خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 3.12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یخمک ترش و شیرین شاتوت و پرتقال

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
یخمک ترش و شیرین شاتوت و پرتقال
آب یک و یک چهارم پیمانه



شکر نصف پیمانه


شاتوت تازه یک و نیم پیمانه

آب پرتقال یک پیمانه

آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه در قابلمه کوچکی، یک پیمانه آب و کل شکر را با هم مخلوط کنید. مخلوط را ابتدا بجوشانید سپس با شعله کم به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود آن را حرارت دهید در این میان مخلوط را هر چند وقت یک بار هم بزنید. شربت را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود. شاتوت ها و یک چهارم مابقی آب را درون دستگاه غذاساز ریخته و به مدت 30 ثانیه آن ها را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را از درون صافی رد کنید تا تخم های آن جدا شود و مخلوط نرمی بدست آید.
درون یک پارچ، شربت تهیه شده را با آب پرتقال و لیمو و پوره بدون تخم شاتوت بریزید و آن را با هم خوب مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را درون دو ظرف یخ بریزید و به مدت شش ساعت یا بیشتر در فریزر قرار داده تا کاملا یخ بزنند.
هنگام سرو یخمک، ظرف های مورد نظر و دستگاه غذاساز و همچنین تیغه آن را مدتی در فریزر قرار داده تا خنک شوند. مکعب های یخ زده را درون دستگاه غذاساز بریزید و مدت کوتاهی دستگاه را روشن کنید و آن ها مخلوط کنید. مخلوط را با قاشق درون ظرف های خنک شده بریزید و تا گرم نشده، آن ها را سرو کنید.

منبع همشهری آنلاین
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۵-۱۳۹۰, ۰۱:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  یخمک شاتوت و پرتقال anna63 0 472 ۱-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ عصر
آخرین ارسال: anna63


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد