تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 31 رای - 2.97 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گوشت و لوبیا اصفهان
#1
گوشت و لوبیا

گوشت و لوبیا یک نمونه از غذاهای سنتی در اصفهان می باشد که در دیگ های مسی پخته می شده است. هم چنین آب این غذا همراه با نان تازه ترید شده و سرو می شود.



مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

گوشت گوسفند: 100 گرم(بهتره گوشت دنده باشه)
سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله: 500 گرم
لوبیا سفید: 2 پیمانه
برنج: 1/3 پیمانه
پیاز :یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه دلخواه

طرز تهیه

1 -قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز نمک و فلفل در قابلمه میگذاریم و کف جاصل از گوشت را میگیریم سپس لوبیا سفید وزردچوبه را نیز اضافه می کنیم و اجازه میدهیم گوشت و لوبیا نیم پز شوند.(نیم ساعت زودپز یا یکساعت دز قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می کنیم .

2 - سبزی ها را پاک کرده ( بدون ریز کردن انها)، سپس شسته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.

3 - سبزی ها را به گوشت و لوبیای نیم پز شده افزودهو پیازی که با گوشت در قابلمه گذاشته بودیم را در می اوریم.

4-پس از پخت اب گوشت و لوبیا را با استفتده از ابکش ریز جدا کرده و با نان سرو میکنیم. مخلوط گوشت و لوبیا را میکوبیم در ظرف دلخواه کشیده همراه با سزی خوردن و ترشی سرو میکنیم.



نوش جان

نکات:
در صورت دلخواه می توان هنگام اضافه کردن برنج یک سیب زمینی متوسط نیزاضافه کرد باعث میشود کشدار تر شود.
در این غذا سبزی نباید ریز شود، فقط ساقه های جعفری و شنبلیله را گرفته و در صورت نیاز تره را 2 الی 3 قسمت کنید.
و می توان شنبلیله خشک( یک ق مرباخوری) برای عطر بیشتر اضافه کرد.


[عکس: 20140203174717_12.JPG]


علت ویرایش:آپلود عکس پیوستی
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
[عکس: qBcfp3.png]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  كشك و بادنجون با گوشت (استان اصفهان) گلسان 0 796 ۳۰-۰۱-۱۳۹۲, ۱۲:۴۰ ق.ظ
آخرین ارسال: گلسان