خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک یخچالی گنبدی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
کیک یخچالی گنبدی
[تصویر:  97102.JPG]


مواد لازم برای کیک ک
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
ارد 2 لیوان
پودر کاکائو 3 ق غ
پکینگ پودر 1 ق م
وانیل

مواد میانی :
موز 3 عدد
بیسکویت پتی بور 1 بسته
شکلات مغز دار نارگیلی 5 عدد
مغز فندق خرد شده نصف لیوان
چیپس شکلاتی نصف لیوان
پودینگ وانیلی و 2 لیوان شیر ( میپزیم ومیزاریم تا کاملا سرد بشه )
کرم شانتی 1 بسته
شکلات تخته ای برای روی کیک

طرز تهیه کیک :
تخم مرغ و شکر را با دور تند همزن میزنیم و شیرو روغن مایع را اضافه کرده ، هم میزنیم .
[تصویر:  97095.JPG]


مواد خشک را با هم مخلوط و الک میکنیم و با دور کند همزن با هم میکس میکنیم .
[تصویر:  97094.JPG]


قالب کمربندی را چرب کرده ، ارد میپاشیم . مایه کیک را توش ریخته و با 170 درجه به مدت 35- 40 دقیقه کیک را میپزیم .
[تصویر:  97093.JPG]

[تصویر:  97092.JPG]

کیک را کنار میزاریم تا کاملا سرد بشه . وقتی کیک کاملا سرد شد از قالب جدا کرده و به اندازه ظرفی مورد نظرمون بریده و کنار میزاریم .
[تصویر:  97091.JPG]

[تصویر:  97090.JPG]

پودینگ سرد شده و کرم شانتی را با هم مخلوط کرده و 5- 7 دقیقه با دور تند همزن میکس میکنیم . از این مواد به اندازه یک لیوان برداشته و کنار میزاریم . موز ، بیسکویت و شکلات ها را خرد میکنیم .
[تصویر:  97100.JPG]

[تصویر:  97099.JPG]

و به مایه پودینگی اضافه کرده هم میزنیم .

[تصویر:  97098.JPG]

فندق و چیپس شکلاتی را هم اضافه میکنیم .
[تصویر:  97097.JPG]

حالا یک کاسه بزرگ را با سفلون میپوشونیم ، طوری که سفلون از کناره های کاسه بیرون بزنه . کرم مون را داخل کاسه ریخته و سطحش را صاف میکنیم .

[تصویر:  97096.JPG]


کیک مون را روی کرم مون گذاشته و با دست کمی فشار میدیم . و با سفلون های کناری روی کیک را هم میپوشونیم . و یک شب در یخچال نگهداری میکنیم .

[تصویر:  97089.JPG]

بعد قالب را در ظرف سرو برگردونده و سسی را که کنار گذاشته بودیم روی کرم کشیده و یکی دو ساعت میزاریم تو یخچال بمونه بعد با شکلات ذوب شده تزیین کرده و سرو میکنیم

[تصویر:  97088.JPG]

[تصویر:  97087.JPG]

[تصویر:  97086.JPG]

[تصویر:  97085.JPG]

[تصویر:  97084.JPG]

[تصویر:  97101.JPG]



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۱:۴۷ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, ترانه خانم, Galaxy, tannaz.m, mamane kiana, parza, firo0ze, maryam.n.g, mansore66, پارانزیم, ای سوره, شقایق سرخ, 1368Sheri, f.nik, nothing, maryam1352, zahrashaghelani, nazgitta, Ladddy
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 2680


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: کیک یخچالی گنبدی
کیکش با یک سوم مواد کیک شیر داغ کاکایویی درست کردم که قطرش زیاد نشه
جایگزین فندق پسته و گردو، شکلاتم فقط تخته ای خورد شده
پودینگشو خودم درست کردم خامه رو هم خودم زدم
عاللللی و بینظیر، خیلی خوشمزه بود، روشم گاناش رقیق ریختم
[تصویر:  20151028092517_IMG_2015102837258.jpg]
۶-۸-۱۳۹۴, ۱۰:۲۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از سعیده جون66 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, حسنا, negare, رنگین کمان29, sakine banoo, maryam_1, yasamin zahra, مرضی سادات, ریحون گلی$, azam1360, mahsan3, رها نبوی, mayok, 1368Sheri, قلب, Galaxy, مامي اروين



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد