خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 49 رای - 3.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک یزدی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
11
تاریخ عضویت:
Apr 2011
مدال ها

اعتبار: 18


محل سکونت : ایران -مشهد
ارسال: #1
کیک یزدی
مواد لازم :برای 26 کیک یزدی


آرد سفید:2 پیمانه


کره یا روغن آب شده :یک پیمانه


تخم مرغ :4 عدد


شکر:یک پیمانه



شیرنیم گرم :یک پیمانه


وانیل :نصف قاشق چایخوری


پکینگ پودر:یک قاشق مربا خوری


جوش شیرین :یک قاشق چایخوری


طرز تهیه:


ابتدا شکر وزرده تخم مرغ را خوب مخلوط کرده وروغن یا کره



آب شده را به آن اضافه کرده وخوب بهم می زنیم تا سفید رنگ


شود .سپس وانیل وپکینگ پودر وجوش شیرین را در شیر ملایم


حل کرده وبه مواد اضافه می کنیم .سپس آرد را الک کرده داخل


مواد می ریزیم ..از طرف دیگر سفیده های تخم مرغ را خوب به


هم زده تا آنقدر پف کند که از ظرف نریزد .سپس سفیده ها را


داخل مواد ریخته وکمی بهم می زنیم .






داخل قالبها کاغد مومی مخصوص کیک یزدی را می گذاریم واز


مواد برداشته وبه اندازه یک قاشق پر داخل آن می ریزیم .رویش را


بنا به سلیقه خودمی توان موادی مثل شکلات چیپسی یا گردو وپسته


ریخت .سپس قالبها را داخل سینی فر چیده و داخل فر از قبل گرم


شده در درجه 180 ودر طبقه دوم می گذاریم .تقریبا زمان پخت


آن 45 دقیقه است والبته این باز هم به حرارت فر بستگی دارد


.برای اطمینان بعد از نیم ساعت چاقویی را به داخل مواد فرو


کرده واگر مواد به چاقو نچسبید کیک ما پخته شده است .بعد


از چند دقیقه ای از فر خارجشان می کنیم .

برای دیدن عکسها به این وبلاگ هم سری بزنید

http://sotoodehjoon.persianblog.ir/

وبلاگ تجربیات آشپزی من


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
(آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2015, 09:23 PM توسط mamane kiana.)
19-04-2011, 10:47 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
Bell  کیک یزدی
مواد لازم


تخم مرغ 4 عدد


شکر 200 گرم ( 1 پیمانه)


روغن جامد یا کره 150 گرم ( 1 پیمانه سرخالی)


آرد سفید 225 گرم( 2 پیمانه)


نمک میوه( جوش شیرین) یک قاشق چایخوری


بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری


ماست یک پیمانه سرخالی


هل یک قاشق مرباخوری


کشمش و خلال پسته در صورت دلخواه مقداری



تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی
(بن ماری) قرار داده، مرتب به هم می زنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود.


- سپس آرد را اضافه و مخلوط می کنیم.


- نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ می ریزیم.


- روغن را کمی می زنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و آن را در قالب های کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم .


- قالب ها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم.


- نان ها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آن ها را از قالب ها خارج می کنیم.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
05-09-2011, 11:17 AM,
نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #3
RE: کیک یزدی
كيــك یزدي با دستور سعید بابا رحیمی:


•آرد 300 گرم
•تخم‌مرغ سه عدد
•شكر 200 گرم
•ماست 150 گرم
•روغن مايع 175 گرم
•بيكينگ پودر يك قاشق سوپخوري
•هل سبز ساييده يك قاشق چايخوري
•كنجد به ميزان لازم


طرز تهيه:

شكر را همراه تخم‌مرغ، ماست و روغن مايع با همزن دستي خوب بزنيد سپس بيكينگ پودر، آرد و هل را كم‌كم به مواد بالا اضافه كنيد و به مدت
پنج دقيقه با همزن برقي بزنيد.

بعد كاغذهاي مخصوص را داخل قالب كيك يزدي (قالب فلزي) بگذاريد و با مواد، داخل قالب را پر كنيد. كنجد پاشيده و يك چنگال يا قاشق را در روغن مايع بزنيد و در كيك فرو كنيد (در قسمت مياني كيك) و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه در طبقه وسط بپزيد تا روي كيك‌ها طلايي گردد.
(آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2013, 06:44 PM توسط negin.s.)
05-09-2011, 11:18 AM,
نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: کیک یزدی
کیک یزدی من با دستور اول
خیلی خوشمزه س
من بجای کره از مارگارین ترکیه مارک Bizim استفاده کردم ظعمش خیلی خوبه
[عکس: 20110917121109_14092011882.jpg]
17-09-2011, 11:43 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
321
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 496


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: کیک یزدی
اینارو صبح درست کردم
[عکس: 20120304082834_IMG_2365.jpg]
04-03-2012, 11:01 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
522
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 1,162


محل سکونت : تبـ ارومیه ــریز
ارسال: #6
RE: کیک یزدی
این کیک یزدی هارو همین الان از فر در آوردم داغ داغهhih دخترخواهر همسرم داشت میرفت قم برا راه اون درست کردم (زندایی یعنی منangelic)چه از خود مرثیlaf
[عکس: 20120415084944_DSCF0066.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2012, 10:21 AM توسط پری سان61.)
15-04-2012, 10:20 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
522
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 1,162


محل سکونت : تبـ ارومیه ــریز
ارسال: #7
RE: کیک یزدی
اینم کیک یزدی من با دستور پختatefe جان
[عکس: 20120601161320_DSCF0214.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 01-06-2012, 05:43 PM توسط پری سان61.)
01-06-2012, 05:42 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
91
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 280


محل سکونت : مشهد
ارسال: #8
RE: کیک یزدی
اینم کیک یزدی من بایه دستورقدیمی
[عکس: 20120702082529_IMG_0339.JPG]
02-07-2012, 09:56 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #9
RE: کیک یزدی
این کیک یزدی هارو با این دستور پختم
نمیدونم از کجا آوردمش
از فایلهای ورد تو سیستمم یافتمش
خیلی خوش عطر و طعم بودDreamyeyesf

[عکس: 20120708093236_020720121803.jpg]


تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 و 4/1 پیمانه
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
ماست 4/1 پیمانه
آرد 1 و 2/1 پیمانه
پکینگ پودر 1 و 2/1 قاشق چایخوری
نمک 8/1 قاشق چایخوری
هل 1 قاشق چایخوری
گلاب 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع 2/1 پیمانه

فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن نمائید .
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن سفید و حجم آن نیز دو برابر شود .
همزن را خاموش کرده ، ماست را اضافه نمائید.
آرد ، پکینگ پودر ، هل ، نمک را الک نموده کم کم به مواد بالا اضافه نمائید و با لیسک به حالت دورانی مواد را مخلوط نمائید تا یکدست شود .

گلاب و روغن مایع را نیز اضافه کرده هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود .
در قالب مافین کاغذ روغنی انداخته و کمی با روغن مایع تهش رو چرب کنید ، سپس مواد را داخل قالب ریخته .
در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.
قتی پخت کمی که سرد شد ، کیکها را از قالب بیرون آورده و روی یک پنجره سیمی قرار داده تا کاملا خنک شود .

من 24 ت کیک یزدی خوشمزه با این میزان درست کردمFlowerysmile




08-07-2012, 11:07 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #10
RE: کیک یزدی
مواد لازم:
شکر 150 گرم
تخم مرغ 3 عدد
عسل 2 ق سوپخوری
ماست 50 گرم
گلاب 80 میلی لیتر
بیکینگ پودر 1 ق چایخوری
جوش شیرین یک دوم ق چایخوری
هل 1 ق چایخوری
وانیل یک چهارم ق چایخوری
نمک یک چهارم ق چایخوری
روغن مایع یک دوم پیمانه
آرد 350 گرم

[عکس: 20120831232157_.jpg]


طرز تهیه:
در ابتدا شکر و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید.سپس عسل ،ماست،گلاب بیکینگ پودر،جوش شیرین ،هل ،وانیل،نمک را به آن افزوده و بعد نیمی از روغن را داخل مواد بریزید،بعد آرد را روی مواد الک و مخلوط کنید.
سپس نیمی دیگر از روغن مایع را داخل مواد بریزید و تمام آنها را با هم مخلوط کنید.داخل قالبها را با کاغذ بپوشانید و با مواد دو سوم قالبها را پر کنید و با استفاده از یک پالت چرب شده یک علامت + روی کیک بزنید و در فر 200 درجه سانیگراد(از 10 دقیقه قبل تر گرم شده) به مدت 15 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت کیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید.
01-09-2012, 12:54 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد