خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گوشت و تورتیلای مکزیکی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
391
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 1,237


محل سکونت : شهسوار (تنکابن)
ارسال: #1
گوشت و تورتیلای مکزیکی
گوشت و تورتیلای مکزیکی

[عکس: 20121210114912_380872_387609977991617_899248259_n.jpg]


مواد اولیه :

گوشت چرخ‌كرده كم‌چرب 500 گرم

پنير خامه‌اي 200 گرم

پياز متوسط دو عدد

كاهو خرد شده يك عدد

ماست رقيق يك پيمانه

لوبيا چيتي يا قرمز پخته شده نصف پيمانه

كنسرو ذرت يك قوطي

سماق يك قاشق چايخوري

روغن، فلفل و نمك به ميزان لازم



طرز تهیه

يك عدد پياز را به صورت نگيني خرد كرده و همراه كمي روغن و فلفل تفت مي‌دهيم. گوشت چرخ‌كرده را افزوده و به تفت دادن ادامه مي‌دهيم. نمك را در انتها مي‌افزاييم. در بشقاب سرو ابتدا پنير خامه‌اي و ماست را مخلوط كرده و در كف ظرف مي‌ريزيم. روي آن ذرت، گوشت، كاهو، لوبيا قرمز ريخته و يك عدد پياز ديگر را حلقه كرده، در سماق مي‌غلتانيم و روي مواد قرار مي‌دهيم. دور ظرف را با چيپس تورتيلا، گوجه گيلاسي و زيتون تزيين مي‌كنيم.

نكته: بهتر است از مغز وسط كاهو استفاده كنيد.

10-12-2012, 02:19 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد