خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک گل سرخ و گلاب

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
371
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 661


محل سکونت :
ارسال: #1
کیک گل سرخ و گلاب
این کیکی هست که من از کلاسی که میرفتم یاد گرفتم. بدلیل طبع گرمی که با وجود گل سرخ و گلاب داره بیشتر توی هوای سرد حال میده....

مواد مورد نیاز :
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 1 پیمانه
شیر : ½ پیمانه
گلاب : ¼ پیمانه
روغن مایع : ¾ پیمانه
گل محمدی : ¼ پیمانه
فندق یا گردوی خرد شده : ½ پیمانه
آرد : 2/5 پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه :
1. ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر با همزن بزنید تا دانه های شکر حل شود و کاملا پف کند.
2. سپس روغن مایع را اضافه کنید و گلاب و شیر را در مراحل بعدی.
3. آرد را به همراه بکینگ پودر الک کنید و در دو سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.
در آخر فندق یا گردوهای خرد شده و گل سرخ پودر شده رو بریزید و با قاشق آرام هم بزنید.
کف قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و مایع کیک را در قالب بریزید، در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه اجازه بدید بپزه..
این کیک کمی خشکه برای همین میتونید با یک گاناش یا سس شکلاتی سروش کنید، مثلا مقدار 50 گرم شکلات تخته ایی و 50 گرم خامه را به روش بن ماری روی بخار کتری حل و آماده کنید و سطح کیک را با آن بپوشانید.
بدلیل اینکه گل سرخ و گلاب طبع گرم دارد، پخت آن در فصول سرد سال توصیه میشود.
عکسش هم توی این لیتک ببینید
http://www.khanoomgol.com/Thread-%DA%A9%...B%8C%DA%A9
عکس پیوستی از نت


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
(آخرین تغییر در ارسال: 07-01-2013, 11:27 AM توسط aminegar.)
07-01-2013, 11:19 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد