تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک کرم کارامل (Flan Cake)
#1
مواد لازم جهت تهیه کیک کاراملی

خمیر کیک شش تخم مرغی(یا ساده)

کارامل 2 بسته

شیر ابوقوس 2 قوطی

خامه صبحانه (وانیلی) 2 بسته

پودر کاکائو 4 ق غ

طرز تهیه کیک شش تخم مرغی:

شش عدد تخم مرغ را با 1ق چ وانیل هم میزنیم تا کف کند سپس یک لیوان شکر اضافه کرده و هم میزنیم تا سبک شود سپس نصف استکان روغن را کم کم اضافه کرده و دوباره هم میزنیم بعد 2لیوان آرد الک شده با یک و نیم ق م بگین پودر و 4 ق غ پودر کاکائو مخلوط کرده و آرام آرام به مواد اضافه میکنیم تا یکدست شود(نکته:درون فر نمیگذاریم و از شیر یا آب برای خمیر استفاده نمیکنیم که خمیر سفتی بدست آید)
توجه کنید قطر کیک نسبت به قالب طوری باشد که سر نرود
طرز تهیه شیر کاراملی:

کارامل و شیر و خامه را در ظرفی مخلوط میکنیم تا یکدست شود

طرز تهیه کیک کاراملی:

ابتدا قالب مورد نظر(پیرکس) را چرب کرده سپس شیره ی کارامل را کف قالب پهن میکنیم و بعد خمیر کیک شش تخم مرغی را درون پیرکس روی شیره میریزیم و بعد مخلوط کارامل و شیر و خامه را به آرامی روی کیک میریزیم (در حین پخت یا همان لحظه مخلوط شیر و خامه و کارامل ته قالب میرود) بعد قالب پیرکس را درون یک قالب بزرگتر که تا نصفه آب شده است قرار میدهیم و سپس قالبها را در فر با 180 درجه به مدت 45 دقیقه میگذاریم.

نکته: کیک آماده شده را بعد از خنک شدن به مدت یک شب درون یخچال قرار دهید بعد برش زده و سریع برمیگردانیم و دوباره در یخچال نگهداری میکنیم زیرا شیره ی کارامل زود آب میشود.

[عکس: 20120928213002_IMG_87711.jpg]

[عکس: 20120928214817_551990_287315894680040_49641687_n.jpg]
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
#2
(۰۹-۰۷-۱۳۹۱, ۱۱:۴۰ ق.ظ)ای سوره نوشته:  سلام ممنون از دستور خوبتون شکل کیک بی نظیره مطمئنم مزه ش هم همینطوره فقط چند تا سوال کارامل من بسته ای ندیدم میشه بگین چه طوره مارکش چیه عکسی ازش دارین یه حدسی میزنم به نظرم منظورتون شیره همون کرم کارامل های اماده است درسته؟Dunnofبعدش هم اینکه 1 بسته از کارامل کف ظرف و 1 بسته دیگش با خامه وشیر مخلوط میشه اینطوریه؟Dash2

سلام عزیزم.منظورم پودر کارامل آماده موجود در بازاره عکسشو براتون میزارم ،شیره ی کارامل هر دوبسته رو کف ظرف میریزیم.هر 2عدد پودر کارامل رو باید با شیر و خامه مخلوط کنید فقط شیره کف ظرف ریخته میشه.

سعی میکنم عکس مرحله به مرحله رو واستون بذارمFlowerysmile
(1782)
(۰۹-۰۷-۱۳۹۱, ۱۱:۵۳ ق.ظ)n a z i نوشته:  من نمیفهمم
باید اول کارامل و خامه مایع رو بریزیم تو ظرف بهد مواد کیک و بریزیم و بذاریم تو فر؟
کارامل خراب نمیشه؟

نه عزیزم پودر کارامل و خامه و شیر ابوقوس مخلوط شده رو روی مواد کیک شش تخم مرغی میریزیم و میزاریم تو فر خراب نمیشه خیالت راحت
اینم عکس کاراملی هست که کیک رو باهاش درست کردم فقط این مدل خارجیشه با مدل ایرانیشم (کرم کارامل دراژه)میشه درست کرد هیچ فرقی نمیکنه

اون شیره شو کف پیرکس میریزیم بعد مواد کیک رو روی شیره بعد پودر کارامل رو هم که با شیر و خامه قاطی کردیم میریزیم روی کیک اگه بازم سوالی بود درخدمتمFlowerysmile

[عکس: 20120930211613_IMG_8786.JPG][/code]
(۱۰-۰۷-۱۳۹۱, ۰۳:۴۷ ب.ظ)lili6636 نوشته:  وااای خیلی فکر کنم عالی بشه ولی من کامل متوجه نشدم مایع کارامل رو کی می ریزیم رو کیک؟ وقتی کیک پخت؟


کاش از مراحلش برامون عکس بزاری(1782)

سلام خانومم بعداز اینکه شیره رو کف پیرکس ریختی خمیر کیک خام رو روی شیره بریز بعدم مخلوط کارامل رو روی خمیر کیک خام به آرامی بریز
(۱۱-۰۷-۱۳۹۱, ۱۱:۳۹ ق.ظ)lili6636 نوشته:  ممنون عزیزم


می تونم از پودر کیک اماده استفاده کنم ؟ با چه طعمی؟Flowerysmile

نه عزیزم نمیشه اگه میخوایی شکل کیک مثل همونی بشه که من درست کردم باید طبق دستوری که گذاشتم درست کنی و کیک هم حتما باید شکلاتی باشهFlowerysmile
(۱۱-۰۷-۱۳۹۱, ۰۳:۱۸ ب.ظ)n a z i نوشته:  خانومی عکس مرحله به مرحله بذاری بهتر متوجه میشیم
سعی میکنم به زودی بذارم آخه تازه کیکو درستیدم و ازش عکس ندارم اگه شد فردا دوباره درست میکنم و از مرحله به مرحلش عکی میگیرم و واستون میذارم
خانوما دوتا نکته درباره این کیک بدم:

1-اگه میخواین قطر کارامل بیشتر از کیک باشه خمیر کیک رو نصف کنید(یعنی بجای 6تا تخم مرغ 3تا تخم مرغ استفاده کنید اما مواد کارامل رو کامل استفاده کنید)

2-اگه شیره ی کارامل کف پیرکس خوب پخش نشد هیچ اشکالی نداره توی فر که بره خودش پخش میشه یه کار دیگه هم میتونید بکنید وقتی شیره رو ریختین، پیرکس رو روی شعله گاز (حرارت غیر مستقیم) چند ثانیه نگه دارید بعد با قاشق شیره رو پخش کنید
Flowerysmile



(۱۵-۰۷-۱۳۹۱, ۰۱:۰۲ ب.ظ)helen yaleh نوشته:  عزیزم اگه به جای شیر ابوقوس از شیر معمولی استفاده بشه چه اتفاقی براش می افته؟

نمیدونم عزیزم تاحالا با شیر معمولی درستش نکردم منم طبق دستوری که گرفتم کیک رو آماده کردم
(۱۹-۰۲-۱۳۹۲, ۰۳:۰۵ ب.ظ)AArezou نوشته:  سلام مرسى از كيك خوشگلتون فقط من نفهميدم منظور از شيره كارامل چيه اينجا تو دستور پودر نوشتين شيره نه


سلام خانوميFlowerysmile
عزيزم تو دستورش هم شيره استفاده ميشه هم پودر كارامل،تو عكس صفحه اول هم عكس شيره هست هم عكس پودرش كه تو يه بسته ي سفيده،واسه تهيه ي شير كاراملي پودر كارامل و شير و خامه رو با هم مخلوط ميكني(شيره رو نميريزي) بعد وقتي هم مواد كيكتون آماده شد هم شير كاراملي،ظرف مورد نظرتون رو كه ميخوايد كيكتون رو توش درست كنيد چرب كنيد بعد اون شيره ي موجود تو بسته ي كارامل رو ميريزيد كف ظرفتون بعد هم بقيه ي مراحلش كه تو صفحه اول توضيحش كامل هستFlowerysmile
اميدوارم خوب توضيح داده باشم اگه بازم سوالي واستون پيش اومد در خدمتمFlowerysmile
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
#3
سلام دوستان.اینم عکس های مرحله به مرحله کیک کاراملی اگه بازم سوال داشتین درخدمتم.

شماره 1: شیره ی کارامل هست که کف پیرکس چرب شده ریختم
شماره2:خمیر کیک شش تخم مرغی که حتما باید شکلاتی باشه
شماره3:مخلوط پودر کارامل و خامه و شیر ابوقوس

[عکس: 20121005204343_1.jpg]

این عکس هم که مشخصه اول شیره بعد کیک بعد مخلوط کارامل و شیر ابوقوس و خامه

[عکس: 20121005204821_2.jpg]

پیرکس کوچیکتر رو داخل پیرکس بزرگتر گذاشتم و داخل پیرکس بزرگ رو تا نصفه آب ریختم(لازم نیست آب گرم باشه آب لوله هم خوبه)

[عکس: 20121005205808_3.jpg]

اینم عکس کیک که بعد از خنک شدن به مدت 24ساعت تو یخچال بوده

[عکس: 20121005205358_4.jpg]

کیک آماده شده بعد از برش که بلافاصله بعد از برش باید توی یخچال بمونه تا شیره کارامل آب نشه

[عکس: 20121005205504_5.jpg]
FlowerysmileFlowerysmileYum2
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
#4
اینم کیک کاراملی منDancegirl

[عکس: 20121203091437_02122012301.jpg]

[عکس: 20121203091656_02122012305.jpg]
زندگی ما بااندیشه های ماشکل میگیرد,نکته این است به چه می اندیشی؟
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
این کیک قدرة قادر در عربی یا Odret Aader و flan cake یا Crème Caramel Cake در انگلیسی نامیده میشه

[عکس: 20121227115939_12348.jpg]

مواد لازم:
کارامل:

2 پیمانه شکر
4 قاشق غذاخوری آب

کرم:
5 عدد تخم
1/2 پیمانه شکر
2 پیمانه شیر
1 قاشق چای خوری وانیل شکری

کیک:

2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری وانیل
1 پیمانه پودر شکر
2 قاشق غذاخوری شیر
1/2 پیمانه روغن
1 پیمانه آرد
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
خامه و میوه های تازه

روش تهیه:
- فر رو از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنین

کارامل:
- شکر رو با آب وی حرارت متوسط قرار بدین و بذارین بمونه تا شکر حل شده و رنگ مایع طلایی تیره بشه و از روی حرارت وردارین
- کارامل رو کف قالب مورد نظرتون بریزین و بذارین خنک بشه

کرم:
-تخم مرغهارو در یک کاسه با سرعت متوسط ​​همزن بزنین تا کرمی بشه
- شکر و شیر و وانیل رو اضافه کنین و اینقدر بزنین تا مخلوط صاف و یکنواخت بشه
- این مخلوط رو روی لایه کاراملی سرد شده در قالب بریزین

کیک:
- تخم مرغ هارو با همزن بزنین و وقتی خوب ترکیب شدن وانیل و پودر شکر رو اضافه و بزنین
- شیر و روغن رو به مخلوط تخم مرغ اضافه و هم بزنین
- آرد رو با بکینگ پودر مخلوط و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنین
- حالا مخلوط کیک رو روی لایه کرمی که سرد شده بریزین و سطحش رو صاف کنین
- کیک رو در حمام آب گرم در فر به مدت یک ساعت یا تا زمانی که کیک کاملا بپزه قرار بدین
- بعد از پخت کامل،کیک رو با قالب در یخچال قرار بدین تا چند ساعتی بمونه کاملا سرد بشه
-بعد قالب کیک رو در یک ظرف آب گرم به مدت 3 دقیقه قرار داده تا کارامل حل بشه و بعد توی ظرف مناسب برگردونین
کیک رو با خامه و میوه دلخواه تزیین، برش داده سرو کنین

توجه:منظور از حمام آب گرم اینه که قالب رو توی دیسی بذارین و توی دیس آب گرم بریزین تا جاییکه نیمی از قال رو بگیره و بعد دیس رو داخل فر بذارین
علت اینه که نمیخوایک قالب بصورت مستقیم گرما ببینه چون کرم میسوزه و کیک خام میمونه
توی عکس زیر میتونین ببینین روش کار چجوریه


[عکس: 20121227115953_creme-caramel-step-3-deli...ok-mdn.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
کیک کاراملی با دستور موناجوون البته درون قابلمه گذاشتم پختhih

[عکس: 20130803003532_1.jpg]

[عکس: 20130803004241_3.jpg]

[عکس: 20130803004349_2.jpg]
زندگی ما بااندیشه های ماشکل میگیرد,نکته این است به چه می اندیشی؟
پاسخ }
#7
سلام.
این هم کیک کارامل من.

[عکس: 20130809124210_.jpg]

با دستور کیک عربی Galaxy عزیز درست کردم.
منتها کاراملش رو هر کاری کردم نشد.
اصلاً رنگ آب و شکر عوض نمیشد. چند بار آب ریختم. ولی هر بار آبش ته میکشید ولی رنگش عوض نمیشد.crying
اخر سر زعفرون ریختم توش!!!!
بعدش هم که اصلاً کاراملش نگرفت. وقتی برگردوندم مجبور شدم ظرف رو کج کنم تا بیرون بریزه و کیکش رو خیس نکنه!!! (البته آخرین بار آب بیشتری ریختم ترسیدم دوباره آبش ته بکشه و بلور بشه!!!)

تقریباً دو ساعتی هم طول کشید بپزه!!!!

کیکش هم اصلاً پف نکرد.

نمیدونم همه اینا برای چی بود؟؟؟
اینم برش خورده اش.

[عکس: 20130809125756_P070813_12.5002.jpg]

وقتی داشتم قسمت برش خورده رو جدا میکردم کیکش یه کم خراب شد. ببخشید.
کلاً با این که دو ساعت توی فر بود. ولی انگار کیکش نپخته!!!crying
البته مزه اش خوبه ها.
[عکس: msYAp3.png]
پاسخ }
#8
یه دستور کیک کارامل آسونترFlowerysmile

[عکس: 20131217164058_.jpg]

مواد لازم:
پودر کرم کارامل: 1 بسته
پودر کیک کاکائویی: 1 بسته (یا هر دستور کیک شکلاتی که دارید)
شیر: 2 لیوان

ابتدا یک بسته پودر کرم کارامل را با دو لیوان شیر جوشانده و در ظرف کیک میریزیم وقتی خنک شد دو سه ساعت توی یخچال قرار میدیم تا خوب خودشو بگیره در این فرصت پودر کیک را طبق دستورش آماده میکنیم و میریزیم روی سطح کرم کارامل بعد ظرف را توی یک ظرف دیگه که آب در آن ریختیم قرار میدیم و با هم میزاریم توی فر،وقتی کی پخته شد و سرد شد،آن را از فر میاریم بیرون و میزاریم داخل یخچال.بعد از 12 ساعت،ظرف را از یخچال بیرون آورده و وارونه میکنیم توی ظرف اصلی و حالا آماده ی خوردن است.Flowerysmile
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
پس از مطالعات فراوون دل رو به دریا زدم و این کیک رو درست کردم
عالی و خوشمزه و شیک
Yum2Yum2Yum2
اینم طرز تهیه من:
مواد لازم:

کیک شکلاتی با مایه غلیظ و سفت اسفنجی یا هر کیک دیگه که راه دستتونه اما مایعش غلیظ باشه 1 عدد

کرم کارامل آماده 1 بسته

خامه صبحانه( از این خامه صورتی ها) 1 بسته

طرز تهیه:

سس کارامل داخل بسته کرم رو ته قالب ریخته .

مایع کیک رو که آماده کردیم روی سس تو قالب میریزیم

مواد کرم رو که طبق دستور روی جعبه درست کردیم رو از روی حرارت بر میداریم و کمی که سرد شد خامه رو به آن اضافه میکنیم.

مواد کرم رو روی مواد کیک میریزیم با ملاقه و آرام آرام.در همان لحظه یا در حین پخت مواد کرم کارامل به زیر مواد کیک میرود.

در سینی فر آب ریخته و قالب را در آن گذاشته و حدود 2 ساعت با درجه 180 درجه سانتی گراد میپزیم.وقتی از فر در آوردیم و ولرم شد به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کرم کارامل که هنوز شل است ببندد.بعد از قالب با احتیاط بر می گردونیم
[عکس: 20131229194907_78888.jpg]
پاسخ }
#10
سلام خانومی Galaxy عزیزم
یه سوال داشتم گلم
میخواستم بدونم تو این دستور کیک کرم کارامل
وقتی کرم کارامل رو روی شکر ذوب شدمون ریختیم بعد گذاشتیم سرد شد و مایع کیکمون رو روش ریختیم مایع کیکمون به داخل کرممون نفوذ نمیکنه و قاطی نمیشه ؟Dunnof
تو تكرار شَدني نيستے داداش همـــدمــم!!!
بـی تـو بـــــــرایم هـیـــــچ ســــآلی نـــُـ ــــو نــَــخـوآهـد شــد 12
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کیک کرم کارامل غیر ممکن (Impossible Flan Cake) Galaxy 6 3,734 ۱۲-۰۶-۱۳۹۳, ۰۸:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: سمیرا مامان شهاب
  کیک کارامل آنتیک (Antique Caramel Cake) Galaxy 0 3,018 ۱۶-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy