خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک 1000 لایه (کیک لایه لایه )

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
کیک 1000 لایه (کیک لایه لایه )
[تصویر:  20121111133643_1000.jpg]


مواد لازم:
550 گرم آرد
بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری
1/4 قاشق چایخوری نمک
کره 170 گرم
شکر 500 گرم
6 عدد تخم
شیر 750 میلی لیتر
1 و 1/2 قاشق چایخوری وانیل


مواد لازم سس شکلاتی:
پودر قند 600 گرم
پودر کاکائو 60 گرم
کره 225 گرم
شیر 410 گرم
تخم مرغ 1 عدد
1/4 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه:
فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید و 5 قالب مستطیلی را چرب کرده و کنار بگذارید.

[تصویر:  20121111132856_10002.jpg]

کره ، شکر و وانیل را در یک کاسه توسط همزن با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغها را یک دور جداگانه بزنید سپس به مواد بالا اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

[تصویر:  20121111132916_10001.jpg]

آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و سپس شیر را کم کم اضافه کرده و با دور آهسته همزن با هم مخلوط کنید و به مواد مرطوب کیک اضافه و با لیسک هم بزنید تا مواد کیک یکدست شود.
درون قالبها را یک لایه نازک از خمیر ریخته و مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید.سپس از فر بیرون آورده و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.

[تصویر:  20121111133139_10003.jpg]

کیک ها را از وسط برش دهید (تا 10 کیک نازک بدست آید)لایه ها را روی هم و لابلای لایه ها را سس شکلاتی ریخته و روی کیک را با پودر قند تزئین کنید.

[تصویر:  20121111133210_10005.jpg][/align]

[[تصویر:  20121111133009_10004.jpg]





سس شکلاتی:
مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی(بجز وانیل) را درون قابلمه ی کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید
پس از اینکه به جوش آمد و شروع به غلظت کرد زیر آنرا خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۲-۱۳۹۱ ۱۲:۴۳ عصر، توسط negin.s.)
۲۱-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاطا, گل شقایق, طاهره بانو, مهرناز مامانی, niloofar00, elipari, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: کیک 1000 لایه
(۲۱-۸-۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ عصر)*heliya joon* نوشته شده توسط:  یقینا باید بسیار خوش طعم باشه
فقط 2 تا سوال
1 میشه روی گاز هم درست کرد؟
2 لطف میکنین مقادیر ذکر شده رو به پیمانه هم بگید؟؟
با سپاس
FlowerysmileFlowerysmile



روی گاز هم میشه البته اگه شعله خیلی کم باشه که زیر کیک نسوزه ...
اینم از تبدیل مقادیر ....
کیک:
550 گرم آرد = 4 پیمانه
170 گرم کره = 3/4 پیمانه
500 گرم پودر قند = 4 پیمانه
750 میلی لیتر شیر = 3 و 1/3 پیمانه

سس شکلاتی:
600 گرم پودر قند = 4/5 پیمانه
60 گرم پودر کاکائو = 1/2 پیمانه
225 گرم کره = 1پیمانه + 1 ق غ
410 میلی لیتر شیر = 1و 3/4 پیمانه


Flowerysmile
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ عصر، توسط negin.s.)
۲۱-۸-۱۳۹۱, ۰۶:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, elipari
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
کیک 1000 لایه ادویه ای
[تصویر:  20121112093137_picAbLrsY.jpg]

مواد لازم:
2 قاشق چایخوری جوز
2 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری میخک
1 قاشق چایخوری جوز
1 قاشق چایخوری هل
1 قاشق چایخوری زنجبیل
3 قاشق غذا خوری کره نرم
4/3 فنجان شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 قاشق چایخوری نمک
12 تخم مرغ
1 و1/4 فنجان آرد


طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ را با همزن مدت 3-4 دقیقه زده تا پف کند و 1/4 فنجان شکر را به سفیده اضافه کنید تا سفت شود.


[تصویر:  20121112093155_kweilapis_whippedwhites.jpg]

در یک کاسه ادویه ها را با هم مخلوط کنید . کره ، شکر ،وانیل و نمک و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید و آرد را کم کم اضافه کرده (از قبل چند بار الک کنید) و با لیسک با مواد مخلوط کنید.
حال همه مواد را با هم مخلوط کرده و آنرا به 2 قسمت تقسیم کنید.
به یک قسمت از مواد کیک ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به همه جای مواد برسد.


[تصویر:  20121112093211_kweilapis_spiceplate.jpg]

کف تابه ای نسوز را کمی چرب کرده و 1/2 فنجان از مواد کیک را درون تابه بریزید (بستگی به تابه تان دارد، باید خیلی نازک باشد )و درب را بگذارید و اجازه دهید کیک کمی طلایی متمایل به قهوه ای شود سپس روی توری سیمی بگذارید تا خنک شود.

[تصویر:  20121112093238_kweilapis_layerthickness.jpg]

برای بقیه مواد هم همین کار را تکرار کنید.
لایه ها را یکی در میان (یک لایه کیک ساده ، یک لایه کیک ادویه ای) روی هم قرار دهید (برای اینکه بهتر به هم بچسبند میتوانید از هر سس دلخواه یا کمی عسل استفاده کنید.)و با دست فشار دهید تا به هم بچسبند سپس مدت 1-2ساعت در یخچال بگذارید.
هنگام سرو به اندازه های مورد نظر برش یزنید.



[تصویر:  20121112093225_kweilapis_mainlarge.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ عصر، توسط negin.s.)
۲۲-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
tannaz.m, mamane kiana, طاطا, گل شقایق, niloofar00, elipari
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: کیک 1000 لایه
خیلی خوشمزه بود مخصوصا سس شکلاتیش Yum2
با دستور اولی
دومی رو هم امتحان میکنم گزارش میدم
laf
[تصویر:  20121127173547_201211273730.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۹-۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ عصر، توسط negin.s.)
۷-۹-۱۳۹۱, ۰۸:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, Galaxy, tannaz.m, mansore66, shamiiim, گل شقایق, z.arghavani, رها نبوی, مهرناز مامانی, niloofar00, elipari, vidia
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #5
RE: کیک 1000 لایه
(۱۰-۹-۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ عصر)سپیده صبح نوشته شده توسط:  سلام.ببخشید سوال میپرسم.توی دستور نگین جان برای تهیه سس شکلاتی وانیل رو ننوشته که چقدر؟؟؟؟Dunnof چقدر هست؟؟؟؟

بعد یه سوال دیگه:این سس رو اگه بخوایم برای مدت طولانی داخل یخچال نگه داریم خراب نمیشه چون تخم مرغ داره؟؟؟ سفت نمیشه/؟؟؟؟

درستش کردم
مقدار وانیل رو جا انداخته بودم ، مرسی
واینکه مدت طولانی یعنی چقدر ؟
یکی دو روز مشکلی نداره ، چون تخم مرغ خیلی حساسه و زود خراب میشه
بهتره کم درست کنی و همون روز استفاده کنیFlowerysmile


(۱۴-۱۲-۱۳۹۱ ۱۲:۳۵ عصر)sara goli نوشته شده توسط:  سلام ببخشيد اگه ايجاد اسپم ميشه . تو مواد لازم نگين جان شكر نيست ولي تو دستور پخت شكر داره ، منظور همون پودر قنده ؟

آره عزیزم
درستش کردم
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۴-۱۲-۱۳۹۱, ۱۲:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sara goli, طاطا, niloofar00, مهرناز مامانی

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #6
RE: کیک 1000 لایه شکلاتی
[تصویر:  20130507003639_Final6.2.JPG]

مواد لازم :
برای کرم شکلاتی لای کیک

200 گرم شکلات تلخ
2.5 فنجان خامه

برای کیک
6 زرده تخم مرغ
5 سفیده تخم مرغ
2/3 فنجان شکر
1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار
3 قاشق غذاخوری آب گرم
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
5 قاشق غذاخوری آرد شیرینی
2 قاشق غذاخوری آرد ذرت

برای شربت
1/2 فنجان آب
1/2 فنجان شکر

برای کرم شکلاتی روی کیک
1 قاشق چایخوری ژلاتین
4/1 فنجان خامه
5 قاشق غذاخوری پودر قند
1/4 فنجان آب
1/3 فنجان پودر کاکائو



طرز تهیه:
برای تهیه ی کرم لای کیک خامه و شکلات رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت بزارین تا به طور کامل با هم مخلوط بشن
سپس بزارین توی دمای اتاق تا سرد بشه
[تصویر:  20130507003811_Untitled-4.jpg]

فر رو با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنین
قالب رولت رو چرب کنین و کنار بزارین
آرد ها رو با هم الک کنین
زرده و شکر رو با هم الک کنین تا رنگشون روشن و حجمشون دو برابر بشه
کاکائو و آب گرم رو با هم مخلوط کنین و به مخلوط زرده اضافه کنین و 20 ثانیه هم بزنین
توی یک کاسه ی دیگه سفیده و کرم تارتار رو با همزن بزنید تا پف کنه
مخلوط آرد رو کم کم به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید تا آرد کاملا یکدست مخلوط بشه

نصف مایه ی خمیر کیک رو توی قالب بریزید و 8-9 دقیقه توی فر بزارید
سپس خارج کنین و مجددا چرب کنید و نصف دیگه ی خمیر رو بریزین و بزارین تا 8-9 دقیقه بپزه
سپس کیک رو برش بدین و جدا از هم بزارین تا خنک بشه
[تصویر:  20130507003745_Untitled-3.jpg]

شربت رو آماده کنین ، به این صورت که توی یک تابه ی کوچی آب و شکر رو جوش بیارین واز حرارت بردارین و اجازه بدین تا سرد بشه

لایه های کیک رو با شربت مرطوب کنید و با کرم بپوشونید و یک لایه کیک روی اون بزارید و کیک رو توی یخچال بزارید تا کرم روی اون رو آماده کنین
[تصویر:  20130507003657_Untitled-2.jpg]

برای درست کردن کرم روی کیک ، ژلاتین رو با آب مخلوط کنین و 5 دقیقه صبر کنین تا آب جذب پودر ژلاتین بشه
خامه ، شکر و کاکائو رو روی حرارت متوسط بزارین و بعد از اینکه 3 دقیقه جوش خورد ، از حرارت بردارید و ژلاتین رو باهاش مخلوط کنین و بعد از اینکه سرد شد روی کیک بریزید و به شکل دلخواه تزیین کنین.

[تصویر:  20130507003715_Untitled-1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۰۹ عصر، توسط negin.s.)
۱۷-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۰۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, Galaxy, طاطا, firo0ze, گل شقایق, بی نام و نشانم, naz bano, monamona, 1368Sheri, saba45, گل پسرا, padide 60, مهرناز مامانی, niloofar00, 2rood


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کیک شگفت انگیز با لایه های عمودی negin.s 7 4,996 ۴-۶-۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ صبح
آخرین ارسال: 1368Sheri
  کیک لایه ای عسل و شکلات 1368Sheri 1 791 ۲۶-۸-۱۳۹۳ ۰۲:۵۴ عصر
آخرین ارسال: 1368Sheri


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد