تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گوشت بوقلمون چجوری طبخ میشه؟
#1
سلام دوستان
ازتون راهنمایی میخوام
همسرجان خلاقیت به خرج دادن و ران بوقلمون گرفتن.غیر از غذاهایی که تو خانوم گل دیدم چه چیزهای دیگه میشه باهاش درست کنم ؟
چجوری باید بپزم؟
دیر پزه یا مثل مرغه؟با چی طعم دار کنم؟
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#2
سلام عزیزم چه خلاقیت خوشمزه ایYum2
من چون از گوشت مرغ ماشینی بدم میاد در همه ی غذاهام بجای مرغ از بوقلمون و گاهاً غاز استفاده میکنم،
طعمش خیلی بهتر و لذیذتره(البته بنظر من) خاصیتش هم از مرغ و... بیشتره و یک آرامبخش طبیعیه!
اگه تازه باشه اصلا دیرنمیپزه و تقریبا مثل مرغ زمان میبریه، با همون سیر و پیاز و آبلیمو و زعفران هم طعمدار میشه.
میتونی باهاش فسنجون بپزی خیلی خوشمزه است، سرخش کنی، استیک درست کنی(البته اگه سینه باشه) و همه غذاهای دیگه که با مرغ میشه پخت.
فقط اگه چندین ماه بمونه تو فریزر مثل هر گوشت دیگه ای تو غذا بو میده.
موفق باشی Flowerysmile
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
#3
گوشت ران بوقلمون عین گوشت قرمزه و طبیعتا مثل خود اون درست میشه و گوشت سینه بوقلمون مثل سینه مرغه البته کمی از اون خشکتر هست و برای غذاهایی مثل فسنجان خیلی مناسبه
فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد.

کوروش کبیر
پاسخ }
#4
بوقلمون خیلی لذیذه فقط باید وقتی میخری حتما تازه باشه و بو نده.با پیاز داغ فراون میتونی چلو گوشتش کنی خیلی خوب میشه.من درست کردم همه رازی بودن و بادمجان هم کنارش گذاشتم خیلی لذیذ شد.برای حلیم هم عالیه.Flowerysmile
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=57...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
من تمام غذاهامو با ران بوقلمون درست میکنم.عالیه

برعکس گوشت شترمرغ فقط و فقط بدرد چرخ کردن میخوره
فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد.

کوروش کبیر
پاسخ }
#6
با گوشت بوقلمون چی میشه پخت؟؟؟؟
از قسمت های مختلفش چه استفاده هایی میشه کرد؟ و چه ادویه هایی باید بهش زد؟
پاسخ }
#7
عزيزم گوشت بوقلمون مثل گوشت مرغه و هر چي كه با مرغ درست مي كني مي توني با بوقلمون هم درست كني فقط بايد كمي ادويه هاش را بيشتر كني چون بوي زخمش يك كم بيشتره ادويه مي توني ادويه مخصوص مرغ يا پودر كاري بهش بزني نزديك سرو هم كمي دارچين و زيره آسياب شده به طعم بهترش كمك مي كنه
فقط يك نكته اگه آبپز كردي زماني كه جوش مياد بهتره كف روش را برداري تا بوي زخمش كمتر شه
براي ترد تر شدنش هم مي توني توي پياز و ماست و زعفرون و فلفل دلمه بخوابونيش
دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند
پاسخ }
#8
سلام..من هفته پیش درست کردم..مامانم همیشه آبگوششو میذاره.من لوندگی lavangi درست کردم باهاش..من سینه شو با رونشو گذاشتم با پیاز و فلفل و نمک میزاریم آبپز شه.رونش شدیدا دیر پزه..پیاز نگینی رو با گردو خرد شده سرخ میکنم 2 ق رب انار میزیم.اینطرف بوقلمون رو سرخ میکنیم (زود سرخ میشه)مواد رو میریزیم روشو با برنچ میخوریم.اگه بوقلمون کامل بود تو شکمش میریزیم
http://mohammad_matin_1393.niniweblog.com
جز تو کی میتونه عزیز من باشه...خدایا شکرت
[عکس: 20141213164815_20141209_120640.jpg]


پاسخ }
گوناگون از وب
loading...