خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 44 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گارنی ياريخ یا بادمجان شکم پاره (بادمجان شکم پر)

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
گارنی ياريخ
مواد لازم

بادنجان شش عدد

گوشت چرخ كرده 250گرم

نمك و جعفري به ميزان لازم

سير چهارحبه

رب گوجه فرنگي دو قاشق سوپخوري

پياز يك عدد


طرز تهيه

بادنجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسط‌شان يك برش زده و به آنها نمك مي‌زنيم تا تلخي خود را پس بدهد. پياز خردشده را در مقدار كمي روغن تفت داده، بعد گوشت و نمك را مي‌افزاييم آن‌گاه رب گوجه فرنگي را اضافه مي‌كنيم و در آخر پخت جعفري و سير ريز خردشده را نيز افزوده و از روي حرارت بر مي‌داريم. در اين لحظه بادنجان‌ها را در روغن مايع سرخ كرده ودرون صافي مي‌گذاريم. مواد گوشتي را داخل بادنجان‌ها پر كرده و در مقداري رب‌گوجه‌فرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن افزوده‌ايم ده دقيقه مي‌پزيم

[تصویر:  20140129171908_ax562667.jpg]

ویرایش فایل پیوست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ عصر، توسط niloofar00.)
۳۱-۴-۱۳۹۰, ۱۰:۵۰ صبح
نقل قول
6 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, 1368Sheri, kapsul, Atefe joon, گلسا90, elipari
hodis667

وضعیت :
 
ارسال: #2
بادمجان شکم پر
گیسو جون مقدار دقیق مواد دستم نیست آخه چشمی درستش کردم و راستش زیاد هم مهم نیست بستگی به خود طرف داره که ترش بخواد یا معمولی.
بادمجون دلمه ای 3 تا که داخلش رو با قاشق خالی میکنیم
گوشت چرخ کرده گوسفند
پیاز
رب گوجه
زرشک
نمک و فلفل و ادویه
قارچ خرد شده
زیتون بدون هسته
فلفل دلمه میدونین که حتما باید پوستش گرفته بشه
گوجه سبز(زمانی که تو بازار بود گوجه سبز ترش خریدم و فریزش کردم)
آلوچه خشک یا آلو
گردو خرد شده
1 قاشق چای خوری پر هم شکر برای اینکه ترشیش زیاد تیز نشه
گوشت و پیاز و رب رو باهم مخلوط میکنیم خوب که پخت بقیه مواد رو اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا آبش جمع بشه و جا بیوفته بعد داخل بادمجونها میریزیم واضافه مواد رو هم مثل سس کنار بادمجون داخل دیگ میریزیم و در دیگ رو میذاریم تا بادمجونها هم بپزن. آخر برای کنارش من کدو بره گوجه و سیب زمینی سرخ کرده گذاشتم.

[تصویر:  20140129172151_20110819134041_psp.2377.jpg]

[تصویر:  20140129172224_20110819133253_psp.2378.jpg]

ویرایش فایل پیوست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۳۶ عصر، توسط niloofar00.)
۲۸-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۱۵ عصر
نقل قول
5 کاربر از hodis667 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, kapsul, Atefe joon, گلسا90, elipari
hodis667

وضعیت :
 
ارسال: #3
RE: بادمجون شکم پر
آخه پوستش خیلی سفته و دیر هضمه تو اکثر افراد باعث دل درد یا حداقل سنگینی معده میشه.بعد موقع خوردن هم زیادی زیر دندون حس میشه! مگه میشه پوس نکنی با این اوصاف !! hih پوست کندنش هم اینطوریه که فلفل دلمه رو روی شعله ی زیاد گاز میذاریم تا پوستش کاملا سیاه بشه همه جاش باید سیاه بشه بعد بلافاصله میذاریمش داخل کیسه فریزر و درش رو گره میزنیم تا اون تو بمونه بعد 5 دقیقه اگه فلفل رو که داخل کیسه هست بمالین متوجه میشین که پوستش کاملا گرفته میشه بعد زیر شیر آب بشورینش تا کاملا بدون پوست بشه.اینقدر پوستش ضخیم و مقاوم هست که با اینکه این همه بلا سرش میارین هیچ آسیبی به خود فلفل نمیرسه و فقط پوستش جدا میشه Vahidrk
۲۸-۵-۱۳۹۰, ۱۰:۰۱ عصر
نقل قول
5 کاربر از hodis667 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, kapsul, Atefe joon, گلسا90, elipari
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: بادمجون شکم پر
بادمجون شکم پر توی فر:

بادمجونا همنطور با پوست خوب میشوریمو بعد از وسط صف میکنیم . با یه قاشق مرباخوری کمی وسطشو خالی میکنیم . با نمک مخلوط میکنیم تا کمی تلخی بادمجونو بگیره . بعد میگذاریم تو فر تابپزه یا اینکه بخارپزش میکنیم . بعد از اینکه مطمئن شدیم پخته از مواد گوشتی که با توجه به ذائقه مون درستش کردیم . توش میریزم وکمی پنیر پیتزا روش میریزیم و میزاریم تا پنیر ذوب بشه و اماه خوردن .

[تصویر:  20140129172412_99418.JPG]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۱۱-۱۳۹۲ ۰۵:۳۲ عصر، توسط niloofar00.)
۲۴-۷-۱۳۹۰, ۱۲:۴۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, kapsul, Atefe joon, 1368Sheri, گلسا90, elipari, niloofar00
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: بادمجان شکم پر
[تصویر:  20120501160913_55.jpg]

مواد لازم :
بادمجان متوسط 5 عدد
نمک 3 ق غ ( برای خوابوندن بادمجونها تو اب و نمک )
روغن مایع 1 لیوان برای سرخ کردن بادمجان
پیاز خرد شده 2 عدد
سیر 3-4 حبه
گوشت چرخ کرده 300 گرم
گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
جعفری مقداری
نمک – فلفل- فلفل سیاه
اب یا اب گوشت 1 لیوان
رب 1 ق غ
فلفل سبز 5 عدد برای روی بادمجانها برای زیباتر دیده شدنش
طرز تهیه :
ساقه بادمجون ها رو کوتاه میکنیم وبه صورت راه راه پوستشونو میگیریم .
وسط بادمجون ها رو برش میزنیم . دقت میکنیم تا چاقو به اونطرف بادمجون نرسه .
بعد 20 تا 25 دقیقه توی اب و نمک میخوابونیم .تا تلخی بادمجون گرفته بشه . بعد میشوریم و خشکش میکنیم .
توی ماهی تابه روغن مایع مونو میریزیم و وقتی داغ شد بادمجونها رو توش سرخ میکینم .
بعد برای اینکه روغن اضایشون بره اونا روی دستمال مخصوص اشپزخونه میزاریم .
بعد روغن اضافی ماهی تابه رو خالی میکنیم و 2 ق غ روغن توش بمونه کافیه .
پیاز و سیر خرد شده رو تو روغن داغ سرخ میکنیم و مدام هم میزنیم تا نسوزن و وقتی رنگشون طلایی شد
گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا طلایی بشه .
گوجه فرنگی های رنده شده رو به مواد گوشتی مون اضافه میکنیم .( از این پوره گوجه 5-6 ق غ کنار میزاریم برای سس ) و تا زمانی که اب گوجه ها کاملا جذب بشه تفت میدیم .
بعد ماهی تابه رو از روی حرارت برداشته و نمک و ادویه ها و جعفری رو به مواد مون اضافه میکنیم و هم میزنیم .
بادمجونهای سرخ شده رو توی ظرف پیرکس چیده و شیار وسطشون رو با کمک چنگال از هم باز میکنیم و با مواد گوشتی پر میکنیم .
فلفل ها رو کمی تو روغن تفت میدیم و روی بادمجون ها میزاریم .
ا لیوان اب یا اب گوشت رو با باقی مانده گوجه فرنگی رنده شده و رب مخلوط کرده و با قاشق کناره های ظرف حاوی بادمجون ها رو پر میکنیم .
تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه میپزیم تا بادمجون ها کاملا نرم بشن .
گرم سرو میکینم
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۲-۲-۱۳۹۱, ۰۵:۳۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, طاهره 52, kapsul, Atefe joon, گلسا90, elipari, niloofar00

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: بادمجان شکم پر ( گارنی یاریخ)
[تصویر:  20121030100329_665278_282735355176623_161352210_o.jpg]

مواد لازم:
250 گرم گوشت چرخ شده
4 عدد بادمجان
2 عدد پیاز
4 حبه سیر
3 عدد فلفل سبز شیرین
2 عدد گوجه فرنگی بزرگ
کمی جعفری خرد شده
[تصویر:  20121030095157_665278_282735355176623_161352210_o.jpg]


روش تهیه:
پوست بادمجونهارو راه راه بگیرین و نیم ساعت توی آب نمک بخوابونین
بعد از این مدت بذارین آبشون بره
[تصویر:  20121030095334_665278_282735355176623_161352210_o.jpg]

با پیاز و گوشت و سیر و گوجه و جعفری مایه گوشتی درست کنین
[تصویر:  20121030095525_665278_282735355176623_161352210_o.jpg]

بادمجونهارو درسته توی روغن سرخ کنین تا نرم بشن
[تصویر:  20121030095645_665278_282735355176623_161352210_o.jpg]

شکم بادمجونهارو باز کنین و از مایه گوشتی پر کنین
توی ظرف مناسب بچینین و روش برشهای فلفل و گوجه و جعفری خرد شده بچینین
[تصویر:  20121030095816_665278_282735355176623_161352210_o.jpg]

کمی رب و پوره گوجه رو توی روغن تفت بدین و آب بهش اضافه کنین و بریزین روی بادمجونها

ظرف رو توی فر 170 درجه قرار بدین تا زمانیکه بپزه و رنگش تیره بشه
[تصویر:  20121030100227_665278_282735355176623_161352210_o.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۹-۸-۱۳۹۱, ۱۲:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمندر, ترنم1, ladybird68, safoora malek, شلغم جون, shahdokhtiran, من و نفسم, negin.s, kapsul, مامانش, elhaam, Atefe joon, گلسا90, elipari, niloofar00, 1368Sheri, mozhgan57, asra73


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دلمه بادمجان marzi marzi 4 451 ۲۱-۴-۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ عصر
آخرین ارسال: hoda-gh


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد