تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 3.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک کشمش و سیب
#1


یه روز ناهار که ته چین درست کرده بودم ،فقط از زرده برای تهیه ته چین استفاده کردم و موندم با چهار تا سفیده چه کنم که یه کیک من درآوردی درست کردم و از قضا اینقدر خوشمزه شد که خودم شاخ در آوردم بماند که همچین اهالی خونه خوردنش که به خودم یه برش بیشتر نرسید.

تو این پست میخوام دستور این کیک رو بگذارم.



مواد لازم:

سفیده تخم مرغ ۴ عدد

شکر یک پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

وانیل نصف غ چ

بیکینگ پودر ۱ ق م

آرد ۲ پیمانه

کشمش نصف پیمانه

سیب زرد یک عدد درشت



ابتدا شکر و روغن رو با همزن حسابی بزنید تا سفید رنگ و یکدست بشه.

سفیده ها رو اضافه کنید و به همزدن ادامه بدید .

وانیل و بیکینگ پودر رو هم اضافه کنید و آخر آرد الک شده رو کم کم اضافه و با لیسک هم بزنید و کشمش ها رو بریزید توش.

سیب رو پوست بکنید و تخمش رو در بیارید و قاچ قاچ کنید.

کف قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و کمی آرد بپاشید و سیب ها رو تهش بچینید.

مواد کیک رو روش بریزید و بگذارید باحرارت متوسط در طبقه وسط فرتون که از قبل روشن و داغ شده بپزه.



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2

[عکس: 99716.jpg]


مواد لازم :

سیب ۲ عدد خیلی نازک حلقه حلقه اش میکنیم .

پودر فندق ۱ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد

روغن مایع نصف لیوان

ماست نصف لیوان

پکینگ پودر ۱ ق م

پودر شکر ۵/۱ لیوان

دارچین ۲ ق غ

شکر قهوه ای ۲ ق غ

اب نصف لیمو

طرز تهیه :

حلقه های نازک سیب را همراه دارچین -شکر قهوه ای-اب لیمو مخلوط کرده هم میزنیم و کنار

میگذاریم . قالب کیک را برداشته و کاغذ روغنی کفش انداخته و سیب ها رو یک لایه کف قالب

میچینیم .ارد - پکینگ پودر و فندق اسیاب شده رو با هم تو یک کاسه مخلوط کرده و تو ظرف

دیگه ای تخم مرغ ها رو همراه با پودر شکر هم میزنیم .بعد روش ماست و روغن مایع رو علاوه

کرده دوباره هم میزنیم و بعد مخلوط ارد رو اضافه کرده ۲ دقیقه دیگه به هم دن ادامه میدیم . بعد

روش دوباره سیب چیده و در فر از قبل گرم شده میپزیم .


پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
[عکس: 20121229180144_.jpg]

برای خمیر روی کیک:
½ فنجان آرد
2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
1/8 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری( 55 گرم )کره سرد

برای مواد میانی:
2 قاشق غذاخوری کره
¼ فنجان شکر قهوه ای
حدود 4 عدد سیب متوسط پوست کنده و قطعه قطعه نازک برش زده
½ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو
1/3 فنجان کشمش پلویی

برای خمیر کیک:
2 فنجان آرد
1 و½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
¾ قاشق چایخوری نمک
½ فنجان شیر
1 و½ قاشق چایخوری وانیل
113 گرم کره در دمای اتاق
½ فنجان شکر دانه ریز
½ فنجان شکر
2 (بزرگ) تخم مرغ
½ فنجان گردو تست شده خرد شده (اختیاری)

خمیر روی کیک: در یک کاسه متوسط آرد ، شکر و نمک رو همرا تکه های کره مخلوط کنین با نوک انگشتاتون خمیر رو ورز بدید و داخل نایلون بزارید و برای یکی دوساعت داخل یخچال بزارید تا سرد بشه

مواد میانی: داخل قابلمه ای کره رو ذوب کنین و شکر رو بهش اضافه کنید و کمی صبر کنید تا شکر ذوب بشه و مدام هم بزنید تا نسوزه سپس تکه های سیب رو اضافه کنید و حرارت رو کم کنید و حدود 7-8 دقیقه اجازه بدید تا سیبها نرم بشه ، رنده پوست لیمو رو اضافه کنید و از حرارت بردارید و کشمش ها روداخل مواد بریزید و هم بزنید.

کیک: فر رو با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب رو با کره ی نرم چرب کنید
آرد ، بیکینگ پودرو جوش شیرین و نمک رو با هم الک و مخلوط کنید
در یک فنجان شیر و وانیل رو با هم مخلوط کنید
به کمک همزن کره و شکر رو با هم بزنید تا سبک و رنگشون روشن بشه ( حدود 5 دقیقه) سپس تخم مرغ ها و وشیر و وانیل رو اضافه کنید و هرکدوم از تخم مرغ ها رو جداگانه بزنید و بعدی رو اضافه کنید
ترکیب آرد رو نیز کم کم اضافه و مخلوط کنید . در پایان گردو ها رو اضافه کنید و چند دور آهسته هم بزنید تا یکسان در همه جای خمیر پخش بشه
کف قالب کمی خمیر بریزید و مواد میانی که تهیه کردید رو روی خمیر پهن کنید و دوباره خمیرکیک بریزید و خمیری رو که داخل یخچال گذاشتید رو روی کیک رنده کنید و قالب رو داخل فر بزارید 40-45 دقیقه برای پخت کافیست


[عکس: 20121229180013_1.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#4
کیک ساده یک تخم مرغی + کشمش
روی کیک هم سیب چیدم و پودر دارچین و پسته ریختم
در اخر روی کیک رو با پودر نارگیل پر کردم ، محشر میشه
این سومین باره که تو هفته گذشته درست کردمBoredsmiley

[عکس: 20140524134538_DSC_0135.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...