خانوم گل،پرتال جامع آموزش آشپزی،بافتنی،ازدواج،کودک،رژیم غذایی،بارداری
نانک گوشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- خانوم گل،پرتال جامع آموزش آشپزی،بافتنی،ازدواج،کودک،رژیم غذایی،بارداری (http://www.khanoomgol.com)
+-- انجمن: آشپزی (http://www.khanoomgol.com/Forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C)
+--- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.khanoomgol.com/Forum-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C)
+---- انجمن: نان و خمیر (http://www.khanoomgol.com/Forum-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1)
+----- انجمن: نان های مدرن (http://www.khanoomgol.com/Forum-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86)
+----- موضوع: نانک گوشت (/Thread-%D9%86%D8%A7%D9%86%DA%A9-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA)



نانک گوشت - نم نم بارون - ۸-۴-۱۳۹۴

11 طاعات قبول دوستان
داخل مجله هایی که چندسال قبل خریدم چشمم به این غذاخورد..غذای آسون ودرضمن خیلی خوشمزست3
[تصویر:  20150629120656_.jpg]

مواد لازم

آرد : يك پيمانه

گوشت چرخ‌كرده : يك پيمانه

فلفل سياه: يك قاشق چايخوري

جعفري و پيازچه ساطوري شده: يك پيمانه

بيكينگ پودر: يك قاشق مرباخوري

سير رنده شده : دو حبه

روغن زيتون: سه قاشق غذاخوري

نمك و آب: به ميزان لازم

تخم‌مرغ: دو عدد


طرز تهیه

تمام مواد را با هم مخلوط كرده،ورز دهید طوری که خمیربه دست نچسبد اگه مواد خشک بودکمی اب بریزید(من اب نریختم تازه موادم کمی شل بوددوباره کمی ارد زدم).خمیرراداخل کیسه فریزربه مدت دوساعت دریخچال قراردهید
پس از دو ساعت خمير را روي تخته آرد پاشيده شده باز کنید و قالب‌هاي گرد بزنید، با وردنه صاف كرده و در روغن سرخ کنید..خیلی خوشمزست امیدوارم درست کنید ونوش جان کنید83

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز