امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گراتن مرغ و کدو سبز
#1
[عکس: 20171030134436_k1.jpg]
مواد لازم:
4-5 عدد کدو سبز متوسط
500 گرم سینه مرغ 
1 عدد پیاز
1/2 فلفل دلمه ای
1 گوجه فرنگی کوچک
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
2 حبه سیر رنده شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع

برای سس بشامل:

1 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2  پیمانه شیر 
نمک، فلفل سیاه، پودر جوز هندی

پنیر چدار یا پروسس برای روی گراتن


روش تهیه:
کدو هارو شسته و خشک کنین و سر و تهش رو جدا کرده از طول به سه تا چهار قسمت تقسیم کنین (بیش از حد نازک نباشن) و در تابه گریل روی اجاق یا درسینی  فر چرب شده بچینین روش نمک و فلفل بپاشین و کمی بپزید تا نرم بشن (برای پخت در فر 15 دقيقه در 200 درجه)

در این حین سینه مرغ  رو حبه ای خرد کنین 
در تابه با کمی روغن مایع و حرارت بالا تفت بدید تا آبش کشیده بشه
پیازریز شده، سیررنده شده، فلفل دلمه خرد شده، نمک و گوجه فرنگی رنده شده رو به ترتیب اضافه کنید و هم بزنین و بذارین کم بپزه و آب اضافه ش کشیده بشه

در این حین سس بشامل رو آماده کنین:
کره رو در شیر جوش ریخته و بعد از ذوب شده آرد رو بهش اضافه و کمی تفت بدید تا از خامی در بیاد
ادویه جات رو اضافه و شیر رو کم کم اضافه و با همزن بالونی دستی خوب مخلوط کنین تا آرد گلوله نشه
روی حرارت متوسط همچنان به هم زدن ادامه بدید تا سس قوام بیاد

در ظرف مخصوص فر کدوهارو بچینین ، مرغ و سسش رو روی کدو ها ریخته و سپس بشامل رو روی مرغ ریخته و با قاشق سطحش رو یکدست کنین و بذارین در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزه سپس پنیر دلخواهتون رو روش بریزن و گریل رو روشن کنین تا پنیر طلایی بشه
ظرف رو از فر خارج کنین  و اجازه بدید 5 دقیقه بمونه  و سپس سرو کنین
این غذا بینهایت لذیذه و میتونین به دلخواه بجای کدو از سیب زمینی یا بادمجون و از گوشت قیمه ای یا چرخ شده بجای مرغ استفاده کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم محتواسازی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }