خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گبولی مرغ یا گوشت ( قبولی )

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #1
گبَوُلي مرغ
سلام دوستان
گبَوُلي مرغ يكي از غذاهاي محلي استان هرمزگان هست كه من دستورشو از كتاب غذاهاي محلي استان نوشته مونا درياپور پيدا كردم و الحق غذاي خوشمزه اييه
دستورشو ميزارم واسه همه هم استانياي عزيز كه فكر ميكنم داره اين غذا تو استانمون فراموش ميشه و واسه همه خانوم گلايي كه دنبال تنوع غذايي هستن و علاقه دارن كه بدونن غذاهاي استان هاي ديگه چه طعمي داره

[تصویر:  20130105174416_1.jpg]

مواد لازم:
برنج_مرغ_نخود آبپز_پياز_سيب زميني نگيني خرد شده_كشمش(دلبخواهي)_زردچوبه_ادويه_فلفل سياه_نمك_پودر هل_پودر دارچين_پودر ليمو خشك(ليمو اماني)

مرغ را با آب،زردچوبه،نمك و فلفل روي حرارت ملايم ميذاريم تا نرم بشه(بدون پياز) وقتي نرم شد مرغهارو از آب بيرون مياريم و آب مرغ را از يه صافي رد ميكنيم
در قابلمه ايي كه ميخوايد برنج رو درست كنيد مقداري زردچوبه رو با روغن تفت بديد بعد اون آب مرغارو روش بريزيد و بذاريد تا جوش بياد وقتي جوش اومد مقداري پودر دارچين ونمك (اگر نمك آب كم بود)توي اين آب بريزيد و برنجارو هم به آب اضاف كنين و به صورت كته برنج رو دم بديد.
مرغارو هم ميتونيد ريش ريش كنيد هم معمولي
حالا سيب زميني هايي كه نگيني خرد كرده بوديد رو سرخ كنيدو كنار بزاريد بعد پيازايي كه خلاليشون كردين رو تو روغن تفت بديد(مثل پياز داغ واسه آش)وقتي طلايي شدن بهش زردچوبه و پودر ليمو خشك بزنيد كشمش هاي خيس كرده و نخود هاي آب پز رو هم اضافه كنيد و تفت بديد مرغاي آب پز ريش ريش رو هم اضافه كنيد و بازم تفت بديد سيب زميني هاي سرخ شده هم روي اين مواد بريزيد و روي اين مواد پودر هل و پودر دارچين بريزي و هم بزنيد.
غذاي شما آماده است و كنار برنجاي خوش رنگ و خوش عطرتون ميتونيد سرو كنيد
نوش جان


[تصویر:  20130105182251_.jpg]
امضای monamona
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
۱۶-۱۰-۱۳۹۱, ۰۸:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از monamona به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, کوجولو, ladybird68, malireza, سمیه گلبانو, N-M, بهار1365, Galaxy, صوری, mahsa.mm, يكي مثل من, yashasty, laleh joon, niloofar00, vidia, مهلا گلي, nazgitta, رها نبوی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
61
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 302


محل سکونت : ایران
ارسال: #2
گوبولی
1این غذا ریشه هندی داره و در رفت و امد هایی که در قدیم از راه دریایی با کشور هند بوده وارد شهر ما شده که درمراسم های رسمی ( عزا و عروسی ) سرو میشه همینطور تو کشورهای حوزه خلیج فارس هم طبخ میشه
[تصویر:  20150905104509_lpsi_4.jpg]
اینو من برا تولد دخترم درست کردم

مواد لازم برای 4 نفر:
برنج 4 پیمانه
نخود آبگوشتی پخته 1 پیمانه ( من از کنسرو نخود استفاده میکنم )
مرغ یا گوشت پخته به تعداد مورد نظر
پیاز 3تا درشت خلالی
سیب زمینی 3عدد خلالی
ادویه ( فلفل سیاه ـ فلفل قرمز ـ دارچین ـ پودر زیره سبز ـ پودر تخم گشنیز )میزان همه موارد یکیه از میکسه اینا 2ق غذاخوری
پودر لیمو خشک ـ پودر هل ـ چوب دارچین ـ فلفل سیاه دونه ـ نمک به میزان لازم
رب گوجه دو قاشق غذا خوری سر پر
روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
اول مرغ یا گوشتمون رو آب پز میکنیم و سرخش میکنیم ، استاک مرغ یا گوشت رو برای برنج استفاده میکنیم
برای تهیه برنج روغن میریزیم تو قابلمه و یه قاشق از ادویه ، نمک، هل به اندازه قاشق مربا خوری چوب دارچین به اندازه 5 یا 6 تیکه فلفل سیاه دونه به اندازه یک قاشق مربا خوری زردچوبه به اندازه 1 قاشق مربا خوری میریزیم و یه کم تفت میدیم که بوی ادویه بیرون بیاد برنج رو میریزم روی ادویه ها و آب مرغ یا گوشتمون رو هم میریزم روی برنج و به صورت دمی میزاریم بپزه و دم بیاد .بسیار برنجه خوش عطری بهمون میده فقط باید میزان نمک رو حواسمون باشه چون استاکمون نمک داره
طرز تهیه حشو( مواد کناریه برنجمون بهش میگیم حشو hashoo) : تیکه های مرغ یا گوشتمون رو تو روغن سرخ میکنیم و میذاریم کنار
سیب زمینی هم خلال شده و سرخ شده و باز میذاریم کنار
پیاز خلال شده رو سرخ میکنیم از همون ادویه یه قاشق میریزیم رو پیازمون نمک ، هل ، زردچوبه و پودر لیمو خشک اضافه میکنیم و تفت میدیم تا بوی خامیه ادویه گرفته بشه بعد رب گوجه ، اون هم سرخش میکنیم و نخودمون رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم سیب زمینی هامون هم به همین مواد اضافه میکنیم .
این غذا بسیار معطر و تند و تیزه هرکی عاشقه غذاهایه هندیه پیشنهاد میکنم حتمن امتحانش کنه البته نمیدونم تو هند هنوز اینو میپزن یا نه ما که هنوز خیلی بهش وفاداریم .
مخلفاته کنار این غذا فلفل سبز تند ترشی مخلوط و سبزی تازه است ..... نوشه جونتون 2
امضای حسنا
هواتو کردم منه حیرون تو این روزا هواتو کردم ............. دلم می خوادت ...میخوام بیام تو آسمون دورت بگردم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-۶-۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ عصر، توسط حسنا.)
۱۴-۶-۱۳۹۴, ۰۹:۴۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از حسنا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Amila, نم نم بارون, 1368Sheri, Galaxy, mohammad reza, گلسان, یکتا20, مهلا گلي, sakine banoo, vidia, mayok, حس مبهم, ریحون گلی$, azam1360, asra73, negare, pinkgirl138, mahsan3, yasamin zahra, nazgitta
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3722


محل سکونت : ایران
ارسال: #3
RE: گبولی مرغ یا گوشت ( قبولی )
خیلی خوشمزه اس333

[تصویر:  20151214123848_Untitled.jpg]
امضای vidia
۲۵-۹-۱۳۹۴, ۱۱:۱۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از vidia به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, nazgitta, نم نم بارون, مهلا گلي, mayok, naghmeh24, 1368Sheri, negare, گلسان, گلسا 92, yasamin zahra, معصومه خانومی, ایران دخت, فاطي جووون, رها نبوی, مریم خانومی 1, یکتا20
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
348
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 2686


محل سکونت : مشهد
ارسال: #4
RE: گبولی مرغ یا گوشت ( قبولی )
عاللللی بود خصوصا برنجش
من کلا برنجامو دمی میکنم اما این دمی عطرش بینظیر بود. من برنجامو دمی میکنم آبش که خشک شد تو یه قابلمه دیگه روغن میریزم و از برنجم تو مواد تهدیگ میرزم و اول تهدیگ بعدم بقیه برنجا روش عین چلو دم میکنم، خیلی خوشمزه تر میشه خصوصا اگه با کره برنجش پخته شده باشه ضمن اینکه دیگه یه خروار نمک و اب حروم نمیشه. این تهدیگ ربی بود، همون تهدیگ زعفرونی اما بجای زعفرون رب میریزم خیلی خوشمزه میشه
[تصویر:  20151223120423_IMG_2015122343881-1.jpg]
۲-۱۰-۱۳۹۴, ۱۲:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از سعیده جون66 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360, ریحون گلی$, mahsan3, 1368Sheri, negare, قلب, رها نبوی, حسنا



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد