خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گوشت پنیری و سیب زمینی

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
گوشت پنیری و سیب زمینی
[تصویر:  20140202134430_img_3571-131.jpg]

مواد لازم:
سیب زمینی: 3 عدد متوسط
گوشت قرمز قیمه ای: 400 گرم
سس سفید:2ق.غ
پیاز:1 عدد متوسط
سیر:3 حبه
شوید تازه ساطوری شده:4/1 پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده:1 پیمانه
نمک و فلفل:به مقدار لازم
روغن:به مقدار لازم

سیب زمینی ها رو پوست می کنیم و خردشون میکنیم وبه همراه یه برگه بو میریزیم تو قابلمه آب تا پخته بشن.
[تصویر:  20140202134450_2.jpg]
بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدن آبکشش می کنیم.
پیاز وسیر رو ساطوری میکنیم و تو کمی روغن تفتش میدیم.
[تصویر:  20140202134521_4.jpg]
حالا تو همون روغن سیر و پیاز گوشتمون رو خوب تفت میدیم و کمی بهش نمک و فلفل میزنیم.
[تصویر:  20140202134550_5.jpg]
تو این مرحله سیب زمینی ها و پیاز و سیر تفت داده شده و شوید ساطوری شده و سس رو یه همراه کمی نمک و فلفل خوب با هم مخلوط میکنیم.
[تصویر:  20140202134609_6.jpg]
میریزیمش توی ظرف مخصوص فر(پیرکس یا سوفله خوری)وروش رو با فویل میپوشونیم و به مدت 15 دقیقه میزاریمش تو فر با درجه حرارت160.
[تصویر:  20140202134640_7.jpg]
بعد از تو فر درمیاریم و گوشت رو بهش اضافه میکنیم .
[تصویر:  20140202134701_8.jpg]
و روش پنیر موزارلای رنده شده میریزیم .
[تصویر:  20140202134714_9.jpg]
و اینبار بدون کاور میزاریمش تو فر تا زمانی که پنیرها خوب آب بشن.
[تصویر:  20140202134732_10.jpg]

نکته:میتونین بعد از سرخ کردن گوشت بزارین با یک لیوان آب خوب پخته بشه.


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۱۳-۱۱-۱۳۹۲, ۰۱:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, negin.s, asalnaz, Galaxy, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد