خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گل پیاز سوخاری

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
گل پیاز سوخاری
[تصویر:  20130528083459_DSC_0733.jpg]

مواد لازم:
1 پیاز خیلی بزرگ

برای روکش تخم مرغی:
3 عدد تخم مرغ
1/4 پیمانه آب
1/2 قاشق چای خوری پاپریکا
1/2 قاشق چای خوری پودر سیر
1 قاشق چای خوری پودر خردل زرد

برای لایه کرانچی:
3/4 پیمانه کورن فلکس(برشتوک ساده) خرد شده
1/4 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده یا نشاسته ذرت
1 قاشق چای خوری پودر سیر
1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا
1 قاشق چای خوری پونه کوهی(اورگانو)
فلفل قرمز، نمک، و فلفل برای طعم دار کردن
دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده یا روغن


روش تهیه:
فر رو با دمای 220 درجه روشن کنین

در یک کاسه تخم مرغ، آب، پاپریکا، پودر سیر، و خردل رو مخلوط کنین


در یک کاسه دیگه کورن فلکس خرد شده، پارمسان و یا نشاسته ذرت، پودر سیر، فلفل قرمز، پونه کوهی، پاپریکا، نمک، و فلفل رو مخلوط کنین و کنار بذارین

حالا پیاز رو مثل عکس برش بزنین
انتهای پیاز رو نگیرین چون پوسته هاش از هم جدا میشه

[تصویر:  20130528082553_DSC_0703.JPG]

[تصویر:  20130528082730_DSC_0708.jpg]

[تصویر:  20130528082743_DSC_0710.jpg]

[تصویر:  20130528082800_DSC_0711.JPG]

دقت کنین هنگام برش تا انتها نرین که لایه های جدا بشه

حالا پیاز رو یکی دو ساعت تو یه کاسه پر از آب سرد بذارین تا لایه ها از هم کمی باز بشن
بعد سرتع بذارین تا آبش بره

پیاز رو تو مخلوط تخم مرغ بذارین و با قاشق مخلوط رو بین لایه ها بریزین

[تصویر:  20130528082815_DSC_0715.JPG]

حالا پیاز رو با مخلوط کرانچی بپوشونین

[تصویر:  20130528082815_DSC_0715.JPG]

یک بار دیگه پیاز رو در ترکیب تخم مرغ و بعد در ترکیب کرانچی بذارین
پس پیاز باید دوبار با هر دو لایه پوشیده بشه

پیاز رو روی سینی فر قرار بدین و کمی نشاسته ذرت روش بپاشین

[تصویر:  20130528083233_DSC_0722.JPG]

بعد کره آب شده یا روغن روش بریزین و مطمئن بشین به همه جای پیاز رسیده

[تصویر:  20130528083259_DSC_0728.JPG]


سینی رو به مدت 45 دقیقه در فر قرار بدین و با سس دلخواه بعنوان پیش غذا سرو کنین

[تصویر:  20130528083417_DSC_0772.JPG]

[تصویر:  20130528083444_DSC_0777.JPG]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۷-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۰۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, نياز, niloofar00, N-M, kapsul, negin.s, mansore66, *sadaf*, Linda, parza, vidia, NAHID.V, سمیه گلبانو, fereshteh2012
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: گل پیاز سوخاری
این هم دستور گل پیاز سوخاری سرخ شده

[img][تصویر:  20130528084050_bonion6.jpg][/img]

مواد لازم برای سس:
• 2/1 پیمانه سس مایونز
• 2 قاشق چای خوری سس گوجه فرنگی
• 2 قاشق غذاخوری خامه
• 1/4 قاشق چای خوری پاپریکا
• 1/4 قاشق چای خوری نمک
• 8/1 قاشق چای خوری پونه خشک(اورگانو)
• کمی فلفل سیاه و سفید
• کمی فلفل قرمز


برای تهیه پیاز:
• 1 عدد تخم مرغ
• 1 پیمانه شیر
• 1 پیمانه آرد سفید
• 1 و 1/2 قاشق چای خوری نمک
• 1 و 1/2 قاشق چای خوری پاپریکا
• 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
• 1/4 قاشق چای خوری پونه خشک(اورگانو)
• 8/1 قاشق چای خوری آویشن خشک
• 1/8 قاشق چای خوری پودر زیره سبز
• 1 عدد پیاز خیلی بزرگ
• روغن برای سرخ کردن


روش تهیه:
مواد مربوط به سس رو با هم مخلوط کنین و تا زمان سرو در یخچال قرار بدین


تخم مرغ و شیر رو در یک کاسه که به اندازه ای باشه که پیاز توش جا بگیره با هم مخلوط کنین

در یک کاسه جداگانه آرد، نمک، پاپریکا، پونه کوهی، آویشن، زیره سبز رو با هم مخلوط کنین

پیاز رو به روش زیر برش بزنین:

[تصویر:  20130528083710_bonion1.jpg]

[تصویر:  20130528083858_bonion2.jpg]

[تصویر:  20130528083923_bonion3.jpg]

[تصویر:  20130528083943_bonion4.jpg]

[تصویر:  20130528084007_bonion5.jpg]


حالا اول در مخلوط شیر خوب بغلطونین تا مواد به همه لایه ها برسه

بعد در مواد خشک بذارین و به هم لایه ها برسونین
این مرحله رو دوبار تکرار کنین
دقت کنین که مایه تخم مرغ خوب به تمام لابلای لایه ها برسه و بعد با پودر پوشش داده بشه و به لایه ها بچسبه تا موقع سرخ کردن از پیاز جدا نشه

در یک ظرف گود به میزان لارم که پیاز توش غوطه ور بشه روغ بریزین بذارین کاملا داغ بشه و پیاز رو توش بندازین تا سوخاری بشه(حدود 10 دقیه زمان میبره)
بعد از اینکه پیاز خوب سوخاری شد از روغن خارج کنین و روی دستمال حوله ای قرار بدین تا روغنش کشیده بشه و با سس سرو کنین




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۰۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
یاسی, سمیرا مامان شهاب, vidia, loyee_15, s.hatami, 92nadia, Linda, 1368Sheri, negin.s, سمیه گلبانو, shamiiim
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: گل پیاز سوخاری
UPFlowerysmile

[تصویر:  20130625162328_d97a0c19a7a1289a4443da619f9ff4de.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۴-۴-۱۳۹۲, ۰۳:۲۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, بانوی مهربانی, haidi, mansore66, Linda, vor0ojak, سمیه گلبانو, yase, z.arghavani
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #4
RE: گل پیاز سوخاری
اینم پیاز سوخاریه من خیلی هم خوشمزه بود Yum2
[تصویر:  20130715133442_CIMG2213.JPG]
[تصویر:  20130715133557_CIMG2221.JPG]
[تصویر:  20130715133644_CIMG2214.JPG]
امضای naz bano
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۴-۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ عصر، توسط naz bano.)
۲۴-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۵۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از naz bano به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vor0ojak, firo0ze, Galaxy, hasti_5, negin.s, سولماز20, z.arghavani



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد