تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک گنبدی
#1
[عکس: 20130124033404_97242.jpg]
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
ارد 4 فجان قهوه خوری
شکر 3 فنجان قهوه خوری
پکینگ پودر 1 ق م
پودر کاکائو 2 ق غ

مواد لازم برای کرم کیک :
کره 100 گرم
ارد 1 لیوان + 2 ق غ
شکر 12 ق غ
وانیل
شیر 4 لیوان

مواد لازم برای گاناش کیک :
پودر کاکائو 3 ق غ
اب 4 ق غ
شکر 3 ق غ
کره 2 ق غ

طرز تهیه :
ارد ، پکینگ پودر و کاکائورا با هم الک میکنیم .
تخم مرغ ها و شکر را با دور تند همزن میزنیم .قالب متوسطی رو چرب کرده و مایه کیک رو توش میریزیم . کیک را با 170 درجه در فر از قبل گرم شده میپزیم .
کرم کیک :
مواد کرم ب جزء کره را با هم مخلوط کرده و با حرارت متوسط ، مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه .
وقتی که غلیظ شد از روی حرارت برداشته و کره را اضافه میکنیم و با همزن به مدت 5- 10 دقیقه با فواصل زمانی کوتاه هم میزنیم .
کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم . قسمت داخلی یک کاسه را با سفلون پوشونده و یک لایه از کیک رو توی کاسه گذاشته وبا فشار کم سعی میکنیم شکل کاسه رو به خودش بگیره .
کرم اماده و سرد شده مون رو روی کیک داخل کاسه ریخته و باقیمانده کیک رو روی کرم گذاشته و میپوشونیم . به این شکل حداقل 4 ساعت و حداکثر یک شب تو یخچال نگهداری میکنیم .

طرز تهیه سس :
مواد سس را با حرارت متوسط ، مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه . طعم سس تلخ هستش ولی با کرم داخل واقعا خوشمزه میشه.
کیک رو برمیگردونیم و سفلون را جدا کرده و سس اماده شده ولرم را روی کیک ریخته و تزیین کرده و سرو میکنیم .

[عکس: 20130125235643_97241.jpg]

میتونین مواد سس را دوبرابر کنین .


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
[عکس: 97146.JPG]

[عکس: 97145.JPG]


مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
شکر 2 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
شیر 1 لیوان
پکینگ پودر 1 ق م
وانیل
پودر کاکائو 4 ق غ
ارد 3 لیوان

مواد لازم برای کرم کیک :
شیر 1 لیتر
ارد 1 لیوان
نشاسته 2 ق غ
شکر 1 لیوان
وانیل

مواد میانی :
موز 6عدد

طرز تهیه :
فر را با 170 درجه گرم میکنیم .
تخم مرغ و شکر را با دورتند همزن میزینم .
روغن مایع ، شیر را اضفه کرده میکس میکنیم .
مواد خشک را با هم مخلوط و الک میکنیم وبه مواد قبلی اضافه کرده با دور کند همزن میکس میکنیم .
و در فر تقریبا به مدت 40 تا 50 دقیقه میپزیم . با چاقو یا خلال دندون چک میکنیم .کیک رو میزاریم کنار تا سرد بشه .

طرز تهیه کرم کیک :
تمام مواد به جز وانیل را با هم مخلوط کرده و با حرارت متوسط مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه . یکی دو دقیقه جوشونده و بعد از روی حرارت برمیداریم . وانیل را اضافه کرده و 5 دقیقه با همزن میزینم و میزاریم کنار تا سرد بشه .
گهگاهی با همزن میزینم تا رویه نبنده .
وقتی کیک و کرم ، هر دو کاملا سرد شدند . کیک وسط کیک را خالی میکنیم .

[عکس: 97144.JPG]

یک سوم کرم را وسط کیک ریخته و صاف میکنیم .
موز ها رو یکرم چیده و مابقی کرم را روی موز ها میریزیم . تنها نکته ای که باد دقت کنین اینه که باید وسط کیک ارتفاع بیشتری نسبت به کناره هاش داشته باشه . دقیقا مثل یک گنبد .

[عکس: 97143.JPG]


تکه های کیک رو که از وسط کیک دراوریم اسیاب کرده و روی کرم را به تناسب با این پودر کیک میپوشونیم و
کیک را یکشب توی یخچال نگهداری کرده و سرو میکنیم .

[عکس: 97142.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }