خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک یخچالی خرده شیشه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
کیک یخچالی خرده شیشه
[عکس: 20141213033446_01.jpg]


مواد لازم:
یک عدد کیک اسفنجی(سه قسمت افقی تقسیم شده)
3 بسته پودر ژله با رنگهای متفاوت
500 گرم خامه صبحانه
1 پیمانه شکر
20 گرم پودر ژلاتین
کمی وانیل
   

روش تهیه:
ژله هارو طبق دستور روی پاکت تهیه کنین و بذارین ببنده

[عکس: 20141213032755_02.jpg]

برای تهیه کرم، ژلاتین رو در 10 قاشق آب سرد به مدت 30 دقیقه خیس کنید و سپس روی بخار کتری یا در ماکروفر بذارین تا کاملا حل بشه و مایع شفافی بدست بیاد

[عکس: 20141213032807_03.jpg]

خامه رو با شکر و وانیل بزنین تا یکدست بشه

[عکس: 20141213032831_04.jpg]

چند قاشق غذاخوری از خامه رو در ژلاتین گرم بریزین و هم بزنین و بعد این مایع رو به خامه اضافه و بلافاصله با همزن بزنین تا ژلاتین با خامه کاملا یکنواخت مخلوط بشه

[عکس: 20141213032848_05.jpg]

یک قسمت از سه قسمت کیک رو خرد کنین
ژله هارو هم خرد کنین و با کیک مخلوط کنین

در یک کاسه گود سلفون پهن کنین و سعی کنین چروک نداشته باشه

[عکس: 20141213032907_06.jpg]

کمی از مخلوط خامه کف ظرف بریزین و بعد نصف مخلوط ژله و کیک و باز روش خامه

[عکس: 20141213032948_07.jpg]

یک لایه کیک درسته قرار بدین و بقیه مخلوط خامه و مخلوط ژله

[عکس: 20141213033052_08.jpg]

[عکس: 20141213033151_09.jpg]

لایه آخر رو با لایه کیک بپوشونین و کمی فشار بدین و اطراف سلفون رو روش برگردونین و فیکس کنین
ظرف رو به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار بدین و بعد در ظرف مناسب برگردونین و برش بزنین

[عکس: 20141213033208_010.jpg]

[عکس: 20141213033348_011.jpg]

میتونین بدلخواه تعداد لایه های کیک رو بیشتر کنین

[عکس: 20141213033403_012.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
06-01-2015, 01:04 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد