تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 27 رای - 3.19 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یخمک ترش و شیرین شاتوت و پرتقال
#1


آب یک و یک چهارم پیمانه



شکر نصف پیمانه


شاتوت تازه یک و نیم پیمانه

آب پرتقال یک پیمانه

آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه در قابلمه کوچکی، یک پیمانه آب و کل شکر را با هم مخلوط کنید. مخلوط را ابتدا بجوشانید سپس با شعله کم به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود آن را حرارت دهید در این میان مخلوط را هر چند وقت یک بار هم بزنید. شربت را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود. شاتوت ها و یک چهارم مابقی آب را درون دستگاه غذاساز ریخته و به مدت 30 ثانیه آن ها را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را از درون صافی رد کنید تا تخم های آن جدا شود و مخلوط نرمی بدست آید.
درون یک پارچ، شربت تهیه شده را با آب پرتقال و لیمو و پوره بدون تخم شاتوت بریزید و آن را با هم خوب مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را درون دو ظرف یخ بریزید و به مدت شش ساعت یا بیشتر در فریزر قرار داده تا کاملا یخ بزنند.
هنگام سرو یخمک، ظرف های مورد نظر و دستگاه غذاساز و همچنین تیغه آن را مدتی در فریزر قرار داده تا خنک شوند. مکعب های یخ زده را درون دستگاه غذاساز بریزید و مدت کوتاهی دستگاه را روشن کنید و آن ها مخلوط کنید. مخلوط را با قاشق درون ظرف های خنک شده بریزید و تا گرم نشده، آن ها را سرو کنید.

منبع همشهری آنلاین

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  یخمک شاتوت و پرتقال anna63 0 521 ۰۱-۰۳-۱۳۹۱, ۰۳:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: anna63