خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک کیوی و اسفناج

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 3,730


محل سکونت : ایران
ارسال: #1
کیک کیوی و اسفناج
[عکس: 20150425111205_6563.jpg]

مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ : 4 عدد
شکر دانه ریز : 4 فنجان
آرد : 4 فنجان
بیکینگ پودر : 1/2 قاشق غذا خوری
برگ اسفناج : 10-15 قطعه
کیوی : 4 الی 5 عدد

مواد لازم برای کرم:
شیر : 2.5 فنجان + 1 قاشق غذا خوری
نشاسته : 1 قاشق غذا خوری
آرد : 2 قاشق غذا خوری
شکر دانه ریز : 3 الی 3.5 قاشق غذاخوری
خامه : 1/2 بسته

طرز تهیه کیک :
برگ اسفناج را در غذا ساز ریخته تا پوره شود. تخم مرغ ها را در کاسه ریخته و با همزن بزنید. شکر و پوره اسفناج را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ پودر رابه مواد اضافه کنید و هم بزنید. قالب مورد نظر را چرب و یا آرد پاشی کرده و مواد را در قالب ریخته و در فر 150 درجه از قبل گرم شده بگذارید.

[عکس: 20150425111244_7898.jpg]

طرز تهیه کرم :
شیر را روی حرارت قرار داده ، شکر ، آرد و نشاسته را اضافه و هم بزنید.کمی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید. پس از خنک شدن ، خامه و 1 قاشق غذاخوری شیر را اضافه کنید .

[عکس: 20150425111347_12023.jpg]

مقداری از کیک را پودر کنید.کیک را از وسط به دو نیم تقسیم و مطابق تصویر خامه کشی کرده ، سپس کیوی حلقه حلقه را روی کیک قرار داده و پودر کیک را در فضای خالی بین کیوی ها بریزید .
برای لایه دوم کیک همین کار را انجام دهید. کیک را بمدت 2 ساعت در یخچال بگذارید .

[عکس: 20150425111413_698987.jpg]

ترجمه و دستور اختصاصی خانوم گل
هر گونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
25-04-2015, 10:17 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد