خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گل کلم سوخاری (هندی)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #1
گل کلم سوخاری (هندی)
گل کلم متوسط = ١عدد
پیاز خرد شده = ١ عدد
سیر رنده شده = ٢ حبه
زنجبیل رنده شده = ١ ق م
فلفل سبز تند خرد شده = ۴ عدد
سس کچاپ = ۶ ق س
سویا سس = ١ ق س
آرد ذرت = 1/2 فنجان + ١ ق س
سرکه = ٢ ق س
آرد سفید = ١ فنجان
فلفل سیاه = ١ و 1/2 ق چ
فلفل قرمز = 1/2 ق چ
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
گشنیز خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه:

گل کلم ها را پس از شستن قطعه قطعه کرده به کناری می گذاریم.
1/2 فنجان آرد ذرت، آرد سفید، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه را با کمی آب مخلوط کرده تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

بعد گل کلم ها را در خمیر ریخته خوب مخلوط می کنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم تا زمانی که گل کلم ها ترد شوند (قهوه ای طلایی روشن شوند) بعد گل کلم ها را از روغن درآورده و روی کاغذ آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.

١ ق س آرد ذرت را با کمی آب مخلوط میکنیم و به کناری میگذاریم.
حال پیازهای خرد شده را با ٢ ق س روغن کمی تفت می دهیم بعد زنجبیل، سیر، فلفل سبز خرد شده، سویا سس، سرکه، مخلوط آرد ذرت و آب، سس کچاپ و نمک را هم به پیازها اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و گل کلم ها را درون این سس ریخته مخلوط کرده و صبر می کنیم تا آب آن کاملاً تمام شود بعد در ظرف سرو ریخته و روی آن را با گشنیز خرد شده تزئین می کنیم.

[تصویر:  20120730125040_388709_235429309863930_1356454959_n.jpg]
امضای zizo
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۵-۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ عصر، توسط zizo.)
۸-۵-۱۳۹۱, ۰۶:۱۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد