تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یارما شورباسی(آش بلغور )
#1
ابتدا باید بگم این یکی از آشهای سنتی ارومیه هست فکر می کردم سیما جون تا حالا گذاشتن ولی نبود معمولا ما این آش رو تو تابستان طبخ می کنیم این آش در مدلهای مختلف پخته میشه یعنی هرکسی بنا به ذائقه موادی رو اضافه کرده ولی در اصل این طور هست

موادلازم
بلغور.........2 پیمانه
نخود............1/2 پیمانه
اوبیا سبز نگینی خرد شده ............1پیمانه
بادمجان با پوست.............1عددمتوسط
پوره ی گوجه فرنگی ...........اپیمانه
رب گوجه............2 ق س
روغن ..........به میزان لازم
نمک وفلفل وزرد چوبه .............به میزان لازم
فلفل سبز ...............2عدد
جعفری خرد شده .............1/2پیمانه
عصاره ی گوشت..............2 عدد
طرز تهیه
ابتدا بلغور را با آب جوش به مدت نیم ساعت خیس کنید بعد در قابلمه ریخته وروی حرارت بگذارید تا آرام بجوشد بعد نخود پخته ولوبیا سبز پخته را اضافه کنید در این مرحله به عصاره ی مرغ را با کمی آب جوش حل می کنیم وبه مواد اضافه می کنیم تا بجوشد بعد بادمجان را حبه قندی خرد کرده وتلخی اونو بگیرید وبه مواد اضافه کنید وقتی مواد خوب پختن پوره ی گوجه فرنگی را اضافه کنید وبعد که خوب جا افتاد پیاز داغ درست کرده ورب را به پیاز داغ اضافه کنید وقتی خوب رنگ باز کرد به مواد بالا اضافه کنید در اواخر طبخ فلفل سبزها را اضافه کنید وغلظت این شوربا مثل آش های معمولی است .ودر موقع سرو با جعفری تزیین می کنیم .در نهایت سادگی بسیار خوشمزه س
در صورت استفاده از عصاره ی گوشت در ریختن نمک دقت کنید

[عکس: 20130822124913_Photo-0062.jpg]
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
#2
    مرسی162عزیز خیلی خوشمزه بود
خدایا به منم نی نی بده88
پاسخ }
#3
[عکس: 20131015171337_IMG_5654.JPG]
پاسخ }