خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک یخچالی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
14
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : همینجا
ارسال: #1
کیک یخچالی
یه کیک بسیار خوشمزه و شیک:thankyou:
[تصویر:  xtual55sayr7fu05jgpg.jpg]

مواد لازم:

بیسکویت ساده وانیلی (پتی بور ):حدود 500 تا 600 گرم *(بستگی به اندازه قالبتون داره)
شیر :دو لیوان
زرده تخم مرغ :دو عدد *(برای غلظت بیشتر کرم هستش، من حذفش کردم)
شکر :یک پیمانه *( من یه لیوان سر خالی ریختم)

پودر کاکائو:دو قاشق غذا خوری

شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰گرم

نشاسته ذرت :دو قاشق غذاخوری سرپر *(من از 1/5 قاشق غذاخوری آرد گندم استفاده کردم)

خامه :یک دوم پیمانه

پودر ژلاتین :۱۵ گرم

آب سرد :یک دوم پیمانه

گاناش برای روی کیک :

شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰ گرم

خامه:100 گرم(خامه رو بذارید روی حرارت تا جوش بیاد و بعد شکلات تخته ای رنده شده رو بهش اضافه کنید از روی حرارت بردارید و همش بزنید)


طرز تهیه :

ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد آن را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین حل بشه و شفاف (روش بن ماری).

شیر سرد وپودر کاکائو ونشاسته ذرت ونصف شکر را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا در شیر حل بشه و بعد روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ بشه .
زرده تخم مرغ و مابقی شکر را با چنگال می زنیم تا کمی سفید وکشدار بشه .
سپس به مخلوط شیر ونشاسته اضافه می کنیم .در این مرحله به سرعت هم می زنیم تا زرده نبره (حرارت باید ملایم باشه )و بعد شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم ووقتی شکلات حل شد آنرا از روی حرارت بر می داریم وصبر می کنیم کمی داغی آن کم بشه و سپس ژلاتین حل شده وخامه را هم به ان اضافه می کنیم .
تمام کف ودیواره قالب را با فویل و یا کاغذ روغنی می پوشانیم وسپس ردیف اول بیسکویت ها را کف قالب می چینیم .اگه قالبتون دایره ای باشه برای کناره های قالب بهتره بیسکوییت را به شکل کناره های قالب در بیاورید .(اگه قالب مربع ومستطیل باشه دیگه این مشکل را ندارید )
حالا از کرمی که درست کردیم،روی بیسکویت می ریزیم (کرم باید داغ باشه تا بیسکویت نرم بشه).من در تمام طول مدت کار کرم رو گذاشتم روی حرارت خیلی کم و زیرش هم شعله پخش کن گذاشتم تا کرم تا آخر داغ بمونه.

در لایه اول باید نسبت به لایه های بعدی بیشتر کرم بریزید تا کاملا بین بیسکویت ها قرار بگیره تا بعدا خوب به شکل قالبی در بیاد .

سپس لایه بعدی بیسکویت را در خلاف جهت لایه قبلی می چینیم ومجددا روی آن کرم می ریزیم .لایه آخری باید بیسکویت باشه ودیگه روی آن کرم نمی ریزیم .وبعد آنرا حدود 2-3 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیره.

کیک رو از یخچال بیارید بیرون و آروم روی ظرف سرو برگردونیدش،کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید.حالا از گاناشی که درست کردید روی کیک بریزید تا تمام سطح کیک رو بپوشونه. مجددا 4-5 ساعت می گذاریم داخل یخچال تا سرد بشه.

*این کیک هر چه بیشتر تویخچال بمونه خوش طعمتر میشه،من یک روز کامل(24 ساعت) گذاشتم داخل یخچال موند.

*من از 2تا قالب برا کیک استفاده کردم،و کیکم رو به صورت 2طبقه درش آوردم.

[تصویر:  07oiry2vo4vtifl747qs.jpg]

*روی کیکی که با گاناش پوشوندم رو شکلات رنده شده ریختم.

*این کیک به خاطر بافت خوشگلی که داره میشه به صورت تک نفره هم سرو بشه.
اینم تصویر برش خورده ی کیک:star:

[تصویر:  smzfzi64rx2s2ek6k5m.jpg]

من این کیک خوشمزه رو از مطبخ رویا درست کردم:chakerim:
امضای baroon
http://bahanesheydayi.blogfa.com

باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم.
۱۸-۱۲-۱۳۸۹, ۰۴:۳۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از baroon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, merialen, گلسا90, Atefe joon, افسانه 52

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها



محل سکونت :
ارسال: #2
RE: کیک یخچالی
من اینجوری درست کردم واسه تولد مامانم

[تصویر:  hm3f3q7b387if2mi7onx.jpg]
مواد لازم:
تخم مرغ= یک عدد
شکر=یک لیوان
شیر=دولیوان
آردسفید=دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو=دو قاشق غذا خوری
بیسکویت پتی بور=دو بسته
کره=بیست گرم
هل و وانیل=از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل برای روی کیک= به میزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا کاملا آردها در شیر حل شوند و یک لیوان دیگر را با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کرده تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.
مخلوط شیر و آردها را روی گاز گذاشته و از ابتدا خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و از آن مایع تقریبا سفت و یکدستی درست شود ،پس از اینکه مایع شیر و آردتان آماده شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه کنید و همچنان به هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و سپس به آن کره و یک لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما آماده است.
حال در ظرف مورد نظرتان که می تواند انواع پیرکسهای مستطیلی شکل یا هر ظرف صاف دیگری باشد یک لایه بیسکویت چیده وسپس یک لایه از کرم کاکائویی روی آن بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت وبعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب تا 4 یا 5 لایه ادامه دهید ودر آخر روی آن را با پودر نارگیل کاملا بپوشانید تا سفید شود که البته روی پودر نارگیل را هم می توانید با ترافل های رنگی یا اسمارتیزهای ریز تزیین کنید ویا همینطور سفید بگذارید .این مواد آماده شده را به مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال گذاشته وسپس با چای گرم میل کنید.
_در صورت دوست نداشتن پودر نارگیل می توانید آن را ساده میل کنید.
_بعضی وقتها می توانید کیک یخچالیتان را به همین طریق با بیسکویتهای خورد شده درست کنید.

فقط شوهرم تشکر کرد بابا و مامانم چیزی نگفتنcrying
۲۵-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از سیندرلا22 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, نفیسه خانوم گل, majedehgh, ارامیس, گلسا90, Atefe joon, ستایش وآرزو, azam1360, مهلا گلي, عسل بانووو
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
19
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 37


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: کیک یخچالی
[تصویر:  20120414200004_120420121339.jpg]

من این کیک را از روی مواد سیندرلا درست کردم ولی به نظرم امد که با این مقدار مواد 2 لیوان شیر کمه وشیر را3 لیوان ریختم که مایعش کمی شلتر بشه وتا بسکویتها انرا جذب کنن وبسکویت هم 3 بسته ونیم مصرف شد کلا خوشمزه بود وهرچه بیشتر سرد بشه بهتره ممنون از دوستانی که اموزش دادن

[تصویر:  20120414200112_130420121349.jpg]
امضای زینت
بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند
چو عضوی را به درد آورد روزگار دگر عضو ها را نماند قرار Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۱-۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ عصر، توسط زینت.)
۲۶-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از زینت به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, merialen, گلسا90, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: کیک یخچالی
این کیک یخچالی با دستورهای قبلی متفاوته ولی نتیجه خوشمزه ای داره

300 گرم بیسکویت
4 تخم مرغ
250 میلی لیتر شیر
100 گرم کره
150 گرم شکر
1 قاشق چایخوری وانیل


تخم مرغهارو با همزن بزنین تا یکدست بشه
[تصویر:  20120520132323_695_0210_8086_b.jpg]

شیر رو اضافه و بازم بزنین
[تصویر:  20120520132345_695_0352_8092_b.jpg]

این مخلوط رو به روش بن ماری حدود 15 دقیقه بجوشونین تا شروع به غلیظ شدن بکنه
[تصویر:  20120520132402_695_0410_8157_b.jpg]

بیسکوییت هارو بکوبین تا یکنواخت خورد بشن
اگه داخل غذاساز بریزین بهتره
[تصویر:  20120520132518_695_0588_8095_b.jpg]

کره رو با شکر و وانیل بزنین
[تصویر:  20120520132602_695_0610_8166_b.jpg]

مخلوط تخم مرغ و شکر و شیر بن ماری شده رو به مخلوط کره اضافه کنین و بزنین تا یکدست بشه
[تصویر:  20120520132636_695_0715_8174_b.jpg]

در آخر بیسکوییتهارو هم اضافه کنین و با قاشق کاملا یکنواختش کنین
[تصویر:  20120520132806_695_0815_8180_b.jpg]

این ترکیب رو داخل قالب ترجیحا سیلیکونی یا کمربندی بریزین و بطور یکنواخت پخش کنین و 5 تا 6 ساعت داخل یخچال بذارین
[تصویر:  20120520132820_695_0915_8186_b.jpg]


اینم کیک یخچالی با تزیین سس شکلات و میوه
[تصویر:  20120520133017_695_0168_8334_6gi.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳۱-۲-۱۳۹۱, ۰۳:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, خاله سیما, N-M, zig.rat, shamiiim, پر از ايده هاي جديد, گل شقایق, 1368Sheri, merialen, ulduz, nothing, گلسا90, ladybird68, Atefe joon, معصومه سخنوری, azam1360
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: کیک یخچالی راه راه

مواد لازم:

یک بسته بیسکوییت ساده پتی بور
یک بسته بیسکوییت شکلاتی پتی بور
یک بسته پودینگ وانیلی یا شکلاتی(تو عکس شکلاتی استفاده شده)
یک بسته پودر کرم شانتی
دارچین،پودر نارگیل، شکلات چیپسی برای تزئین

تهیه:
کرم شانتی رو با توجه به دستور روی بسته تهیه کنین و بذارین تو یخچال
پودینگ رو با توجه به دستور روش آماده کنین و کف قال لوف سلفون بکشین و تا نصف ظرف پودینگ بریزین حالا یه ردیف عمودی بیسکوییت ساده و یه ریدف شکلاتی بریزین و بین هر لایه هم کمی پودینگ بریزین
ظرف که پر از بیسکوییت شد بقیه پودینگ رو بریزین روش و بذارین 3 4 ساعت تو یخچال بمونه

بعد از یخچال خارج کنین و با احتیاط توی ظرف برگردونین و دورش رو با کرم شانتی ،دارچین،پودر نارگیل و شکلات چیپسی تزیین کنین


[تصویر:  20120901095524_090720041737.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۲۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, گل شقایق, shamiiim, 1368Sheri, merialen, golgis, fatemeh.tara, گلسا90, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: کیک یخچالی سرد


مواد لازم:
2 فنجان سرد شیر
2 بسته پودر خامه
400 گرم بیسکویت خرد شده
1 فنجان پسته خرد شده
1 فنجان شکلات چیپسی
1 فنجان میوه خشک
سس شکلات آماده

تهیه:
پودر خامه(کرم شانتی) رو با شیر با همزن بزنین تا خوب فرم بگیره
بیسکوییت خرد شده،پسته،میوه های خشک و شکلات چیپسی رو بریزین توش و هم بزنین
توی قالبتون سلفون بکشین و مواد رو بریزین توش و بذارین 4 5 ساعت تو فریزر بمونه
بعد از این مدت از فریزر خارج و توی دیس بذارین و با سس شکلات تزیین و خنک سرو کنین



[تصویر:  20120903112816_weafar.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sahram, 162, سمیه گلبانو, الیسا جون, negin.s, عسل79, shamiiim, گل شقایق, maryam.n.g, 1368Sheri, merialen, gharibe66, عسل 10266, گلسا90, Atefe joon, رها بانو



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد