تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک 3 طبقه رنگی
#1
Package_favorite 
مواد لازم:
2/5 پیمانه کره به دمای محیط رسیده
2 پیمانه آرد
3/4 پیمانه بادام
1 پیمانه شکر
4 عدد تخم مرغ زرده و سفیده جدا
1/4 قاشق چایخوری نمک
رنگ خوراکی سبز و قرمز به میزان لازم
1/5 پیمانه مارمالاد زردآلو
1 پیمانه شکلات سفید
1 پیمانه شکلات تلخ
طرز تهیه :
شما به 3 سینی 9*12 احتیاج دارید
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید ابتدا بادام را باشکر در غذا ساز ریخته سپس حسابی هم میزنیم تا خرد شود و به خورد هم برود بعد کره را اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود بعد زرده های تخم مرغ را دانه دانه اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه صاف و یکدستی به دست اید .
سپس نمک و آرد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا کاملا مخلوط شود . در یک کاسه دیگر سفیده های تخم مرغ را انقدر میزنیم تا کاملا پف کند و از ظرف بیرون نریزد.
مواد را ارام به سفیده اضافه میکنیم و با کاردک هم میزنیم طوری که پف سفیده نخوابد سپس خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و یکی را با رنگ سبز و یکی را با رنگ قرمز و بعدی را بدون رنگ مخلوط میکنیم سپس هر رنگ را به صورت جدا گانه در قالب ریخته به مدت 10 دقیقه در فر بپزید وقتی پخته شد .
سپس لا به لای کیک ها را با مارمالاد زردالو حسابی آغشته کنید و هر طبقه را روی دیگری قرار دهید .
بعد روی کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و یک تابه سنگین رویش قرار دهید و به مدت 4 ساعت درون یخچال بگذارید
سپس هر شیرینی را به طول 5 سانت و عرض 3 سانت برش زده در هنگام برش زدن چاقو را با روغن کمی آغشته کنید که به مرباها نچسبد .
شکلات ها را اب کرده و با کاردک روی شیرینی ها بمالید سپس با چنگال روی شکلات ها را شیار بکشید .از شکلات سفید هم میتوانید استفاده کنید . این شیرینی در ظرف در بسته به مدت 1 هفته در دمای محیط میماند .
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.

[عکس: 20121222181827_FNM_120112-TTAH-Lidia-Bas...4x3_lg.jpg]
پاسخ }