خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گیاه رطبه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 1666


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
گیاه رطبه
رطبه (قسمت اول )
[تصویر:  20120503074846_CrThumb.aspx.jpg]

یک سبزی خوراکی که به منزله گوهری گران بهاست ولی هیچ کس به آن توجه ندارد و قدر آن را نمی داند.

این سبزی خوراکی دارای آهن به اندازه دو برابر آهن موجود در اسفناج، کلسیم به مقدار سه برابر کلسیم شیر، ویتامین ((ث)) به اندازه چهار برابر شیره لیموترش

و سرشار از پروتئین های مقوی، مغذی و خون ساز از قبیل لیزین، فنیل آلانین، آسپارازین و سیستین است و در تقویت عمومی بدن بی نظیر و در رفع کم خونی بی بدیل است.

از خوردن آن خون صاف و پاک تولید می شود، ترشح شیر را در زنان باردار زیاد می کند، استخوان بندی بدن را مخصوصاً در کودکان محکم می کند، قاعده آور است، قوه باه را می افزاید، خستگی و کوفتگی بدن، خونریزی لثه و سستی استخوان ها و سایر عوارض ناشی از کمبود ویتامین ((ث)) را به سرعت درمان می کند و بالأخره مداومت خوردن آن با شکر مسمّن بدن است؛ یعنی اشخاص نحیف و لاغر را فربه و چاق می کند.

شگفتا! این چه طُرفه معجون اسرار آمیزی است که چنین خواص شگفت انگیز و معجزه آسایی دارد؟ شما اگر کلیه مغزهای متفکر بشر و همه دانشمندان و نوابغ جهان را در مجهزترین لابراتوارهای کنونی دنیا گرد آورید و در آن کارگاه عظیم، با کمک همه وسایل علمی و فنی، گروهی از مهندسان چیره دست و شیمی دان های دانشمند و فیزیک دان های ماهر دست به دست یکدیگر داده و بخواهند به سازمان درونی این گوهر گران بها که ساخته و پرداخته دست طبیعت است پی ببرند و نمونه ای از آن بسازند، محال است موفق شوند. پس بشتابید و از این مائده آسمانی که خدا یا طبیعت یا هر چه نامش را می گذارید، به رایگان در روی زمین، به صورت یک سبزی خوراکی یا ماده غذایی و در عین حال، یک داروی گران بها در اختیار ما گذاشته است، استفاده کنید و به دیگران هم بگویید استفاده کنند.

خوشبختانه، بشر از زمان های بسیار قدیم این گیاه را شناخته و به خواص شگرف آن پی برده بود و از عجایب حوادث روزگار این است که کلیه ملل عالم در همه زمان ها و در همه کشورها این گیاه را در زمین های وسیعی کشت کرده و اکنون هم می کنند، با این حال، به مصداق ضرب المثل معروف ((آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم))، افراد بشر از آن استفاده نمی کنند و قدر آن به کلی مجهول مانده است.

اکنون موقع آن رسیده است که نام این گیاه را ذکر کنیم، اسم فارسی این گیاه اسپست است و به زبان عربی تازه آن رطبه و خشک آن را قت گویند و نام علمی آن مدیکاگو ساتیوا است، ولی از این نام ها چیزی مفهوم نشد و معلوم نیست که منظور کدام گیاه است، پس با اجازه خوانندگان، نام ترکی آن را ذکر می کنیم که همه جا مصطلح است و همه مردم با این اسم آشنا هستند و آن یونجه است.

آری! همین یونجه کذایی که می کارند ولی فقط به مصرف تغذیه دام ها می رسانند، قرن ها مانند یک سبزی خوراکی به عنوان یک داروی گیاهی مصرف می شده و پس از پیدایش داروهای شیمیایی و اسپسیالینه ها، به کلی، متروک و قدرش مجهول مانده است.
امضای shivaa
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ صبح، توسط shivaa.)
۱۴-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۱۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 1666


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: گیاه رطبه
رطبه (قسمت دوم )

یونجه دارای ویتامین های A، E، C، K و اسید فسفریک و پروتئین های مقوی است که قبلاً آن ها را نام بردیم. دکتر هانری لکرک، پزشک معروف که معتقد به طب گیاهی بود، در سال 1918، عده زیادی از بیماران مبتلا به کمبود ویتامین C را به وسیله یونجه خام یا یونجه پخته یا شیره آن به خوبی و به سرعت درمان کرد.



در کتاب تحفه المؤمنین با عنوان رطبه، خواص درمان بخش یونجه شرح داده شده و آن پزشک بزرگوار می نویسد:

ملین و مبهی و مداومت خوردن آن با شکر مسمن بدن و مولد خون صالح و مولد منی و شیر و مدر حیض است.

تخم یونجه (دانه آن) دارای خواص بیشتر و مؤثرتر است، او می نویسد:

روغن تخم آن و روغنی که از آب او در روغن زیتون ترتیب دهند جهت رعشه و لقوه شرباً و ضماداً نافع است.


اینک به شرح مهمترین خواص طبی یونجه می پردازیم:

1- خواص رطبه (یونجه)

یونجه به علت وجود مواد مقوی از قبیل پروتئین های مختلف و ویتامین های گوناگون مخصوصاً ویتامین A، آهن، فسفر و مقدار نسبتاً زیاد کلسیم در تغذیه کودکان و رشد و نمو و استحکام استخوان بندی آن ها و درمان راشیتیسم حائز کمال اهمیت است.
یونجه به علت وجود مقدار خیلی زیاد ویتامین C که در آن موجود است، اختلالات بدنی ناشی از کمبود این ویتامین را به سرعت برطرف می کند.

ناگفته نماند که متخصصان امر با آزمایش های دقیق معلوم کرده اند که در بین مواد غذایی مختلف، جعفری بیش از همه دارای ویتامین C است و حتی لیموترش که شهرت دارد و از حیث ویتامین C فوق العاده غنی است، در لیست مربوطه خیلی پایین تر از جعفری قرار گرفته است، آن گاه همان متخصصان در تجزیه یونجه ثابت کرده اند که مقدار ویتامین C آن دو برابر جعفری و چهار برابر لیموترش است.

مبهی بودن یونجه امروزه به اثبات رسیده است، زیرا علاوه بر اینکه دارای پروتئین های مقوی و آهن و فسفر است که همه آن ها در تقویت باه از عوامل مؤثر به شمار می روند، وجود ویتامین E در یونجه، از همه بیشتر موضوع را تأیید می کند، زیرا ویتامین E که آن را ویتامین ضد عقیم بودن می نامند، یکی از عناصر مخصوص برای تولید مثل است و در آزمایش روی حیوانات به تجربه ثابت کرده اند که اگر حیوان نر را از این ویتامین محروم کنند، کم کم سلول های تولید کننده متوقف شده و بیضه ها تغییر شکل می دهند.

خاصیت مبهی بودن یونجه بر قدما کاملاً معلوم بود و در معجون هایی که برای تقویت باه می ساختند غالباً تخم اسپست (فارسی یونجه است) در آن ها داخل می کرده اند و مؤلف تحفه می نویسد: ((تخم یونجه مولد منی است)).


در کتاب فیزیولوژی، تألیف هوسه، جلد اول، صفحه 790 شرحی درباره خواص و آثار ویتامین E در بدن آمده است که یکی از آن ها این است:

هرگاه بدن مدتی از حیث ویتامین E محروم مانده و از این لحاظ کمبود پیدا کند، یک نوع سوء تغذیه عضلانی و فلج بروز خواهد کرد، در این حال اگر ویتامین E تجویز شود، اختلالات حاصله برطرف شد.

این مطلب که در کتاب فیزیولوژی ثبت شده است، در مورد یونجه که دارای ویتامین E است تا آنجا که نگارنده اطلاع دارد، گویا هنوز مورد آزمایش قرار نگرفته است زیرا چنین مطلبی را در کتب اروپایی ندیده ام و حال آنکه قدما از این مطلب آگاه بوده و طوری که شرح آن گذشت در تحفه می نویسد:

خوردن یا مالیدن روغن یونجه لقوه (فلج صورت) را درمان می کند.
امضای shivaa
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
۱۴-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۱۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد