خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گنوچی(gnocchi)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #1
گنوچی(gnocchi)
گنوچی یه نوع کوفته ایتالیایی هست که انواع مختلفی داره
این رسپی گنوچی سیب زمینی هست

سیب زمینی آب پز یا پخته شده در فر 400گرم(رنده شده)
آرد300یا400گرم
نمک 1ق چ
تخم مرغ 1عدد
چند قاشق روغن زیتون یا روغن مایع برای چرب کردن دست حین ورز دادن خمیر

ابتدا با نصف میزان آردمون شروع میکنیم
و بعد از ایجاد خمیر به میزان نیاز از مابقی آرد استفاده میکنیم


[تصویر:  20150131113850_Gnocchi-1.jpg]

[تصویر:  20150131113918_Gnocchi-2.jpg]

[تصویر:  20150131113950_Gnocchi-3.jpg]

[تصویر:  20150131114010_Gnocchi-4.jpg]

[تصویر:  20150131114027_Gnocchi-5.jpg]

[تصویر:  20150131114046_Gnocchi-6.jpg]

[تصویر:  20150131114106_Gnocchi-7.jpg]

[تصویر:  20150131114127_Gnocchi-8.jpg]

[تصویر:  20150131114148_Gnocchi-9.jpg]

[تصویر:  20150131114205_Gnocchi-10.jpg]

[تصویر:  20150131114228_Gnocchi-11.jpg]

[تصویر:  20150131114249_Gnocchi-12.jpg]

[تصویر:  20150131114314_Gnocchi-13.jpg]

[تصویر:  20150131114346_Gnocchi-14.jpg]

[تصویر:  20150131114404_Gnocchi-15.jpg]

[تصویر:  20150131114436_gnocchired.jpg]

بعد از تکه کردن خمیر به قسمت های کوچک میتونیم از 2راه استفاده کنیم
1-پخت در فر
2-آب پز کردن مثل پاستا
56من این گنوچی رو درست کردم البته از روش آب پز
ارسال بعدی عکسشو میزارم


و سپس در یک تابه با روغن کم تفتشون میدیم و با یه سس گوجه و ریحون سرو میکنیم

[تصویر:  20150131114453_pumpkingnocchi.jpg]
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
۱۱-۱۱-۱۳۹۳, ۱۱:۵۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم خانومی 1, mozhgan57, Galaxy, 1368Sheri, Atefe joon, mahgolak, niloofar00, رها نبوی, قلب
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #2
RE: گنوچی(gnocchi)
گنوچی به نظر من واسه دورچین غذا مناسبه27

خمیر ها بعد از تکه شدن
[تصویر:  20150131120107_1.jpg]
بعد از آب پز شدن
زمانی که میریزیمشون تو قابلمه ی آب و نمک ،میرن ته قابلمه و وقتی پختند میان روی آب و مشخصه که آماده آبکش شدن هستند
[تصویر:  20150131120137_2.jpg]
[تصویر:  20150131120158_3.jpg]
تفت دادن
[تصویر:  20150131120249_4.jpg]
اینم با سس گوجه که البته من کم زدم
[تصویر:  20150131120233_5.jpg]



از خمیرش اضافه اوم منم به عنوان خمیر پیراشکی ازش استفاده کردم وتوش مواد پیراشکی گذاشتم
عااااااااااااااااااااالی شده بود طعمش27

[تصویر:  20150131120552_.jpg]

[تصویر:  20150131122420_.jpg]
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ عصر، توسط z.arghavani.)
۱۱-۱۱-۱۳۹۳, ۱۲:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
22 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم خانومی 1, مامان فرزانه, mozhgan57, Galaxy, vidia, یکتا20, azam1360, mohammad reza, maryam_1, hengameh, 1368Sheri, معصومه خانومی, ایران دخت, loyee_15, neda 1034, Atefe joon, mahgolak, niloofar00, mah taab, رها نبوی, monamona, قلب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد