................ یک ق غ

شیر معمولی ..................... نصف لیوان

پودر کاکائو ......................... 2 ق غ

شکر دانه ریز ...................... سه چهارم لیوان



توجه: برای اندازه گیری از لیوان معمولی (شیشه ای دسته دار) استفاده کردم!



طرز تهیه:

فر رو روشن کنید و حرارتش رو روی 180 درجه تنظیم کنید و اجازه بدید توی فرصتی که در حال درست کردن کرم و کیک هستید فر حسابی گرم بشه.

اول از همه باید شکر رو کاراملایز کنیم. برای این کار 4 ق غ شکر (که توی مواد لازم لایه کرم کارامل گفتم) رو توی یه قابلمه کوچیک بریزید و روی حرارت ملایم بذارید. هم نزنید و بذارید کم کم شکر آب بشه و به رنگ قهوه ای دربیاد.



هر چند وقت یه بار دسته قابلمه رو بگیرید و کمی قابلمه رو حرکت بدید تا همه جای اون به یک اندازه کاراملیزه بشه. نهایتاً باید به همچین رنگی برسه.



شکر کاراملیزه رو توی قالب بریزید و قالب رو توی یخچال بذارید و حدود 10 دقیقه صبر کنید.



مرحله بعدی درست کردن کرم کارامل هست. برای این کار همه مواد لازم رو با هم توی مخلوط کن بریزید و بلند کنید. دقت کنید که تو این مرحله ما فقط به سه چهارم لیوان شکر نیاز داریم چون اون 4 ق غ که گفتم رو قبلاً کاراملیزه کردیم.



قالب رو از توی یخچال دربیارید. حالا مخلوط کرم کارامل رو با آرومی بریزید توی قالب. (قالب رو توی فر نذارید. صبر کنید مخلوط کیک هم درست بشه و بعد اون رو هم به کرم کارامل اضافه کنید و یه جا بذارید توی فر!!)



مرحله آخر درست کردن کیک شکلاتیه. برای این کار، اول آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید.



تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو به مدت 3-4 دقیقه با همزن برقی بزنید. بعد شیر و روغن رو اضافه کنید و باز یه کوچولو هم بزنید.



آخر سر مخلوط آرد رو به مایه کیک اضافه کنید و خیلی کم فقط در حدی که مواد با هم مخلوط بشن هم بزنید.



مخلوط کیک رو هم به قالب اضافه کنید و سعی کنید طوری بریزید که به صورت یکنواخت همه جای قالب پخش بشه.



قالب رو توی یه ظرف بزرگتر بذارید و اینا رو با هم بذارید توی فر. با استفاده از پارچ یا بطری آب، ظرف بزرگتر رو با آب پر کنید تا جایی که آب تا نصف قالب کیک بیاد بالا. خیلی مواظب باشید که آب وارد قالب کیک نشه. برای همین گفتم از پارچ یا بطری استفاده کنید چون این جوری دقت کارتون میره بالا!



در فر رو ببندید و حدود 1 ساعت صبر کنید.

پس از یک ساعت با خلال دندون کیک رو امتحان کنید. اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آماده شده وگرنه حدود 10 دقیقه دیگه صبر کنید.



قالب رو از توی فر بیرون بیارید و بذارید حدود 1 ساعت توی اتاق بمونه تا به دمای اتاق برسه.

بعد قالب رو بذارید توی یخچال و حداقل 6 ساعت بهش فرصت بدید. خیلی بهتره که شب درست کنید و فردا بعد از ظهر برش گردونید چون اینجوری بهتر فرم گرفته و طعمش هم حسابی جا افتاده.

برای برگردوندن کیک، حتماً از یه ظرف لبه دار که بزرگتر از قالب باشه استفاده کنید. چون شکری که کارامل شده آب میشه و از کناره های کیک سرازیر میشه. (البته من خودم ظرفم لبه نداشت برای همین اون رو اولش توی یه سینی لبه دار گذاشتم و بعد که سس کارامل اضافیش رفت سینی رو از زیرش برداشتم.) هر چند کلاً 4 ق شکر مقدار زیادی نیس که بخواد خیلی بریزه و نگرانتون کنه!!

کف و کمی از دیواره قالب رو چند ثانیه توی ظرف آب گرم قرار بدید. بعد اطراف کیک رو با احتیاط با یه چاقو از قالب آزاد کنید. ظرف سرو رو روی قالب بذارید و سریع برگردونید. اگه دیدید جدا نشد می تونید با سشوار کمی کف قالب رو حرارت بدید که شکر یه مقدار آب بشه و راحت تر از قالب جدا شه.



ضخامت لایه های کرم کارامل و کیک کاملاً به خودتون بستگی داره. اگه دوس دارید کمتر بشه از قالب بزرگتر استفاده کنید.

می تونید به پیشنهاد همسر بنده، یه مقدار از شکر کیک کم کنید تا تلخ تر بشه و به مایه کیک هم کمی گردوی خرد شده اضافه کنید!!! ولی به نظر من همینجوری خیلی خوب بود!


جالبی این رسیپی اینجاست که با اینکه در اول کار لایه های کرم کارامل و کیک با هم مخلوط میشن ولی پس از پخت کاملاً از هم جدا میشن و دو لایه کاملاً مجزای کرم کارامل و کیک خواهیم داشت!!


فوق العاده خوشمزه س.

نوش جان!
امضای خانم طلایی
[تصویر:  1_oldsaheb.gif]
۱۹-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از خانم طلایی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, قلب, maryam1352, پرند, negiiin khanom, سمیرا مامان شهاب, صوری, مهرناز مامانی, دختر شیرازی, parza, maryam_1, fatemeh jooooon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
149
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 203


محل سکونت : کوچه باغ یادها
ارسال: #4
RE: کیک کرم کارامل غیر ممکن (Impossible Flan Cake)
Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2

[تصویر:  20140423163419_DSC_0005.JPG]
امضای خانم طلایی
[تصویر:  1_oldsaheb.gif]
۳-۲-۱۳۹۳, ۰۳:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از خانم طلایی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, parza, Galaxy
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
149
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 203


محل سکونت : کوچه باغ یادها
ارسال: #5
RE: کیک کرم کارامل غیر ممکن (Impossible Flan Cake)
مجدد برای روز مادر با یه تزیین عجله ایYum2

[تصویر:  20140429170217_IMG_0506.JPG]
امضای خانم طلایی
[تصویر:  1_oldsaheb.gif]
۹-۲-۱۳۹۳, ۰۴:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از خانم طلایی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, سمیرا مامان شهاب, دختر شیرازی, parza, vidia, elhaam, Galaxy

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: کیک کرم کارامل غیر ممکن (Impossible Flan Cake)
شیر خشکم کم بود مجبور شدم کرم رو کمتر درست کنم این شد که لایه کرم یکم نازکتر شده این مابین کلی هم خرابکاری پیش اومد و نهایتا بعد از 2 ساعتfak کیکم آماده شد.
[تصویر:  20140501164224_Namber4308.jpg]

من خوب متوجه نشدم این تاپیک با اینیکی چه فرقی داره
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۱۱-۲-۱۳۹۳, ۰۳:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, laleh joon, شقایق سرخ, samaneh1990, Zahra.O, مدیون مهرت, *ماهک*, maryam_1, vidia, fatemeh jooooon, elhaam


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کیک کرم کارامل (Flan Cake) monamona 21 19,920 ۲-۵-۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ عصر
آخرین ارسال: شقایق سرخ
  کیک کارامل آنتیک (Antique Caramel Cake) Galaxy 0 2,893 ۱۶-۱۰-۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ صبح
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد