خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گز اصفهان

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
گز اصفهان
[تصویر:  20140924135240_.jpg]

مواد لازم:

ـ شکر : ۳۲‎/ ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم)
ـ آب : ۱ پیمانه (۱۶۰ میلی لیتر)
ـ بادکا : ۳۰۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
ـ سفیده تخم مرغ : ۵ عدد (۱۵۰ گرم)
ـ گلاب: ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
ـ مغز پسته :۲۱‎/ ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)

▪ روش تهیه

شکر و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی که فقط شکر آب شود. سپس بادکا را اضافه کنید. در این زمان مواد کف می کند و بالا می آید. مایه را مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا شهد مانند آب نبات کشی شود.

سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. برای اینکه بدانید شهد آماده است، کمی از شهد را داخل آب یخ بریزید، پس از سردشدن باید حالت شکننده پیدا کند.

مایه را از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید. گلاب را به سفیده اضافه کنید و با همزن برقی بزنید. دو قاشق از شهد را داخل سفیده بریزید و با همزن خوب بزنید.

سپس محتوای کاسه سفیده را داخل شهد بریزید و هم زدن را تا زمانی که مواد گرم است (حدود ۱۰ دقیقه) ادامه دهید. باید مراقب باشید که مواد سرد نشود، زیرا خراب می شود. مواد را روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار دهید تا جایی که همزن قدرت دارد با همزن بزنید.
وقتی که مواد سفت شد، با قاشق به صورت پارویی هم بزنید. سپس مغز پسته را اضافه کنید.
از مایه تکه های کوچکی برداشته و آن را گردکنید و روی مقداری آرد با کمک کاردک فرم دهید.


ـ نکته

برای امتحان مقداری از گز را بگذارید تا خنک شود، وقتی در دست غلطاندید، اگر به دست نچسبید آماده است.

در صورت دلخواه پس از فرم دادن برای اینکه مرتب تر شود، می توان قالب زده سپس در آرد غلتاند.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۱-۳-۱۳۹۰, ۰۳:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
samereh, shokolat, negin.s, HLHL, افسانه 52, Atefe joon, 1368Sheri, elhaam, niloofar00, hekmati009, شقایق سرخ
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: گز اصفهان
[تصویر:  20150103131424_6afa8d4445f3e9bd781efc1e7af49926.jpg]

مواد لازم

2 عدد سفیده ی تخم مرغ درشت ، دمای محیط
3/4 پ + 1 و 1/2 پ سیروپ ذرت
1/2 پ + 1 و 1/2 پ شکر
4 ق غ کره ،ذوب شده
1/2 ق چ عصاره ی بادام
1/4 ق چ نمک
1 و 1/2 پ بادام ، نازک برش داده شده
1 و 1/2 پ پسته

طرز تهیه

1-سفیده ها را با همزن بزنید تا پفی بشه و حسابی فرم بگیره.
2-در این مدت 3/4 پ سیروپ ذرت و1/2 پ شکر رو به همراه 1/4 پ آب در بک قابلمه ی متوسط ریختهومخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید.
3-وقتی به جوش اومد حرارت رو زیاد کنید و با قاشق چوبی مدام هم بزنید.(در حین همزدن مواد را از دیواره های قابلمه جدا کنید و هم بزنید.)
4-حرارت رو دوباره ملایم کنید و همینطور 12-15 دقیقه ی دیگه هم بزنید.سپس فورا از روی حرارت بردارید.
5-سفیده ها را دوباره با سرعت متوسط همزن بزنید و در این حین مایه ی شکری را کم کم به سفیده ها اضافه و هم بزنید.
6-همینطور 3-4 دقیقه بزنید تا حسابی مخلوط و پفکی شود.سپس کنار بگذارید.
7-قالب مربعی 20 در 20 را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بکشید و روی آن پودر شکر بپاشید.
8-حالا 1 و 1/2 پ سیروپ ذرت و 1و 1/2 پ شکر باقیمانده رو با هم در یک قابلمه ریخته و مخلوط کنید.
9-قابلمه را روی حرارت بالا گذاشته تا به جوش بیاد.مدام هم بزنید و مثل دفعه ی قبل مدام مواد را از دیواره ی قابلمه جدا کنید.
10-سپس حرارت را به متوسط تغییر داده و به مدت12-15دقیقه هم نمیزنیم.سپس کنار گذاشته تا کمی از حرارت بیوفتد.
11-حالا بدون اینکه مواد رو در قابلمه هم بزنید،مایه ی شکری داغ رو روی مواد پفکی که در ظرف دیگر کنار گذاشته بودید،بریزید و فورا با قاشق چوبی مواد را فولد کنید.
12-سپس کره،عصاره ی بادام و نمک را اضافه و مخلوط کنید.بعد از آن پسته و بادام را با مواد فولد کنید.
13-سپس در قالب آماده شده ریخته و قالب را به مدت 4 ساعت در دمای اتاق بگذارید تا مواد سفت و سرد شوند.
14-سپس روی یک کاغذ روغنی کمی پودر شکر ریخته و گز را از توی قالب جدا کرده و روی کاغذ روغنی بگذارید.سپس برش زده و سرو کنید.

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۱۰-۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ عصر، توسط 1368Sheri.)
۱۳-۱۰-۱۳۹۳, ۰۱:۳۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elhaam, naghmeh24, گل گندم61, Galaxy, niloofar00, z.arghavani, Atefe joon, مریم خانومی 1, شقایق سرخ, vidia
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,927
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 11756


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #3
RE: گز اصفهان
(۲۰-۱۱-۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ عصر)shake71 نوشته شده توسط:  بادکارو ازکجاتهیه کنم؟

سلام خانومی فروشگاههای لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
امضای niloofar00
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
۲۱-۱۱-۱۳۹۳, ۱۲:۲۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از niloofar00 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, مریم خانومی 1



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد