تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 2.89 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گز اصفهان
#1
[عکس: 20140924135240_.jpg]

مواد لازم:

ـ شکر : ۳۲‎/ ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم)
ـ آب : ۱ پیمانه (۱۶۰ میلی لیتر)
ـ بادکا : ۳۰۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
ـ سفیده تخم مرغ : ۵ عدد (۱۵۰ گرم)
ـ گلاب: ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
ـ مغز پسته :۲۱‎/ ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)

▪ روش تهیه

شکر و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی که فقط شکر آب شود. سپس بادکا را اضافه کنید. در این زمان مواد کف می کند و بالا می آید. مایه را مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا شهد مانند آب نبات کشی شود.

سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. برای اینکه بدانید شهد آماده است، کمی از شهد را داخل آب یخ بریزید، پس از سردشدن باید حالت شکننده پیدا کند.

مایه را از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید. گلاب را به سفیده اضافه کنید و با همزن برقی بزنید. دو قاشق از شهد را داخل سفیده بریزید و با همزن خوب بزنید.

سپس محتوای کاسه سفیده را داخل شهد بریزید و هم زدن را تا زمانی که مواد گرم است (حدود ۱۰ دقیقه) ادامه دهید. باید مراقب باشید که مواد سرد نشود، زیرا خراب می شود. مواد را روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار دهید تا جایی که همزن قدرت دارد با همزن بزنید.
وقتی که مواد سفت شد، با قاشق به صورت پارویی هم بزنید. سپس مغز پسته را اضافه کنید.
از مایه تکه های کوچکی برداشته و آن را گردکنید و روی مقداری آرد با کمک کاردک فرم دهید.


ـ نکته

برای امتحان مقداری از گز را بگذارید تا خنک شود، وقتی در دست غلطاندید، اگر به دست نچسبید آماده است.

در صورت دلخواه پس از فرم دادن برای اینکه مرتب تر شود، می توان قالب زده سپس در آرد غلتاند.
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20150103131424_6afa8d4445f3e9bd781efc1e7af49926.jpg]

مواد لازم

2 عدد سفیده ی تخم مرغ درشت ، دمای محیط
3/4 پ + 1 و 1/2 پ سیروپ ذرت
1/2 پ + 1 و 1/2 پ شکر
4 ق غ کره ،ذوب شده
1/2 ق چ عصاره ی بادام
1/4 ق چ نمک
1 و 1/2 پ بادام ، نازک برش داده شده
1 و 1/2 پ پسته

طرز تهیه

1-سفیده ها را با همزن بزنید تا پفی بشه و حسابی فرم بگیره.
2-در این مدت 3/4 پ سیروپ ذرت و1/2 پ شکر رو به همراه 1/4 پ آب در بک قابلمه ی متوسط ریختهومخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید.
3-وقتی به جوش اومد حرارت رو زیاد کنید و با قاشق چوبی مدام هم بزنید.(در حین همزدن مواد را از دیواره های قابلمه جدا کنید و هم بزنید.)
4-حرارت رو دوباره ملایم کنید و همینطور 12-15 دقیقه ی دیگه هم بزنید.سپس فورا از روی حرارت بردارید.
5-سفیده ها را دوباره با سرعت متوسط همزن بزنید و در این حین مایه ی شکری را کم کم به سفیده ها اضافه و هم بزنید.
6-همینطور 3-4 دقیقه بزنید تا حسابی مخلوط و پفکی شود.سپس کنار بگذارید.
7-قالب مربعی 20 در 20 را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بکشید و روی آن پودر شکر بپاشید.
8-حالا 1 و 1/2 پ سیروپ ذرت و 1و 1/2 پ شکر باقیمانده رو با هم در یک قابلمه ریخته و مخلوط کنید.
9-قابلمه را روی حرارت بالا گذاشته تا به جوش بیاد.مدام هم بزنید و مثل دفعه ی قبل مدام مواد را از دیواره ی قابلمه جدا کنید.
10-سپس حرارت را به متوسط تغییر داده و به مدت12-15دقیقه هم نمیزنیم.سپس کنار گذاشته تا کمی از حرارت بیوفتد.
11-حالا بدون اینکه مواد رو در قابلمه هم بزنید،مایه ی شکری داغ رو روی مواد پفکی که در ظرف دیگر کنار گذاشته بودید،بریزید و فورا با قاشق چوبی مواد را فولد کنید.
12-سپس کره،عصاره ی بادام و نمک را اضافه و مخلوط کنید.بعد از آن پسته و بادام را با مواد فولد کنید.
13-سپس در قالب آماده شده ریخته و قالب را به مدت 4 ساعت در دمای اتاق بگذارید تا مواد سفت و سرد شوند.
14-سپس روی یک کاغذ روغنی کمی پودر شکر ریخته و گز را از توی قالب جدا کرده و روی کاغذ روغنی بگذارید.سپس برش زده و سرو کنید.

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#3
(۲۰-۱۱-۱۳۹۳, ۰۶:۴۱ ب.ظ)shake71 نوشته:  بادکارو ازکجاتهیه کنم؟

سلام خانومی فروشگاههای لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }