تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گوجه پر شده با پنیر و سس پستو
#1
[عکس: 20121015094115_.jpg]


مواد لازم:

6 عدد گوجه فرنگی (هرکدام 200-220 گرم)
1/2 فنجان عدس پخته و له شده
1/2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری سس پستو
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
1/2 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
نمک و فلفل
6 قاشق غذاخوری (115 گرم) پنیر سفید
برگ ریحان تازه برای تزئین



طرز تهیه:

قسمت بالایی گوجه را جدا کنید و داخل آنرا به وسیله قاشق خالی کنید (مواظب باشید دیواره گوجه ها بریده یا نصف نشود) و در ظرفی بریزید.
با استفاده از یک صافی گوجه را صاف و یکدست کنید.شما به یک فنجان آب گوجه فرنگی نیاز دارید.
آب گوجه فرنگی را در تابه ای کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید و بگذارید کمی بجوشد سپس روغن زیتون و عدس را اضافه کنید و حدود 20 دقیقه باید با شعل متوسط بجوشد تا آب آن کشیده شود.
سپس مواد آماده شده را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید وداخل هر گوجه یک قاشق از مواد آماده شده ریخته و روی آن از ترکیب پنیر سس پستو و پنیر سفیدو پارمزان و ریحان خرد شده بریزید و مدت 20 تا 25 دقیقه در فر گرم شده (200 درجه سانتیگراد) قرار دهید.


[عکس: 20121015094929_1.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیخ های گوجه و پنیر Galaxy 2 3,271 ۰۱-۰۶-۱۳۹۱, ۰۱:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: m_241259