خانوم گل،پرتال جامع آموزش آشپزی،بافتنی،ازدواج،کودک،رژیم غذایی،بارداری
رفع اشکال وبحث و تبادل نظر مدیر اشپزی و خانوم گل ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- خانوم گل،پرتال جامع آموزش آشپزی،بافتنی،ازدواج،کودک،رژیم غذایی،بارداری (http://www.khanoomgol.com)
+-- انجمن: آشپزی (http://www.khanoomgol.com/Forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C)
+--- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.khanoomgol.com/Forum-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C)
+---- انجمن: نکات و سوالات آشپزی (http://www.khanoomgol.com/Forum-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C)
+----- انجمن: سوالات آشپزی (http://www.khanoomgol.com/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C)
+----- موضوع: رفع اشکال وبحث و تبادل نظر مدیر اشپزی و خانوم گل ها (/Thread-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D9%88%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%88-%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%84-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85-%DA%AF%D9%84-%D9%87%D8%A7)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


رفع اشکال وبحث و تبادل نظر مدیر اشپزی و خانوم گل ها - sima - ۲-۱۲-۱۳۹۰




دوستان خوبم . سلام . واقعا خوشحالم که با هنرمندهایی مثل شما کنار هم جمع شدیم و داریم با گذاشتن دستورات ناب و خوشمزه انجمن مون رو پربارتر میکنیم .
دوست دارم اینجا محل خوبی براتون باشه و به همه خوش بگذره .
من این تاپیک رو زدم تا سوالاتون در مورد اینکه احیانا اگر تاپیک مناسب رو پیدا نکردین اینجا بپرسین . من یا هر کدوم از دوستانی که جای تاپیک رو بلد بودن لینک مناسب رو در اختیارتون میزارن .

دوست دارم هر عکسی که میزارین صد در صد دستورشم هم باشه . و لطفا تو بخش منوی روزانه هم لینک غذاهاتونو بزارین .

حتی اگه بلد نیستین لینک بزارین ادرس صفحه ای که دستورتونو اونجا نوشتین همراه عکسش که تو بخش منوی روزانه میزارین کپی پیست کنین .

خوشبختانه دوستان تو انجمن اشپزی خیلی فعالن و ما رو خوشحال میکنن . فقط من تنها مشکلی که دارم ندادن تعریف و متاسفانه سایز بزرگ عکسها ست . باید به فکر کسانی هم باشیم که با دیل اپ میان اینجا . تا بخواد عکسها براشون باز بشه کلی طول میکشه.

من تا حالا به کسی اعتبار منفی ندادم ولی از این به بعد به زیبایی کار توجه نمیکنم و اعتبار منفی میدم با ارسالهای قبلی کار ندارم میدونم خودتون همکاری میکنین و عکسها رو درستش میکنین . . دم عید دارم قسمت اشپزی خانوم گلم خونه تکونی میکنم . لطفا کمکم کنین و خودتون سایز عکس هاتون کم کنین . تا هم سایت سرعتش خوب باشه . و هم دوستامون دچار مشکل نشن . Dreamyeyesf


دوست دارم اینجا رو مثل خونه خودتون بدونی ایا شما دوست دارین کسی بیاد و همه چی رو تو خونتون به هم بریزه ؟ Dash2Dash2




RE: بحث و تبادل نظر مدیر اشپزی و خانوم گلی های هنرمند - sima - ۵-۱۲-۱۳۹۰


(۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۲۲ صبح)1368Sheri نوشته است: سلام سیما جون-نمیدونم چرا من هیچ وقت برنجهام مجلسی و خوب در نمیاد.همه ی نکاتی که مامانم گفته رو رعایت میکنم...ولی بازم خوب نمیشه...
میخوام تا وقتی میرم خونه ی خودم آشپزیم پرفکت بشه...چون هنوز توی عقدم.Vahidrk
میشه از اول کار به زبون خیلی ساده..فوت استادیاتون رو به من بگین واسه تهیه ی یک برنج مجلسی و خوب...
ممنونhih


عزیز من فوت و فن نداره .
من همیشه برنج رو خیس میکنم با اب گرم . نمک به اندازه کافی که روش ریختم . میزارم یکی دو ساعتی بمونه . حتی برای مهمونی هایی که از قبل میدونی بهتره از شب قبلش خیس کنی.
اب برنجو میزارم بجوشه و اونموقع برنچی رو که خیس کرده بودم اب اضافی شو خالی میکنم و میریزم تو اب جوش . در قابلمه رو بزار تا زودتر به دمای جوش برسه و برنج تو اب له نشه . بعد وقتی که برنج نرم شد و گاهی وقتها میبینی که چند تا خط افتاده رو برنج اونموقع هستش که برنج برای ابکشی حاضره .
برنجو ابکش میکنیم و ته قابلمه رو چرب میکنی و ته دیگ مورد نظرتو میزاری و برنج ابکش شده رو روی ته دیگت میریزی .

یه چیزی بعضی وقتها برنج زیاده و ادم توی دو تا سبد میریزه برنجشو اینجور مواقع اون سبدی که اول ریختی رو میریزی روی ته دیگ و سبد اخری اخر میریزی روش .

روغنتو میزاری داغ داغ بشه و با کفگیر به همه جای برنجت میرسونی . این داغ بودن باعث شوکه شدن و به اصطلاح جمع و جور شدن برنج کمک میکنه .
یکی دو دقیقه اول زیرش رو زیاد میکنی نری بهو یادت بره والا برنجت میسوزه . بعد از اون یکی دو دقیقه شعله پخش کن میزاری و صبر میکنی تا برنجت دم بکشه ..


من گاهی وقتها یه لیوان شیر زمانی که یکی دو دقیقه مونده برنج رو ابکش کنم میریزم رو برنج د رحال جوش . اونم هم خوشمزه و هم سفید ترش میکنه برنجو DreamyeyesfFlowerysmile


RE: بحث و تبادل نظر مدیر اشپزی و خانوم گلی های هنرمند - ehsan83 - ۸-۱۲-۱۳۹۰

(۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۴۵ صبح)sima نوشته است:
(۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۴۱ صبح)زهره میر نوشته است: یه وسیله است اندازه شیرجوش که فکر می کنم زیرش شمعه. داخل این ظرف روغن کاملا داغ میشه سیخای کوچیک داره که گوشت و میزنن سرش وداخل این ظرف سرخ می کنن این ظرف و سر میز میارن تا همه استفاده کنن .امدوارم بتونید کمکم کنید

نمیدونم تا حالا نشنیدم Dunnof

عزیزم اونا کباب پز رومیزی هست برای مهمونی به تعدادی که احتیاج هست کباب سیخ میکنی وکنار میز میگذاری هر کسی دوست داشت سر میز خودش کباب رو درست میکنه البته برای مهمونی تا 10-15 نفر مناسبه تا همه تو نوبت نباشن من اینجا ندیدم اما دوستم از کانادا اورده بود




RE: بحث و تبادل نظر مدیر اشپزی و خانوم گلی های هنرمند - sima - ۹-۱۲-۱۳۹۰

(۹-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۴۳ صبح)ehsan83 نوشته است: سیما جون ممنونم که جواب دادین ببخشید یه سوال دیگه شما کیک قطار درست کرده بودین با بیسکوییت پتی بور ممنون میشم اگر کمی توضیح بدین با سس شکلات درست میشه یادسر نرم میشه یا سفت تا چند ساعت موندگاری داره ببخشید اینقدر مزاحمتون میشم خانوم گل سایت(1782)


اونجا هم توضیح دادم یکی یکی بیسکویتها رو برمیداری توی پودینگ شکلاتی میغلطونی و بعد مثل عکس کنار هم میچینی و برای قسمت جلوی قطار بیسکویتها رو نصفش میکنی . وقتی به اندازه دلخواهت رسید بزار کمی خودشو بگیره و بعد روش رو با سس شکلاتی یا شکلات ذوب شده بپوشون برای تمیزی کارت میتونی کاغذ وغنی رو به صورت نوار ببریو بزاری زیر کارت 3-4 سانت زیر کارتو بگیره
مثل عکس شماره 1 .
فکر کن که کیکت هم دایره هست من اینجا طوری کشیدم که برای دایره هم نشون داده بشه . بعد از اینکه تزییناتتو انجام دادی کاغذ ها رو به ارومی بکشی بیرون و ظرفت هم تمیز در بیاد .
وقتی سس یا شکلات ذوب شده رو ریختی شکلات خودشو گرفت کاغذ ها رو بردار و مثل عکس تزیینش کن .
بیسکویتها با پودینگ یا دنت خیس میشن و انگاری کیک هستش . بهتره کم درست کنی تا همون روز تموم بشه برای فردا خیلی خیلی خیس میشه و من که دوست ندارم

[تصویر:  20120226083652_1.jpg]

(۹-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۵۵ صبح)ehsan83 نوشته است: اره عزیزم ممنونم که به فکری فقط اینکه از دنت شکلاتی هم میشه استفاده کردFlowerysmile

اره میتونی از دنت هم استفاده کنی .


RE: بحث و تبادل نظر مدیر اشپزی و خانوم گلی های هنرمند - قجریان - ۱۹-۱-۱۳۹۱

(۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۴۵ صبح)sima نوشته است:
(۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۴۱ صبح)زهره میر نوشته است: یه وسیله است اندازه شیرجوش که فکر می کنم زیرش شمعه. داخل این ظرف روغن کاملا داغ میشه سیخای کوچیک داره که گوشت و میزنن سرش وداخل این ظرف سرخ می کنن این ظرف و سر میز میارن تا همه استفاده کنن .امدوارم بتونید کمکم کنید

نمیدونم تا حالا نشنیدم Dunnof


[تصویر:  20120407172414_kw40_18665_b200.jpg]
[تصویر:  20120407172620_kw40_18665_b100.jpg]

خانوم گل منطورت این دستگاه هست.
فروشگاه ایکیا داره قیمتش هم توی سایتش زده 110 هزار تومان


RE: بحث و تبادل نظر مدیر اشپزی و خانوم گلی های هنرمند - الی گل - ۲۲-۲-۱۳۹۱

(۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۴۵ صبح)sima نوشته است:
(۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۴۱ صبح)زهره میر نوشته است: یه وسیله است اندازه شیرجوش که فکر می کنم زیرش شمعه. داخل این ظرف روغن کاملا داغ میشه سیخای کوچیک داره که گوشت و میزنن سرش وداخل این ظرف سرخ می کنن این ظرف و سر میز میارن تا همه استفاده کنن .امدوارم بتونید کمکم کنید

نمیدونم تا حالا نشنیدم Dunnof

عزیزم این وسیله ای که شما می گید برای آشپزی چینی استفاده می شه که غذا سر میز سرو می شه .یعنی افراد همون موقع خودشون درست می کنن.البته در این افراد خودشون میوه رو در شکلات آب شده می زنند و میل می کنند. منم دیدم اما نمی دونم کجا می فروشن.یه همچین چیزیهYum2
[تصویر:  20120511210127_400206388.jpg]


RE: بحث و تبادل نظر مدیر اشپزی و خانوم گلی های هنرمند - maryam banoo - ۲۰-۵-۱۳۹۱

من مثل سیما جون وارد نیستم ولی اگر خیلی خشک شده باشه میتونید بذارید رو بخار کتری تا باز شه .اما اینکه شیرینی رو خراب میکنه یا نه ! نمیدونم


پرسش و پاسخ اشپزي - رها نبوی - ۱۹-۷-۱۳۹۱

خانمها سوالات اشپزي مان را اينجا مطرح كنيم.Veiledsmile2
بجاي داشتن چندين تاپيك متفرقه.البته با اجازه خانم مدير
و خودم افتتاح اش ميكنم
نخود فرنگي و ذرت نيمه اماده منجمد گرفتم.هميشه با 10 دقيقه انداختن توي ابجوش نرم ميشدن
اما الان بيشتر از 50 دقيقه است كه دارن جوش ميخورن.بازم دندان گير هستنDash2
چيكار كنم.نرم بشن؟چيز خاصي نيست كه اضافه كردنش به ابجوش باعث نرم شدن مواد غذايي بشه؟


RE: پرسش و پاسخ اشپزي - ماهدیس - ۱۹-۷-۱۳۹۱

فکر کنم همون ده دقیقه ای که میزاری توی قابلمه بجوشه بزاری توی زود پز بهتر باشه Dunnof


RE: پرسش و پاسخ اشپزي - marisa - ۱۹-۷-۱۳۹۱

وای چه تاپیک خوبیه
من همیشه واسه اشپزیام مشکلایی دارم که میتونم اینجا بپرسم
رهاجون دمت گرم(1782)
حالا سوال :من تا حالا تو فسنجون از کدو حلوایی استفاده نکردم ....میشه بگین تو چه مرحله ای و چه جوری باید بریزمش؟