تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گراتن گل کلم
#1
گراتن گل کلم

[عکس: 20131225102230_1587171678IMG_8538copy2.jpg]

مواد لازم

1 عدد گل کلم - به تکه های کوچک تقسیم کنید
2 یا 3 قاشق چایخوری پودر نان خشک

مواد سس:

55 گرم کره
2 قاشق چایخوری آرد
130 میلی لیتر شیر
1حبه سیر
برگ ریحان
نمک و فلفل
1 عدد تخم مرغ زده شده
50 گرم پنیر رنده شده



طرز تهیه:

آب را در یک قابلمه بزرگ به جوش بیاورید.گل کلم ها را حدود 10 دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید.
فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
سس را آماده کنید
شیر را درون ماهیتابه ریخته و مدام به هم بزنید تا جوش بیاید. برگ ریحان و سیر را اضافه کنید.
حرارت را خاموش کنید
کره را در ماهیتابه ای دیگر ذوب کنید و با آرد تفت دهید.سپس شیر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. بگذارید کمی خنک شود و بعد تخم مرغ را اضافه کنید.

کف پیرکس را کره بمالید و روی آن پودر نان بپاشید. گل کلم های پخته را درون ظرف بریزید و سس را سراسر آن بریزید. سپس روی سس را با پنیر رنده شده پوشش دهید. اگر میخواهید روی گراتن هم ترد شود میتوانید مقداری از پودر نان نیز روی پنیر بپاشید.
به مدت 30 دقیقه بگذارید تا بپزد و طلایی شود.



[عکس: 20131225102305_1241960376IMG_8579copy2.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }