خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گراتن مرغ و اسفناج

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
گراتن مرغ و اسفناج
[عکس: 97016.jpg]

مواد لازم :
گوشت مرغ نیم کیلو
اسفناج 750 گرم
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
ارد 2 ق غ
شیر 1.5 لیوان
اب مرغ نصف لیوان
کره 3 ق غ
پنیر پیتزا رنده شده
نمک
فلفل
یک چهارم جوز هندی رنده شده

طرز تهیه :
گوشت مرغ ابپز را ریش ریش کرده . در ظرف فر میریزیم.
اسفناج را با پیاز تفت داده شده ؛ تفت میدیم و روی گوشت مرغ میریزیم .


[عکس: 97015.jpg]

طرز تهیه سس بشامل :
کره را ذوب میکنیم . ارد را تفت میدیم تا بوی خامی ارد از بین بره . اب مرغ و شیر را اضافه کرده وهم میزنیم تا گلوله نشه . در این حالت باید حرارت خیلی کم باشه .
شیر و اب مرغ باید سرد باشن تا سس بشامل صاف و یکدستی داشته باشیم .
وقتی غلیظ شد . نمک – فلفل و جوز رنده شده را اضافه میکنیم . غلظتش را میتونین با اضافه کردن شیر یا اب مرغ تنظیم کنین.
وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برداشته وروی اسفناج ریخته و سطحش را کاملا صاف میکینیم .
پنیر را روی سس ریخته و در فر با 180 درجه تا زمانی که کاملا طلایی بشه میپزیم . وقتی طلایی شد فر را خاموش کرده و 10 دقیقه دیگه میزاریم تو فر بمونه . بعد گرم سرو میکنیم.


[عکس: 97014.jpg]



[عکس: 97013.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
03-02-2013, 02:50 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  گراتن پوره سیب زمینی و اسفناج Galaxy 2 2,074 04-01-2016, 10:11 AM
آخرین ارسال: سعیده جون66


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد