خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

8 نوع سس برای گوشت‌های کبابی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
8 نوع سس برای گوشت‌های کبابی
مواد لازم برای حدود 2 پیمانه:

کره 20 گرم

سیر له کرده 3 حبه

قارچ ورقه‌ای خردکرده 500 گرم

آب مرغ 125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

خامه 300 میلی‌لیتر (یک ‌و یک‌چهارم پیمانه)

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق سوپ‌خوری

تره خردکرده 2 قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه سیر را بیفزایید و تفت دهید تا قدری نرم شود. سپس قارچ را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید. حالا آب مرغ، خامه و پوست لیمو را نیز درون تابه بریزید و هم بزنید. اکنون سس را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود، بجوشانید و تره را بیفزایید. اینک سس را از روی حرارت بردارید و مصرف کنید.
سس تند ادویه‌دار

مواد لازم برای حدود دو و یک‌دوم پیمانه:

روغن زیتون 1 قاشق سوپ‌خوری

پیاز خردکرده 1 عدد درشت

گوجه‌فرنگی خردکرده 4 عدد متوسط

سس بالزامیک 1 قاشق سوپ‌خوری

شکر 1 قاشق چای‌خوری

سس پستو 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

روش تهیه:

روغن زیتون را در تابه بریزید و روی اجاق گرم کنید. آن‌گاه پیاز را بیفزایید و تفت دهید تا نرم شود. سپس باقیمانده مواد را بیفزایید و به مدت 10 دقیقه، بجوشانید. اکنون سس آماده مصرف است.

یادآوری: برای تهیه سس پستو، 3 حبه سیر را له کنید، 2 پیمانه برگ ریحان تازه را همراه با 3 قاشق سوپ‌خوری گردو و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و درون دستگاه غذاساز بریزید تا حالت خمیری پیدا کند. حالا یک‌دوم پیمانه روغن زیتون را به تدریج به این مخلوط بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.


سس عسل و چیلی

سس

مواد لازم برای حدود یک و یک‌چهارم پیمانه:

روغن ذرت 2 قاشق چای‌خوری

زنجفیل رنده کرده 2 قاشق چای‌خوری

سیر له کرده 1 حبه

فلفل چیلی خردکرده 2 عدد ریز

سس فلفل 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

عسل 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آب‌لیمو 2 قاشق سوپ‌خوری

آب 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

روش تهیه:

روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم کنید. آن‌گاه زنجفیل، سیر و فلفل چیلی را بیفزایید و تفت دهید تا زنجفیل قدری نرم شود. سپس باقیمانده مواد را اضافه کنید و به مدت تقریبی 5 دقیقه تفت دهید تا سس غلیظ شود. حالا آن را صاف کنید و به مصرف برسانید.


سس کاری و نارگیل

مواد لازم برای حدود 2 پیمانه:

کره 40 گرم

پیازچه خردکرده 2 ساقه

پودر کاری 1 قاشق سوپ‌خوری

شیر نارگیل یک قوطی 400 گرمی

گشنیز خردکرده 1 قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه پیازچه را بیفزایید و تفت دهید. سپس پودر کاری را اضافه کنید و قدری تفت دهید تا عطرش بلند شود. حالا شیر نارگیل را بیفزایید و سس را بجوشانید تا غلیظ شود. اکنون گشنیز را درون سس بریزید و مصرف کنید.


سس خردل

سس خردل

مواد لازم برای 1 پیمانه:

کره 20 گرم

پیاز قرمز خردکرده 1 عدد

سیر له کرده 1 حبه

سس خردل یک و یک‌دوم قاشق سوپ‌خوری

آب گوشت 400 میلی‌لیتر

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه پیاز و سیر را بیفزایید و تفت دهید تا قدری نرم شوند. سپس خردل، آب گوشت و رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید و مخلوط کنید. حالا سس را بجوشانید تا غلیظ شود و مقدارش به یک پیمانه کاهش یابد. اکنون سس را صاف کنید و مصرف نمایید.


سس رزماری

مواد لازم برای حدود 1 پیمانه:

روغن مایع 2 قاشق چای‌خوری

پیاز خردکرده 1 عدد متوسط

سیر له کرده 2 حبه

دانه فلفل سیاه یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پودر رزماری خشک 1 قاشق چای‌خوری

آب گوشت 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)

خامه 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

آرد ذرت 2 قاشق چای‌خوری

آب 1 قاشق سوپ‌خوری

پودر رزماری (اضافی) یک‌دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم کنید. آن‌گاه پیاز، سیر، دانه فلفل و رزماری را بیفزایید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. آن‌گاه آب گوشت را اضافه کنید و این مخلوط را بجوشانید تا مقدارش به 160 میلی‌لیتر یا دوسوم ‌پیمانه کاهش یابد. سپس خامه را به آن بیفزایید و بعد مخلوط حل کرده آرد ذرت و آب را اضافه کنید. حالا سس را بجوشانید تا قدری غلیظ شود. اکنون آن را صاف کنید و رزماری (یک‌دوم قاشق چای‌خوری) را به آن بیفزایید و مصرف نمایید.


سس گوجه‌فرنگی و چیلی

سس

مواد لازم برای حدود 2 پیمانه:

پیاز خردکرده 1 عدد درشت

سیر پوست کنده و خردکرده 2 حبه

فلفل تند قرمز خردکرده 3 عدد ریز

زیره آسیاب کرده 1 قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز آسیاب کرده 1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری

شکر قهوه‌ای 50 گرم

گوجه‌فرنگی خردکرده 400 گرم

آب گوشت 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

سویا سس 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

روش تهیه:

پیاز، سیر، فلفل قرمز، ادویـــه، رب گوجـه‌فرنگی، شکر قهوه‌ای و گوجه‌فرنگی را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آب گوشت، سس و روغن زیتون را بیفزایید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. سپس این مایه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید تا مقدارش به 2 پیمانه کاهش یابد. حالا سس آماده مصرف است.


سس پنیر

مواد لازم برای حدود 2 پیمانه:

کره 40 گرم

سیر له کرده 1 حبه

پیاز ریز خردکرده 1 عدد ریز

پنیر بلوچیز یا گودای خردکرده 125 گرم

خامه 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

سس خردل 1 قاشق چای‌خوری

جعفری خردکرده 1 قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه سیر و پیاز را بیفزایید و تفت دهید. سپس پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. حالا خامه و خردل را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. صبر کنید تا سس قدری غلیظ شود و بعد جعفری را بیفزایید. حالا سس آماده مصرف است.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ صبح، توسط anna63.)
۱۰-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
37
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 44


محل سکونت : iran
ارسال: #2
RE: 8 نوع سس برای گوشت‌های کبابی
این سس را از همسری که چندین سال به همراه خانواده ساکن کویت بودن یاد گرفتم کنار غذاهای کبابی و شامی و کتلت استفاده می شود بسیار لذیذه
طرز تهیه سس شاورما :
مایونز 3 قاشق غذا خوری
سرکه 3 قاشق غذا خوری
سیر 4 حبه متوسط بسته به ذائقه می شود کم و زیادش کرد
نمک به مقدار خیلی کم
شکر هم یک پنس که تیزی سرکه را بگیرد
مواد را با هم مخلوط می کنیم سیر را رنده یا له می کنیم و به مواد اضافه می کنیم در این سس به جای مایونز می شود از ماست غلیظ یا چکیده هم استفاده کرد و همچنین می توان از ارده غلیظ هم استفاده شود
امضای mahsa_nafas
[تصویر:  20130804112117_b2368cb93939a4b9ba5abb69ddf6acdd-425.jpg]
۱۹-۴-۱۳۹۲, ۰۲:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد