خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک گردویی و سیاه دانه

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
کیک گردویی و سیاه دانه
[تصویر:  99213.jpg]

مواد لازم :
گردو خرد شده 2 لیوان
سیاه دانه یک و نیم لیوان
اب گرم 1 لیوان
کره 150 گرم به دمای محیط رسیده باشه
پودر شکر 1 لیوان + 3 ق غ
وانیل 3 ق چ
تخم مرغ 5 عدد زرده و سفیده هاشو جدا میکنیم
پکینگ پودر نصف ق غ
ارد 1 لیوان

مواد رویی کیک :
کرم شانتی وانیلی 1 بسته
شیر سرد 1 لیوان
پودر نارگیل 1 لیوان
ترافل شکلاتی مقداری
طرز تهیه مواد رویی :
کرم شانتی رو با شیر خوب همزن خوب م میزنیم به مدت 5 دقیقه بعد از اون پودر نارگیل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم توی یخچال .

طرز تهیه کیک :
فر رو با 180 درجه گرم میکنیم .
سیاه دانه رو با یه لیوان اب گرم مخلوط میکنیم و با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه میزاریم تا بپزه .
کره و شکر و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن انقدر میزنیم تا شکرخوب حل بشه .
زرده های تخم مرغ رو به مخلوط کره و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ بشن .
گردو – ارد و پکینگ پودر رو هم به موادمون اضافه کرده و هم میزینم .
سیاه دانه رو هم اضافه کرده و هم میزینم .
سفیده های تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا از ظرف نریزه و مثل برف سفید بشن و اخر سر به مواد قبلی کیک اضافه میکنیم .
یه ظرف مربع شکل پیرکس رو چرب میکنیم و مواد کیکمون رو توش میریزیم .
به مدت 40- 45 دقیقه با 180 درجه تو فر از قبل گرم شده میپزیم .
قدرت فرها فرق میکنه بعد از 25 دقیقه میتونین در فر رو باز کنین . و بعد کنترل کنین پختن یا نپختن کیکتون رو .
بعد از اینکه کیک پخت و سرد شد مواد رویی کیک رو روش میریزیم و بعد از 2 ساعت برای سرو اماده هست .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۱-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۱۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam1352
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: کیک گردویی و سیاه دانه
[تصویر:  98219.JPG]

مواد لازم :
گردو خرد شده 2 لیوان
سیاه دانه یک و نیم لیوان
اب گرم 1 لیوان
کره 150 گرم به دمای محیط رسیده باشه
پودر شکر 1 لیوان + 3 ق غ
وانیل 3 ق چ
تخم مرغ 5 عدد زرده و سفیده هاشو جدا میکنیم
پکینگ پودر نصف ق غ
ارد 1 لیوان

مواد رویی کیک :
کرم شانتی وانیلی 1 بسته
شیر سرد 1 لیوان
پودر نارگیل 1 لیوان
ترافل شکلاتی مقداری
طرز تهیه مواد رویی :
کرم شانتی رو با شیر خوب همزن خوب م میزنیم به مدت 5 دقیقه بعد از اون پودر نارگیل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم توی یخچال .

طرز تهیه کیک :
فر رو با 180 درجه گرم میکنیم .
سیاه دانه رو با یه لیوان اب گرم مخلوط میکنیم و با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه میزاریم تا بپزه .
کره و شکر و وانیل رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن انقدر میزنیم تا شکرخوب حل بشه و حات کرم به خودش بگیره .

[تصویر:  98218.jpg]

زرده های تخم مرغ رو به مخلوط کره و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ بشن

[تصویر:  98217.JPG]

بعد از اینکه زرده ها با کره و شکر مخلوط شدند گردو – ارد و پکینگ پودر رو هم به موادمون اضافه کرده و هم میزینم

[تصویر:  98216.jpg]

سفیده های تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا از ظرف نریزه و مثل برف سفید بشن

[تصویر:  98215.JPG]
و اخر سر به مواد قبلی کیک اضافه میکنیم

[تصویر:  98214.JPG]

وقتی سفیده با مواد قبلی مخلوط شد سیاه دانه رو هم اضافه کرده و هم میزینم

[img] http://farzad-89.persiangig.com/98213.JPG[/img]
یه ظرف مربع شکل پیرکس رو چرب میکنیم و مواد کیکمون رو توش میریزیم.

ممکنه مایه کیک به نظرتون خیلی رقیق بیاد ولی لازم نیست تا بهش ارد اضافه کنید.

به مدت 40- 45 دقیقه با 180 درجه تو فر از قبل گرم شده میپزیم


[تصویر:  98212.JPG]



قدرت فرها فرق میکنه بعد از 25 دقیقه میتونین در فر رو باز کنین . و بعد کنترل کنین پختن یا نپختن کیکتون رو .

[تصویر:  98211.JPG]

بعد از اینکه کیک پخت و سرد شد مواد رویی کیک رو روش میریزیم و بعد از 2 ساعت برای سرو اماده هست
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۲-۲-۱۳۹۱, ۰۷:۰۱ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam1352



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد