ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک


خوش آمدید ورود یا ثبت نام


برچسب ها: گراتن, بادمجان, گوشت,
گراتن بادمجان و گوشت
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
405
تاریخ عضویت:
دي ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 536


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #1
گراتن بادمجان و گوشت
مواد لازم :

_ گوشت چرخ كرده 300 گرم

_ نخود فرنگي نصف پيمانه

_ بادمجان 2 عدد

_ گوجه فرنگي 3 الي 4 عدد

_ رب گوجه فرنگي 1/5 قاشق غذا خوري

_ پياز 1 عدد

_ پنير رنده شده به ميزان دلخواه

_ نمك ، زردچوبه و فلفل به قدر كافي

_ روغن مايع مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم

طرز تهيه :

گوشت را با پياز رنده شده ، نمك ، زردچوبه و فلفل با كمي روغن تفت دهيد و بعد آب و رب گوجه فرنگي اضافه وصبر كنيد تا بپزد وآب آن كاملاً تبخير شود .

بادمجان را با پوست حلقه و سرخ كنيد و بعد روي دستمال ويا كلينكس بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود. چنانچه روغن زيادي به خود جذب كرده بود ظرفي كه حاوي بادمجان است را روي حرارت غير مسقيم بگذاريد (روي سماور يا كتري ) واين عمل باعث ميشود كه بادمجان به روغن بيفتد وروغن پس داده شده را دور بريزيد

گوجه را پوست گرفته و حلقه حلقه كنيد .

در يك ظرف پيركس ابتدا يك لايه مخلوط گوشت و نخود فرنگي بريزيد و بعد گوجه فرنگي و بادمجان ها درهم روي آن بچينيد و بعد هم پنير رنده شده سپس در فر گذاشته تا پنير آب شود .بعد به دلخواه تزئين كرده و سر ميز غذا بياوريد .
امضای صنم
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-۱-۱۳۹۰ ۱۰:۲۰ عصر، توسط Galaxy.)
۱۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۱:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از صنم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, nunu_khm, 1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
405
تاریخ عضویت:
دي ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 536


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #2
RE: ه گراتن بادمجان و گوشت
اينم يه دستور ديگه:
مواد لازم:
بادمجان/4عدد متوسط
گوشت چرخ کرده/350 گرم
پياز/2عدد متوسط
قارچ/300گرم
گوجه فرنگي/2عدد متوسط
رب گوجه فرنگي/يک دوم قاشق چايخوري
پنير موتزارلا/300 گرم
جعفري خرد شده/2قاشق سوپخوري(به دلخواه)
روغن مخصوص سرخ کردني/به ميزان لازم
نمک و زرد چوبه/به ميزان لازم

طرز تهيه:
ابتدا بادمجان ها را پوست بکنيد و بشوييد. سپس اجازه دهيد آب آن کاملاً گرفته شود و با روغن مخصوص سرخ کردني بادمجان ها را سرخ کنيد و کنار بگذاريد.
پياز را پوست بکنيد. نگيني خرد کنيد و درروغن تفت دهيد. وقتي پيازها سبک شد، گوشت، رب گوجه فرنگي، نمک و زردچوبه را بيفزاييد و با هم 5 دقيقه تفت دهيد.
گوجه فرنگي ها را رنده کنيد و داخل مايه گوشتي بريزيد. قارچ ها را نيز ورقه کنيد و داخل مايه بريزيد. سپس اجازه دهيد مواد با آب گوجه فرنگي و قارچ نيم ساعت با شعله ملايم بپزيد.
سپس کف يک ظرف نسوز را چرب کنيد و يک لايه بادمجان بچينيد. روي آن را با مايه گوشت و سپس پنير موتزارلا بپوشانيد. اين کار را تکرار کنيد تا مواد تمام شود. لايه آخر مواد را با موتزارلا بپوشانيد. ظرف را 12تا 25 دقيقه در طبقه وسط فر با دماي 160 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا مواد بپزند.
براي مطبوع تر شدن اين غذا مي توانيد از جعفري خرد شده هم استفاده کنيد و آن را داخل مايه گوشتي بريزيد.
امضای صنم
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
۱۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۱:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از صنم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 342


محل سکونت : ایران
ارسال: #3
RE: گراتن بادمجان و گوشت
[[تصویر:  20130304114349_222222222222222.jpg]
گراتن بامجان و گوشت:یه لایه بامجون سرخ شده+یه لایه مواد ماکارونی+یه لایه سس سفید+پنیر پیتزا.....و این لایه ها ادامه دارد تا برسیم به سقفhih و میره تو فر تا وقتی پنیر رویی اب بشه DreamyeyesfDreamyeyesfخوشمزه ه هYum2Yum2
امضای پرستش
[
[تصویر:  h4l5ewz7gzq.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۲-۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ عصر، توسط پرستش.)
۳۰-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۱۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از پرستش به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, negin.s, 1368Sheri
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
647
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1699


محل سکونت : شیراز
ارسال: #4
RE: گراتن بادمجان و گوشت
گراتن خوشمزه من که همه کلی خوششون اومد Yum2Yum2
البته مال قبلناستhih

[تصویر:  20130210205652_IMG297.jpg]
امضای hhaannii
حذف بعلت سایز بالا
۲۲-۱۱-۱۳۹۱, ۱۱:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از hhaannii به دلیل این ارسال سپاس کرده.
رويا صادقي, پارانزیم, مامان شیده, ای سوره, N-M, nunu_khm, Galaxy, negin.s, 1368Sheri
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
734
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2038


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: گراتن بادمجان و گوشت
گراتن بادمجان و گوشت و پاستا
مثل دستور اول
فقط 1 بسته پاستا فرمي داره و 2 ليوان سس بشاملYum2
بسيار مورد پسند واقع شد
[تصویر:  20130615113334_g.jpg]
۲۵-۳-۱۳۹۲, ۰۱:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
banoo_maryam, N-M, Galaxy, 1368Sheri, نادیاناز, negin.s, گل سرخ, قلب
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
202
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 585


محل سکونت : اصفهان
ارسال: #6
RE: گراتن بادمجان و گوشت
اینم گراتن من ماله قبله با این دستور:
[تصویر:  20131227204611_IMG_0595.JPG]
مواد لازم : برای ۴-۵ نفر
بادمجان :یک کیلو
گوشت چرخکرده :200 گرم
پیاز :یک عدد متوسط
سیر :یک حبه
ادویه کاری :یک قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی :دو قاشق غذا خوری
قارچ :150 گرم
آبلیمو :یک قاشق غذا خوری
کره و نمک وفلفل :به میزان لازم
پنیر پیتزا:150 گرم
مواد لازم برای سس سفید :
شیر :دو لیوان
آرد :دو قاشق غذاخوری سر پر
کره :بیست گرم
نمک وفلفل :کمی
طرز تهیه :
ابتدا بادمجان را به صورت راه راه پوست می کنیم و به صورت حلقه ای برش می زنیم .حدود یک ساعت در آب نمک قرار می دهیم و سپس بادمجان را آبکش می کنیم و می گذاریم خشک بشه و سپس با حرارت ملایم در روغن کم سرخ می کنیم .

بادمجانها را کنار می گذاریم .گوشت چرخکرده را با سه چهار قاشق آبجوش روی حرارت ملایم می گذاریم تا خیلی آروم تفت بخوره .در نیمه کار پیاز خرد کرده وسیر رنده شده و نمک وفلفل وادویه را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم روی حرارت ملایم تا کاملا تفت بخوره و به روغن بیفته .اینطور گوشت چرخکرده حالت پفکی پیدا می کنه .

قارچ را خیلی نازک برش می زنیم و روی حرارت بالا در کمی کره تفت می دهیم تا آبش تموم بشه و یک قاشق ابلیمو هم به آن اضافه می کنیم تا تغییر رنگ نده .و آنرا به گوشت چرخکرده اضافه می کنیم و بعد در اخر رب گوجه را می افزاییم و می گذاریم مختصری تفت بخوره .

حالا سس سفید را درست می کنیم . ابتدا آرد را در شیر سرد حل می کنیم و بعد آنرا روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب به هم می زنیم تا کمی غلیظ بشه و در آخر کره ونمک وفلفل را به آن اضافه می کنیم .

حالا به ترتیب زیر مواد را در یک ظرف پیرکس به ترتیب زیر می چینیم .(لطفا این غذا را در ظرفی درست بفرمایید که می خواهیم سرو کنیم ).ابتدا کف ظرف را کمی چرب می کنیم و حلقه های بادمجان را کف ظرف می چینیم .و یک سوم پنیر رار روی آن می ریزیم .

حالا روی مواد قبلی یک دوم مخلوط گوشت وقارچ را روی آن صاف می کنیم و با پشت قاشق روی آن کمی فشار می دهیم تا مواد منسجم بشه .و نصف سس سفید را روی ان می ریزیم .

سپس نصف سس سفید را روی ان می ریزیم .

بقیه مواد را به ترتیب زیر در ظرف قرار می دهیم .
حلقه های بادمجان –پنیر (یک سوم ) – مابقی گوشت چرخکرده –مابقی سس سفید –پنیر (یک سوم باقیمانده .

حالا ظرف را در فری که یک ربع قبل گرم شده در طبقه وسط فر به مدت یک ساعت و در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا کاملا بپزه .و روی ان طلایی بشه .
این غذا با سس گوجه فرنگی تند خیلی خوشمزه هست .برای اینکه راحتتر بتونید غذا را برش بزنید بهتره کمی از داغی بیفته .وبرای راحتی مهمانها خودتون لطفا قبلا اینکار را انجام دهید .نوش جان .
امضای hoda-gh
هر کجا هستم باشم
آسمان مال من است
Flowerysmile
۶-۱۰-۱۳۹۲, ۰۸:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از hoda-gh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گلسان, McQueen, Galaxy



تبلیغات
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد