تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک گلابی
#1
[عکس: 20130102142044_11995522215_tarif.jpg]

مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
1 پیمانه شکر دانه ریز
نصف پیمانه ماست
نصف پیمانه روغن
2 پیمانه آرد
2 قاشق چایخوری کاکائو
1 عدد گلابی (قطعه شده)
1قاشق غذاخوری بکینگ پودر
وانیل
1 پیمانه گردو خرد شده

برای روی کیک؛
1 گلابی (قطعه قطعه شده)


روش تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب بزنین تا شکر کاملا حل بشه
ماست و روغن رو اضافه و باز بزنین
آرد و کاکائو رو الک کنین و همراه با بیکینگ پودر به مواد اضافه و هم بزنین

در آخر تکه های گلابی و گردو رو اضافه و چند تکه گلابی کف قالب بچینین و مواد رو توی قالب بریزین و در فر 170 درجه به مدت حدود 45 دقیقه بپزین

40 دقیقه اول، درب فر رو باز نکنین


[عکس: 20130102142157_armutlukek1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20130725120408_DSC_0042.JPG]


مواد لازم:
برای پخت گلابی:

8 عدد گلابی
1 لیتر آب
375 گرم شکر
آب و پالپ نصف یک لیموترش
1 عدد چوب دارچین



روش تهیه:
پوست گلابی هارو بگیرین طوریکه دمشون بمونه

چهار ماده دیگه بجز گلابی رو در ظرف روی حرارت قرار بدین و وقتی بجوش اومد گلابی رو ایستاده داخلش قرار بدین و بذارین 10 دقیقه با حرارت متوسط بپزه



برای خمیر:
180 گرم کره در دمای اتاق
190 گرم شکر
3 عدد تخم مرغ 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
190 گرم آرد
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
40 میلی لیتر شیر


روش تهیه:
فر رو با دمای 165 درجه سانتیگراد گرم کنین
قالب کیک 18 سانتی و 4 تا قالب یک نفره یا فقط یه قالب 22 سانتی گرد رو چرب و آرد پاشی کنین

کره و شکر رو با سرعت متوسط همزن حدود 5 دقیقه بزنین

یکی یکی تخم مرغهارو اضافه و همچنان هم بزنین
بعد عصاره وانیل رو اضافه کنین
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنین و نصفش رو به مواد اضافه و هم بزنین
بعد شیر رو اضافه و هم بزنین و بعد باقیموند آرد رو
حالا خمیر رو در قالب ریخته و گلابی هارو با احتیاط داخلش فرو کنین

قالب رو به مدت حدود 1 ساعت تا یک ساعت و 25 دقیقه (برای تک نفره ها 50 دقیقه) در فر قرار بدین
کیک رو با پودر قند تزیین و سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
اینم بانت کیک گلابی فوق العاده خوشمزه و خوشبو من که روشم کارامل مخصوصشو ریختمYum2Yum2Yum2Yum2 که با دستور سایت yemalilar.com (یمه لیلر)درست کردم که عین دستور رو واستون میزارمFlowerysmile
[عکس: 20131117135832_IMAG1361.jpg]
[عکس: 20131117140318_IMAG1376.jpg]
مواد لازم:
گلابی: مکعبی خورد شده 3 پیمانه
شکر:1 و 1/2 پیمانه " من 1 پیمانه استفاده کردم"
ارد:3 پیمانه
تخم مرغ:3 عدد
بکینگ پودر:2 قاشق چای خوری
وانیل:1 و 1/2 قاشق چای خوری
روغن مایع:1 پیمانه
گردو : تست شده :1 پیمانه

برای کارامل:
شکر قهوه ای:1/2 پیمانه
کره:1/4 پیمانه
ماست : 1 قاشق غذا خوری

گلابی ها رو مکعبی خورد کنید و با 1 قاشق شکر بزارید روی حرارت زیاد و هر از گاهی هم بزنید . گلابی ها اب میندازن وقتی ابشون کشیده شد از روی حرارت بردارید و بزارید کنار تا خنک بشن.
فر رو روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
تخم مرغ شکر و وانیل رو خوب با هم زن برقی هم بزنید و روغن رو بهشون اضافه کنید .
ارد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید و به مایه تخم مرغ اضافه کنید.
حالا گلابی و گردو خرد شده رو بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. مایه کیک سفت هست و به سختی از ظرف جدا میشه .
قالب بانت یا همون قالب میان تهی رو کره بمالید و ارد بپاشید مایه کیک رو بریزید توش و روش رو صاف کنید.
بزارید داخل فر به مدت تقریبا 45 دقیقا الی 1 ساعت تا بپزه.

برای کارامل:
شکر و کره رو بزارید روی حرارت تا شکر اب بشه و مدام هم بزنید تا نسوزه .
1 قاشق ماست رو خوب با چنگال اونقدر هم بزنید تا یکدست بشه و به شکر و کره اضافه کنید و به سرعت هم بزنید و بعد 30 ثانیه از روی حرارت بردارید و روی کیک خنک شده بریزید .
Flowerysmile
کیکم وقتی میخواست بره توی فر :
[عکس: 20131117140107_IMAG1348.jpg]
[عکس: 20131117140220_IMAG1351.jpg]
[عکس: 20131117140345_IMAG1388.jpg]
پاسخ }